Каква трябва да бъде жената според мъжа?

• 25 925
  • 492
  •   1
Отговори
# 480
Такъв кон с капаци, няма какво друго да е освен лъв. Пак залагам на лъвче.

# 481
Скрит текст: До тук двете не познахте.
То пък, щото ми е много интересно каква е зодията на някакъв си мъж в женски форум. Crazy Май някои от вас имат бая време и мисловен ресурс за изтичане. Mr. Green
И кво като съм в женски форум? Администратора позволява това щом няма само жени.

# 482
Дай жокер де.

# 483
Изключих 4 различни зодии. Ти посочи още веднъж грешната. Сега искаш жокер. Аз като се разгоня и ставам така неадекватен.

# 484
Изпусна се Овне Mr. Green

# 485
Защо досаждаш на хората със своето гонене?

# 486
А бе какво му се връзвате на този детчо... и да я познаете зодията, пак не е сигурно, че ще си признае. Все пак мъжка гордост е заложена тук Wink Накрая ще се окаже, че няма зодия изобщо Simple Smile

# 487
  • Тра-ла-ла
А бе какво му се връзвате на този детчо... и да я познаете зодията, пак не е сигурно, че ще си признае. Все пак мъжка гордост е заложена тук Wink Накрая ще се окаже, че няма зодия изобщо Simple Smile
Joy Един път да ме изкефиш  Mr. Green

# 488
Близнаците нямат зодия, нали

# 489
Ти ли Юда? Щото си чеша клавиатурата да пиша глупости ми се лепва етикет "дечко". Поздравления!

# 490
Замисли се. Колко човека пишат в темата, колко заключиха че си дечко. Когато не ти го казва просто някой, а повечето, то би следвало да ти светне лампата че нещо не е наред.

# 491
  • някъде в орбита...
korn_val, естествено, че няма да си признае - той тук само вятър прави Laughing
Но пък е забавно Mr. Green

# 492
Ако е така съм постигнал целта си. Laughing
Често срещано в последните теми е да се отправи твърдение по което после да се разсъждава в желана посока. Дали това твърдение, обаче е вярно? Доста често не е. Наистина не ми се занимава понеже пиша в тази тема, да извадя от тази тема мнението по дата и час сортирани.
korn_val, естествено, че няма да си признае - той тук само вятър прави Laughing
За това говоря. Няма да си призная. От там се почват бръщолевенията.

Общи условия

Активация на акаунт