МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 574
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Хапвай по-начесто и си ги направи по начин по който ще са ти вкусни,овкуси ги с лимон,подправки...и увеличи количеството.

И аз засега я карам някакси,не броя картофите,а си хапвам при позиви за глад,пия повече чай и вода.
Болеше ме глава,дори и зъбобол лек получих,но отзвуча.Пия мурсалски и шипков чай,пих и една голяма чаша кафе/от гръцкото без кофеин/с лъжичка кокосова захар.Глад не изпитвам,а желание да преживям нещо Embarassed,пуста лакомия Rolling Eyes
Joy Днес и при мен е така. Една тенджера "супа" кажи-речи изядох, вярно, че я направих само с 3 картофа и 1 лъжица олио и реално си е гОла вОда, но цял следобяд ходя напред-назад и все си сипвам по един черпак.

dobi_iv, яж повече и по-начесто. При тази диета няма ограничение на количествата храна. Peace

# 601
  • Поморие
Сега си хапнах печени картофки и ми е добре, да видим до кога. А я кажете в зеленчуковия ден може ли грах и царевица?

# 602
  • Sofia
не може

# 603
  • Русе
А зелен боб може ли?
Като си правих гювеча предния път, в него имаше грах. Част от граха отделих, като си сипах в чинията, но част от него изядох. Усетих обаче тежест в стомаха.

И аз вечерях с картофи на фурна. Заситиха ме.

# 604
Момичета, капсулите са безвредни по описание, само натурални съставки. Аз имам и проблеми със жлъчката и не мога да се разпростирам много по диетите....както и избора ми на ядене в диетата е ограниченичък.....За 24 дни -5, имах предвид. Резултатът е добър, но имам още 10 за сваляне....И много ми омръзна диетата, аз на нея почти постоянно гладувах, защото ми се отвръщаваше всеки 2ри ден храната от първия....Сега пак ще си гладувам, но мога да похапвам 1-2 хапки каквото си поискам 5-6 пъти на ден ? Фрешове от цвекло, ззеленчуци....всички елементи?... Мисля ,че това ми е по-добрият вариянт. А от капсулите не изпитваш глад...чудесно е...

# 605
  • Sofia
Какви са ти проблемите с жлъчката? И какви капсули пиеш?

# 606
Здравейте, приемате ли нови членове bouquet

Исках да ви питам някой ми беше казал една монодиета-
2дни кис.мляко/айран
2дни плодове
2дни кис.мляко/айран
2дни плодове
какво мислите за нея?

А някоя правила ли е диетата на грахич?

# 607
  • На планетата земя
Здравейте момичета!
От известно време само чета,но от утре и аз съм във вашите редици с диетата на ВЧ!
Преди Нова година плодувах,всичко свалено се върна по празниците.Отчаях се вече.Имам за сваляне минимум 5 кг.Притеснявам се как ще изкарам плодовете и зеленчуците ,защото съм и с гастрит,който от груба целулоза се обостря.Може ли примерно да се яде варено броколи или брюкселско зеле?Плодовия ще го направя с банани да речем.

# 608
Какви са ти проблемите с жлъчката? И какви капсули пиеш?
Имам си един камък, правя и кризи вече....имах холицистит..Изпробвам разни лечения...да го топя с разни неща...Капсулите са китайски.(Лида) Подходящи са и за спазване на всякакви диети, но не трябва да се смесват с други лекарства. Тук има и специална тема за тях.

# 609
  • Sofia
Чела съм не много положителни коментари за тази добавка.
Внимавай с камъка и се довери на специалистите...аз вече съм без жлъчка от много диети и добавки/за отслабване/ Sad

# 610
Чела съм не много положителни коментари за тази добавка.
Внимавай с камъка и се довери на специалистите...аз вече съм без жлъчка от много диети и добавки/за отслабване/ Sad

Аз съм чела ужасни коментари за Лида. Naughty

# 611
  • Русе
И аз съм чела недобри отзиви за Лида, но ти си знаеш. Няма нищо безвредно. Дори и билките. Peace

BUBA_k, може и готвени зеленчуци. Аз си правих гювеч, готвих зеле, задуших броколи, ядох и печени чушки. Не съм карала само на салати. Реших да изхрупам един морков и много ме заболя стомаха, а като го ядох настърган на салата, нямах проблем.
Плодове - пекох си ябълки и тиква, но без захар.

Никой не ми писа зелен боб може ли?

А да дадете идеи как да си сготвя коприва? Днес си набрах. По принцип я готвя с ориз и така я ядем, но сега не може. На супа я мразя, но то пък само с вода и коприва, една супа ще стане...

# 612
Бобови, грах, царевица, ориз - не може. Peace

# 613
  • Sofia

А да дадете идеи как да си сготвя коприва? Днес си набрах. По принцип я готвя с ориз и така я ядем, но сега не може. На супа я мразя, но то пък само с вода и коприва, една супа ще стане...
Направи я на пюре с чесън.

# 614
  • Русе
Направи я на пюре с чесън.
Благодаря за идеята! Hug Чесъна ще е задължителен, иначе не мога да я ям. Много ми е гадна на вкус, но се насилвам и я ям заради това, че е полезна. Чесъна поне убива гадния и аромат Laughing

Общи условия

Активация на акаунт