♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 25

• 63 060
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ох, какви са ми сладури Кадир и Неслихан! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Впрочем, като изгледах и трети епизод на "Кьосем" отгоре-отгоре (нещо не ме грабва за по-детайлно гледане) - Кадир ми е любимец. С тая романтика, вай... Heart Eyes hahaha hahaha

П.П. Току-що видях, че Мелиса Аслъ Памук (която играе Асу в Kara Sevda) е родена на 14ти април като мен, само че една година преди мен. hahaha А аз се чудех защо, въпреки че все гадни роли играе, ми допада. Whistling

# 676
Искам пак Яса и Корай да станат приятели,че вече с Нера се изчерпиха.

# 677
Нова от Баръш

# 678
Ай много е секси.... Crazy Crazy Crazy

# 679
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Оххххх сърцетуп  Kissing Heart сърцетуп  Kissing Heart сърцетуп  Kissing Heart
вай бе този Баръш - много сексапил пръска .....много нещо  Embarassed Embarassed Embarassed

# 680
  • IT
Много е хубав Баръшче, ама тоя който  му е обработвал снимката, да си смени професията, фотографа също. Какви са тези безцветни вежди и лилави уста. Болезнено осветено от едната страна е лицето му, идва ми да премигна от интензитета на светлината.

# 681
Снимката според рускините е от фотографията за Космополитан, имаше и името на фотографа под снимката в профила на Баръш в Инста...  Peace Peace

# 682
  • IT
Темпи , да верно, че го имаше, ся ще разгледам и другото "творчество" на този "майстор".
.

# 683
  • near Sofia, Bulgaria

Ха такааа!  Naughty

# 684
  • Пловдив

А, втасахме я  Thinking

# 685
  • IT
За корицата на Космо е черно бяла снимката. Ето още една друга от същия щракач, мн грозно му е изрязал кондурите. Лично на мен не ми харесват работите му

# 686
Е тая вечер ще си изгледаме драмата, ще се наревем едно хубаво,  ooooh! ooooh! дано и малко на сватбата да се посмеем..  Praynig Praynig
Охх Дефне, оххх... Ако само си беше признала всичко сама още в самото начало... Когато се усети на къде отива работа.. Ама на, абдалка си беше, абдалка си остана..  Crossing Arms Crossing Arms

# 687
Предполагам,че хаштага се отнася за Яса.
Корай ще прави комедията. Той горкия напоследък не знае какво дрънка.

# 688
Аз все си мисля че точно Кориш ще издъни работа за тайната на Дафа.... Дали пред Йомер или пред Суде, ама той ще е в дъното на разкриването...  Whistling Whistling Whistling

# 689
Добър вечер !  Hug Hug Hug

Приятно гледане и безпроблемен нет на епизода на "Любов под наем" !
Нова от Баръш

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Чок якъшъклъ Баръш

Темпи  Hug Heart Eyes bouquet

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички .

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 20:32 от лава

Общи условия

Активация на акаунт