Номинации – коментарна тема

• 47 032
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Е, можеше да ме пипате, дали искам нещо мое да се включва в анкета.  Rolling Eyes

Въпросът е да спечеля поне три приза, останалото е без значение.  Grinning

# 121
  • Пловдив
Е, можеше да ме пипате, дали искам нещо мое да се включва в анкета.  Rolling Eyes

Въпросът е да спечеля поне три приза, останалото е без значение.  Grinning
Добре, ще те пипнем Laughing

# 122
Нали, за това са предложенията? Иначе как да се гласува за тях ако не са в анкета?

# 123
  • София
ѝоще един глас за Касита от мен!

# 124
Въртим, сучим, накрая пак до доматите стигнахме  Laughing

# 125
  • Пловдив
Въртим, сучим, накрая пак до доматите стигнахме  Laughing
В Клюкарника си, това е естествената среда.

# 126
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Интересно е, че уж тук се надигнаха гласове за по-малко негативни номинации, а в анкетата води миналогодишният вариант, в който точно те са доста.

# 127
  • Пловдив
Аз пък изобщо искам да са по-малко номинации, а водят миналогодишните. Които бяха 1001! Пфу.

# 128
  • където ми харесва
Аз гласувах за предложенията на Жаве. Звучат по-закачливо. На Лиляна са готини, но ако някои от отрицателните категории се обединят, да неса четири(или пет), ами само две, примерно.

# 129
За това го правим демократично  Wink
И нали знаете, купуването и продаването на гласове е престъпление  Mr. Green

# 130
Интересно е, че уж тук се надигнаха гласове за по-малко негативни номинации, а в анкетата води миналогодишният вариант, в който точно те са доста.

Учудваш ли се? Всички уж се борят за мир, ама мрат да се овъргалят в калта. Или поне да наритат другарчето в нея.

# 131
 За Крейзи гласувах.

За това го правим демократично  Wink
И нали знаете, купуването и продаването на гласове е престъпление  Mr. Green
моля, всички подкупи - кебапчета, кюфтета, голи мъже и манджи да не ги криете на лични.

# 132
  • Mediterraneo

И аз  Peace

# 133
На мен ми е достатъчна само една негативна - Трън в петата. Нека има повече положителни, да сме добри преди Коледа Simple Smile

# 134
Аз гласувах за Лиляна.Харесват ми номинациите й.ПП-няма ли за няква кулинарна тема номинация?Примерно-Номинация "Мазна Баница"-за топ кулинар на готварския форум?
Предлагам да обособим и категория за Шанталова-"Игрива слива"-закачливо аграрна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт