Номинации – коментарна тема

• 47 104
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Имаше питане за гласуването: имате право да триете глас. Ако решите, че просто искате да видите кой води в класацията-гласувате и триете.

# 676
  • Ямбол
А защо е необходимо това упражнение, след като има възможност да се направи така, че да се видят резултатите и без да се гласува?

# 677
  • Луната ни пази
А защо е необходимо това упражнение, след като има възможност да се направи така, че да се видят резултатите и без да се гласува?
А какво толкова пречат две кликвания като толкова много държите да видите резултата без да гласувате?
Анкетите са направени за хората, гласуващи в тях и имащи мнение по въпроса. Другото е "хляб и зрелища".
Има 5 часа до края, сега това ли намерихте да критикувате?

# 678
Некой ще пусне ли Малини, чувствате ли да се е насъбрал материал?

Аз в последно време не съм нито чела, нито писала особено, но дори и за малкото отделено време се набиха на око 2-3 фаворита, които просто плачат да ги погалят с малинов трън.

# 679
  • София
май Касита щеше да ги пуска. Но ако искаш, и ти ги пусни.

# 680
А какво толкова пречат две кликвания като толкова много държите да видите резултата без да гласувате?
Анкетите са направени за хората, гласуващи в тях и имащи мнение по въпроса. Другото е "хляб и зрелища".

Примерно тия като мен, които са липсвали няколко седмици от форума, влизат днес, много им е чудно какво търсят някои никове в някои категории и искат да видят верно ли за тях гласуват потребител и половина, по повод някое лично захапване някога? Та ей такиватато няма откъде да знаем врътката гласувай-трий. Може да не е активирана. Не е и нужно да тестваме има ли я, няма ли я, при положение, че форумът дава техническа възможност за преглед на резултати без гласуване при конструирането на анкетата и тя почти винаги се ползва. Оттам е съвсем логично да се предположи, че по тоя повод са вземани специални решения по конкретни причини - по принцип неудобства се създават, когато липсата им води до по-големи неудобства. Та, питам(е) какви са били причините. Отговор - "Как не ви е срам да питате".  hahaha

Все едно, не е съществен проблем да видя след изтичането на гласуването.

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 09:26 от Октомврийска буря

# 681
  • София
формално е по-добре да не се виждат гласове, преди да си гласувал, за да не се поввлияеш от избора на другите. И това с триенето на гласовете пак формално не е добра, защото се случва като се видят едни резултати, да сработват агитките и става триене на гласове и зорлем преливане в други, само и само човекът Х да не е пръв или да е пръв. Но като цяло номинациЙте са с идеята за хляб и зрелища, така че нека не им се връзваме толкова.

# 682
Според мен, формално, триенето на гласове е по-голям проблем, предполага, че някой те е проагитирал, за да смениш. Не мисля, че виждането на резултат може да повлияе - човек има мнение кого харесва най-много.

Цитат
Но като цяло номинациЙте са с идеята за хляб и зрелища, така че нека не им се връзваме толкова.

Именно.  Laughing

А едно време се обещаваха кебапчета, подкупваше се с мусака...  Mr. Green  

# 683
  • Ямбол
Това ли е отговорът на моя въпрос - с въпрос?
Какво ми пречи или не ми пречи решавам аз. Аз попитах съвсем конкретно - каква е идеята да не се виждат резултатите, без да се гласува?
Да разбирам ли, че е за да няма  "хляб и зрелища"? А какво друго са номинациите?

# 684
Относно промяната на глас, тук в темата поискаха да е така. Първата анкета беше пусната без промяна и я редактирах.

# 685
  • Once there was a Hushpuppy...
И защо да е чак такъв проблем гласуването, триенето на гласове, виждането на резултати newsm78
Наистина не разбирам защо, когато нещо е просто да трябва да се усложнява.

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 14:25 от bubanka

# 686
  • София
Давай с диагнозите! Joy Пардоон, с малините! Айде, бе, някой да  ги пусне тези малини!

# 687
 Искам да кажа и нещо сериозно, обаче - ако имаш нужда от сериозен съвет и помощ, по отношение на детегледането, детско здравеопазване, училищни проблеми, съвет по отношение на институции, въобще, нещо сериозно , форумът, и то точно в тази си част, която се състои от форумни заяждачи е полезен съветник. Иначе не е място подходящо за чувствителни души, които вземат всичко навътре, но то и светът не е такова място, драги мои...

# 688
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Атмосферата тук е все таак приятно топла, виждам Laughing. Жалко, че тази година няма гласуване за банда на годината, при толкова ясно изразен фаворит.

# 689
  • София
Атмосферата тук е все таак приятно топла, виждам Laughing. Жалко, че тази година няма гласуване за банда на годината, при толкова ясно изразен фаворит.
Коя?
Вече даже забравих, че имаше номинации..и самите теми сякаш потънаха. Много вяло беше всичко.

Общи условия

Активация на акаунт