МОНОДИЕТА - тема 15

• 80 890
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • New Zealand
Момичета, с какво подправяте салатите в салатените дни? Мерси предварително Simple Smile

# 616
  • Русе
Момичета, с какво подправяте салатите в салатените дни? Мерси предварително Simple Smile
Сол, зехтин и/или ленено масло и лимонов сок Peace

# 617
  • New Zealand
Благодаря bouquet Не видях мнения за оцет?

# 618
Здравейте момичета....за кой ли път ОТНОВО във вашите редици!С различни диети успях да сваля 10 кг от излишните 20  Embarassed мисля да започна диетата на Ваня от утре,но искам да попитам дали може да почна от млечния ден,защото цял ден ще съм по задачи и това е най-удобно да консумирам?

# 619
  • New Zealand
Гледах нейно интервю, в което казва, че за успеха на диетата е много важно да се спазва последователността на дните. Моят съвет е да си започнеш с картофи. Успех Peace

# 620
  • София
Привет от мен:) днес ми е първи ден на кисело мляко(от втория цикъл на режима на ВЧ)
Малко наруших днес с половин чаша мляко с нес..Sad
Знам че не трябваше но много ми се спеше и реших да се разсъня с нес кафе.
Иначе за деня съм изяла 5 кофички кисело чляко, дано ме са много..
Със сигурност има видим ефект, вчера познати ми казаха че видимо съм отслабнала. 4 месеца след ражданети съм и почти съм във формата от преди да забременея. Вероятно ще направя оше два цикъла от диетата като този път няма да оравя почивка между тях:)

# 621
  • Бургас
Аз омазах тотално диетата миналата седмица и утре ще я почвам на ново. Стискайте палци прасето в мен да не надделее, че свинския ген ми е много силен.

# 622
  • Русе
Eos, мисля, че не си прекалила с млякото. ВЧ каза, че е пила по 4 литра айрян. 1:1 да го е правила, пак са си около 5 кисели млека.

miss july, не му се давай на това Animal Pig  Wink

Ох, аз днес такава вкусна бисквитена торта съм направила, според народа вкъщи, но се храних от нея само с поглед и обоняние Mr. Green Тази вечер не исках да погледна пиле Laughing А утре паак Sad

Така като се гледам - не мърдам, дори ми се струва, че съм качила 1 кг. Обаче от няколко дена имам проблем с WC-то, след млечните и картофените дни. Корема ми е подут Sad

# 623
  • На планетата земя
Привет!
След първия ден на картофи съм -0.800 ,но снощи ме скъса главата,сигурно и кръвнотми падна.Не може ли да се редува по 1 ден тази диета на съответната храна и пак да се направят 12 дена?Втори ден на тези безвкусни картофи хич не ми се стои,аз и сол не слагам,забелязах че когато са със сол въобще не се сваля от предишни неуспешни опити.

# 624
Добро Утро!
 От два дни сме с ММ на картофи, искаме по 5 кг. да свалим но времето ще покаже. Искам да попитам в зеленчуков ден разрешени ли са пека ни печурки и маслини(ако са обезсолени)
Приятен ден

# 625
  • Sofia
не може гъби и маслини Naughty

Привет!
След първия ден на картофи съм -0.800 ,но снощи ме скъса главата,сигурно и кръвнотми падна.Не може ли да се редува по 1 ден тази диета на съответната храна и пак да се направят 12 дена?

И мен ме болеше главата в картофения ден.Аз правя режима по 1 ден,не мога по 2,има също ефект Peace

# 626
Аз от вчера пак съм във вашите редици. Вчера картофеният ден мина добре, днес съм цял ден на работа и сигурно няма да мога да хапна. Така че довечера ще ям картофи. През деня чай и вода. Утре ще се премеря. Реших да се меря на всеки 2 дни, за да видя от кои храни свалям. А трябва да сваля едни 6 кг до 28 април и ще е голяма битка, имайки предвид възрастта ми и заседналия начин на живот.
Отслабващ ден на всички Simple Smile

# 627
не може нито пекани, нито печени гъби,
и маслини не може  Peace

# 628
  • На планетата земя
не може гъби и маслини Naughty

Привет!
След първия ден на картофи съм -0.800 ,но снощи ме скъса главата,сигурно и кръвнотми падна.Не може ли да се редува по 1 ден тази диета на съответната храна и пак да се направят 12 дена?

И мен ме болеше главата в картофения ден.Аз правя режима по 1 ден,не мога по 2,има също ефект Peace

Криво-ляво  днес започна втория картофен ден,все ще изкарам някак.Ама много е трудно. Whistling
Днес ги направих печени на фурна с копър.Главата дано не ме почне пак.Аз пък пилето мисля само 1 ден да направя,нямаме домашно и 2 дена купешко пиле не ми се яде.

# 629
  • Поморие
Здравейте и от мен. Днес ми е 4ти ден и кантара показа сутринта-3кг.Много съм доволна, ама ми е трудно затова изкарах 2 дни на картофи и от вчера ги карам по 1 ден. Обожавам печено пиле ,а снощи направо ми се гадаше от него, двата дни на картофи едва ги изкарах, затова намалям дните. Ще изкарам един цикъл от 7 дни ,ще направя 1 ден почивка и продължавам.
Успешен отслабващ ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт