Номинации – коментарна тема

• 47 092
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Обаче нищо поименно, чак почвам да се чудя дали нещо се отнася за мен. Или пък не, обаче може би да.

# 691
Аз чакам да ме подкупят с пълнени чушки и тогава ще гласувам. Янтре, не се ослушвай!

# 692
  • Пловдив
Аз чакам да ме подкупят с пълнени чушки и тогава ще гласувам. Янтре, не се ослушвай!
А, мен ме няма в любимата ми номинация "Да разлаем кучетата", не стигнах до гласуване. Няма за какво да подкупвам Simple Smile

# 693
Подкупвай в интерес на трето лице.  Mr. Green Мен това не ме вълнува, държа само чушките да са от твоите.

# 694
  • Пловдив
Аз приемам форума сериозно, но не надълбоко. Докато го чета, тук и сега има значение дали съм избрана, или някой симпатичен на мен е номиниран или друг, неприятен ми. Но това е някъде назад в приоритетите ми, като го затворя не ме радва или притеснява.

# 695
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз ще подкупвам за мен и Бумър при пистолетите, макар че май няма нужда да се пренапрягам Laughing

# 696
  • Ямбол
Е, с две теми като не можа да пребориш по-добрата, друго не ти остава.

# 697
Лиленце, когато ти някога, някъде, ако въобще е възможно, попаднеш в добра категория, ще ти стискам палци Hug

# 698
  • Ямбол
Няма нужда, аз не се натискам да участвам в "добра категория". Ти обаче от девет кладенеца вода донесе, но направи всичко възможно категорията за тема да я има. Е, има я, успя да класираш две теми, обаче не можаха да спечелят.

# 699
Лиляна, болното и наудничаво делене "мое/твое" не ми е присъщо. Очевидно обаче е присъщо на теб, защото откак съществува "Искам да кажа" ти я  браниш със зъби и нокти, при това толкова очевидно, че ми става леко жал за теб- дотолкова да ти е важна, направо е патетично Stop.
От друга страна не е само за тази тема- забелязала съм, че пренасяш негативното си отношение към мен и върху темите, които се е случило да пусна. Но да знаеш едно- веднъж пусната, темата не е "моя" или "твоя", тя е на всички. Как изглежда и как се развива се определя от всички. Когато спечели или не спечели форумно гласуване, това малко зависи от пусналия я. Така че нито аз съм "загубила", нито ти си "спечелила".
И не слагай две теми в графата "Джой", моля- Звездни компромати я има много отпреди аз да се появя във форума и ще я има и след като ми писне от отрови като теб и се оттегля. И беше крайно некоректно да се слагат теми с дългогодишна история в тази анкета, но никой не си направи труд да уточни при номинациите, че категорията е за теми, появили се през настоящата година, и съответно за първа година анкетата изглеждаше по този леко нелеп начин. Нелепо е и че на първа страница стоят цели 4 политически теми с по над 500 страници, но никой не се сети да вкара тях на гласуване. Ако не друго, поне да покажем, че се интересуваме от нещо отвъд претакането на зелето и съседа отгоре със селските пинизи, и да позамажем факта, че форумът е в последно време едно твърде, твърде тривиално място.

# 700
  • Ямбол
Джой, това е моето разбиране за някои неща и ги споделям. За себе си аз не греша.
Други неща обаче са само в твоята глава.
Никога не е имало правило - темата да е създадена през изтичащата година. Там може би се надяваше на Покажи се. Категорията е "Островът на съкровищата" - заглавието предполага, че е място с интересни и скъпи неща, където през годината е било най-приятно/интересно/забавно.

Ужасно рядко влизам в политическите теми и ако се подлъжа някога, то бързо изгубвам интерес заради вечните плювни по кого ли не и заради това се отписвам.
Там са все едни и същи и едва ли някой би гласувал за такава помия. А и форумът не е с такъв предмет, че да се очаква да има хора, които да кажат - това е темата на годината. Това е чиста проба лицемерие. Искаш да покажеш, че се интересуваш от нещо друго, а всъщност си пуснала тема за показване на снимки. Как да ти повярвам?

# 701

Никога не е имало правило - темата да е създадена през изтичащата година. .

Това изобщо не е вярно. Спомни си как беше миналата година.

# 702
  • Ямбол

Никога не е имало правило - темата да е създадена през изтичащата година. .

Това изобщо не е вярно. Спомни си как беше миналата година.
И как е било миналата година, като на гласуване има и стари теми?
Можеш ли да ме упътиш да погледна как е било миналата година, че аз нещо не го намирам? В смисъл, темите ги виждам, но за правило не си спомням.

# 703
О, Лиляна, аз се интересувам от страшно много неща и намирам по нещичко за интересите си във всяка тема, в която пиша Laughing. Но пък никак не държа някоя си Лиляна от форума да е осведомена за разностранността на интересите ми, че да декларирам специално за нея защо съм пуснала тема за снимки.

Правилото за актуалност на темата го имаше и в двете издания на номинациите, в чиято организация съм участвала. Лично аз съм проверявала дали темите са от настоящата година, когато съм пускала анкетата за съответното гласуване. И съм издирвала темите и давала линк към тях в първи пост. По същия начин, по който съм издирвала и всяка една от фразите, влезли на гласуване. И знам колко съм се старала всичко да е удачно и удобно при пускане на номинационна анкета. Но за разлика от теб не тръгнах да гоня и тормозя момичетата, които се заеха тази година, с обяснения колко по-добре сме го правили ние цялото това упражнение преди. И в анкетната тема за "Островът на съкровищата" не съм се появила да мрънкам след свършен факт, и сега щях да си премълча, ако ти не беше почнала да риеш отново.

# 704
Джой, ако трябва да влезеш като половинка от няколко различни двойки в Да разлаем кучетата нема да е честно спрямо останалите. Пощади ги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт