Номинации – коментарна тема

• 47 031
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Може ли като опция в анкетата и категориите на Крейзи Чик, класическият вариант за номинации? Предполагам не съм само аз харесваща ги Peace
Джой, не забравяй, че аз не ги знам. Напиши ми ги на ЛС и ще ги добавя  Peace

# 106
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Извинявай, не съобразих Simple Smile. Ще пусна търсачка ей-сега и ще ти пиша.

# 107
  • Пловдив
Каси и твоите предложения са хубави.
Освен една анкета...пускам трите предложения и гласувате. Демокрация  Mr. Green
Да, пусни анкета, още сега, активна три дни и каквото изгласуваме.

# 108
Моите са само негативни, защото имах забележки само относно формулировката на негативните номинации, а не за всички. Както и да е, да го напиша за трети път много ще станат обясненията. Grinning

# 109
Моите са само негативни, защото имах забележки само относно формулировката на негативните номинации, а не за всички. Както и да е, да го напиша за трети път много ще станат обясненията. Grinning
Аз те разбрах. Ако останалите искат ще ги добавим/заместим към останалите. Може другите да искат повече негативни номинации. Не знам дали ме разбрахте  Grinning

# 110
Гласувах за предложенията на Касита, защото са най-точни и ясни.
Но продължавам да настоявам да се премахне думата-недоразумение "заядица", защото много добре знаем колко се дразни ССФ от всякакви диалектизми, пък било то и шопски или каквито там.
Какво му беше на Златния зъб в първоначалните версии на номинациите? Щом е толкова важно да има категория заядливци, поне да е Златен зъб - кратко и ясно, при това без да дразни почитателите на книжовната реч.

# 111
Добавени са и на Крейзи чик. Извинявам се за забавянето  Peace

# 112
  • Оптимист по принуда
Бела, Бела, с какво се захвана  Mr. Green

Гласувах за миналогодишните, но пък от на Крейзи чик много ми харесаха
За форумна група и
Матрицата – изляти по класически калъп

# 113
Но продължавам да настоявам да се премахне думата-недоразумение "заядица", защото много добре знаем колко се дразни ССФ от всякакви диалектизми, пък било то и шопски или каквито там.
Какво му беше на Златния зъб в първоначалните версии на номинациите? Щом е толкова важно да има категория заядливци, поне да е Златен зъб - кратко и ясно, при това без да дразни почитателите на книжовната реч.

Така да бъде! Тя каза! Без ирония.

# 114

Така да бъде! Тя каза! Без ирония.
Да редактирам? Трия или заменям със Златен зъб?

# 115
  • Другата България
Пак те подсещам да сложиш на тези на Касита тема и реплика /фраза/. Embarassed
Въпреки че може и накрая, ако останат те.

# 116
  • Ямбол
Довчера водеха предложенията на Касита, да не би с това добавяне на нова опция да са се разместили вотнатите гласове.
Трябваше първо да се уточнят предложенията, после да ги пускаш на гласуване.
Освен това добави възможност за промяна на глас, след като си добавила нова опция.

# 117
Лил, довчера е водила, но днес е нов ден. Гласуват за теб хората.
Ако искате нулирам, ако искате пускам още един ден в аванс заради късното добавяне на Крейзи чик.

# 118
  • Ямбол
Лил, довчера е водила, но днес е нов ден. Гласуват за теб хората.
Ако искате нулирам, ако искате пускам още един ден в аванс заради късното добавяне на Крейзи чик.
Добави възможност на анкетата да се изтрие глас, защото някой може да иска да смени гласа си с новата опция.
А иначе тези предложения миналогодишните не са само мои, пак на гласуване ги бяхме избрали.

# 119
Принципно имах причина да не слагам такава опция, но в името на общото благо ще я добавя.

Общи условия

Активация на акаунт