Номинации – коментарна тема

• 47 005
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И какво е това Златно цунами? Какво означава точно? Не може ли просто да бъде Златна тема на годината, както ще има Златна змия?
Цунамито сигурно идва от факта, че тазгодишната коронована тема ще е една измежду Украйна/Русия/бежанци, а те са си истинско цунами от голословие Laughing.

Аз лично оттам ще търся и бисерите- я за безпросветната Русия, я за братът-мюсюлманин, опции много Laughing

# 76
Харесва ми идеята за по-сбити номинации, т.е. по-малко категории, които са точни и ясни какво съдържат в себе си. В тази връзка предложенията на Касита ми допадат.
А да - и ако е възможно, негативните да не вземат превес, за да не се провокира излишен негативизъм. Една драма куйн и един заядливец са достатъчни, според мен.

# 77
Мерси, Джо. Това имах и аз предвид - тема, която е предизвикала порой от думи и безброй вълнения. Златна тема е по-различна категория /силно положителна/, както и старият вариант - Златен запъртък /ужасен опит/.
Както и да е. Лично на мен Мухата, Много шум за нищо, Хем сърби, хем боли и Аз проклетникът не ми харесват така формулирани. Глухи и слепи са ми. Не ги олицетворявам с нищо. Затова предложих стари формулировки /за да не излезе просто оплакване без предлагане на алтернатива/.
Но в никакъв случай няма драма. Просто ще ги насосам или ще ги пропусна. Peace

# 78
Мислех поне седмица да оставя темата, но май е по-добре до три дни да решим и да се почва  Mr. Green

# 79
  • Euskal Herria
Миналогодишните категории не бяха лоши, но лично аз предпочитам по-ясно формулирани заглавия. Допадна ми предложението на Жаве. Изобщо всяко едно предложение е добре да се обмисли и накрая да се избере. Не знам дали може да се направи - всички предложения за номинации с отрицателен знак (мрънкало, заядливец, досадник...) да се обособят в една група; за останалите - по същия начин и да се избере от потребителите кои да бъдат в крайна сметка.

Примерно:  Мухата, Заразно зло  и пр.
                  Кралица на мелодрамата, Много шум за нищо

А, и друго, което се получи миналата година - в някои от категориите част от номинираните си направиха отвод (Хубава жена бе една от тях). Тогава се уважи тяхното решение, обаче същото ще стане ли, ако някой от номинираните в "отрицателните" категории протестира срещу включването си в номинациите?

# 80
за отрицателните никога не се е приемал отвод  Whistling

# 81
Може пък тази година да има само положителни категории. А отрицателните да ги пратим в малинака, където всеки да твори на воля!

Скрит текст:
Малинак: алтернативна тема на темата за номинациите. Всеки си номинира хора в измислени от самия него сатирични категории.

Пример за "Малини" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250002.0;topicrefid=20

# 82
Ако всеки, който е номиниран в отрицателна категория си направи отвод докъде ще я докараме?

Каси и твоите предложения са хубави.
Освен една анкета...пускам трите предложения и гласувате. Демокрация  Mr. Green

# 83
като най-любими си остават тези на Крейзи Чик отпреди три години.
И на мен са ми любими Heart Eyes

Имам няколко които да предложа за Многострадална Геновева на форума.

# 84
  • Ямбол
Ама как без тема цунами. Джой тайно се надява да е някоя от нейните теми, а иначе е уж заради политическите.

# 85
  • Другата България
Освен една анкета...пускам трите предложения и гласувате. Демокрация  Mr. Green
newsm10 Давай.

# 86
Дала съм 3 дни на анкетата. Мисля, че са предостатъчни преди да задърпаме плитките  Mr. Green

# 87
  • Ямбол
И сега остава да сложиш в първи пост предложенията в анкетата.

# 88
  • Бургас
Харесва ми предложението на Касита.
За тема задължително трябва номинация.

# 89
И сега остава да сложиш в първи пост предложенията в анкетата.

Сложила съм.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт