Номинации – коментарна тема

• 47 080
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Имаше стари теми, които влязоха като изключение. Тогава пак беше зададен въпросът що дири една тема от 2013 в класацията, и то питащият беше този, който или я беше номинирал или в номинациите му присъстваха теми точно от по-миналата година.

П.П: За мен би било редно да се номинират теми през изминалата година, изключение да правят такива като "Искам да кажа...", "Селски пинизи", "Звездни компромати" и подобните им.

# 706
  • Ямбол
Какво значи "актуалност на темата"? И как от преди малко твърдеше, че "категорията е за теми, появили се през настоящата година", а сега се извъртя на "актуалност на темата"?
Що се отнася до " ако ти не беше почнала да риеш отново", може да се върнеш назад и да погледнеш, че аз само повдигам въпрос, който вече е зададен.
Аз не изтъквам винаги положения труд, то пък голямата работа да откриеш няколко теми и да дадеш линк към тях. Никъде не тръбя колко много работа съм свършила - поела съм ангажимент, свършила съм го. Поискали са някои да помагат - помогнали са. Няма драма. Ама чак пък да се изтъквам колко много съм търсила и броила, ми да не съм се хващала. Аз не тормозя момичетата, аз задавам същите въпроси, които заваляха във всяка тема, но подкрепени с доуточняващи въпроси и аргументи защо ги задавам.

# 707
Добре, нали темите бяха номинирани от потребителите? Потребителите вкараха тези теми за гласуване. И темата за Свекървата не е от тази година. Ако е имало такова правило и съм пропуснала е моя грешка.

# 708
Бела, вие като организатори не може да си измивате ръцете с "ама потребителите така направиха". Ваша отговорност е щом сте се заели с това  да установите ясни и логични правила и да следите за тяхното спазване.

# 709
  • Ямбол
И аз не помня такова правило, но допускам, че може да съм забравила. А и не виждам много логика в това. Ако темата е била актуална през годината, какво пречи да стане остров на съкровищата. Това не е категория за нова тема, както е при новаците.

# 710
Антигона, не си мия ръцете. Никъде не прочетох такова правило. За това и вкарахме тези 4 теми. Събраха най-много гласове.

# 711
Точно, защото теми като "Искам да кажа...", "Звездни компромати" и "Селски пинизи" са актуални всяка година казвам, че е логично да са в номинациите. Не би било проблем за следващите номинации да се обособи друг вид категория за такива теми или за тях да си остане "Островът на съкровищата", а за другите да бъде създадена "Тема на годината".

# 712
  • София
Свършиха ли номинациите? Някой ще пуска ли малини?

# 713
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре, нали темите бяха номинирани от потребителите? Потребителите вкараха тези теми за гласуване. И темата за Свекървата не е от тази година. Ако е имало такова правило и съм пропуснала е моя грешка.
Не е еднолично твоя Peace. На теб ти са ти първи номинации, а никой от нас не припомни конкретно за тази категория какви са условията. И след като не сме ти припомнили, не е редно и да ти мрънкаме- аз затова си и мълчах до момента, в който Лиляна реши да ме обвинява, че съм натиснала за "своя" тема в гласуването, при положение, че даже не ми е и хрумвало, че Компроматите биха се озовали в анкетата Laughing.

# 714
  • Пловдив
Малините се пускат когато затворят последната номинационна тема Simple Smile

# 715
  • София
Айде нямам търпение, дано поне там се развият хумористично нещата  Laughing

# 716
Айде нямам търпение, дано поне там се развият хумористично нещата  Laughing
А дано,ама надали... Laughing И аз имах мерак да видя Малинките какво представляват,но сега по-скоро очаквам скандали пак ,а не хумор. Confused

# 717
  • ту тук, ту там
Е, защо са изтрити определени постове от снощи в темата, включително моите? С какво бяха по-различни от оставените?

# 718
Следващата година, ако още се мотая из форума, от сега искам да помоля за категория "най-лигава съфорумка" Crazy Това щото си имам фаворит Wink По-лигави постове от тези на Алена не съм чела! То лиготия до инфантилност начи...!

# 719
Нелепо е и че на първа страница стоят цели 4 политически теми с по над 500 страници, но никой не се сети да вкара тях на гласуване. Ако не друго, поне да покажем, че се интересуваме от нещо отвъд претакането на зелето и съседа отгоре със селските пинизи, и да позамажем факта, че форумът е в последно време едно твърде, твърде тривиално място.
Не е нелепо - направо е смехотворно .

Общи условия

Активация на акаунт