МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 586
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
gvendolin_7 HugБлагодаря за подкрепата.От утре петък започвам.Така изчислих че до 29.02.вкл са 18 дни.Поне така мисля да пробвам,после 3-4 дни почивка и според резултата ще реша как да продължа.

viki_1974 имаш чудесен резултат.От плодовете банани включваш ли?От тях не стърже на корема,поне при мен.
Желая Ви прекрасен и спокоен ден!

# 586
  • Русе
viki_1974 имаш чудесен резултат.От плодовете банани включваш ли?От тях не стърже на корема,поне при мен.
Не, нали не се препоръчват и не посмях да си купя. Следващата седмица може и да ги включа. Тиква пекох и ядох, но пък от нея вчера доста често навестявах WC-то Mr. Green нещо, което при нормални обстоятелства никога не ми се е случвало. Тиквата явно не е била от сладките, защото беше доста безвкусна, печена без захар. Имах и такава, която пекох преди и прибрах във фризера, тя беше много сладка и вкусна.
Искам да попитам къде е мястото на маслините в тази диета? Оня ден като си купувах тиквата от плод-зеленчука, видях, че там продават и маслини от тези турските със зехтин. Отдавна си търся такива в града и все не мога да си открия. Като ги видях, така ми се приядоха...

До сега съм на 600 мл. айрян. Мисля така да карам. Опитах докато го правих само мляко да ям, но не ми хареса.

# 587
Маслините  към зеленчуцитете според мен,но са много солени и може би не са ок,но 3-4 бр колкото да не ти се прияждат непрекъснато и да ги мислиш, не смятам ,че ще навредят.

# 588
  • Русе
Маслините  към зеленчуцитете според мен,но са много солени и може би не са ок,но 3-4 бр колкото да не ти се прияждат непрекъснато и да ги мислиш, не смятам ,че ще навредят.
Благодаря! Е, то аз по принцип повече от 5-6 маслини не мога да изям, особено ако са много солени. Не обичам солено и все съм критикувана, че готвя безсолно.

# 589
  • София
И така, след 11 + 6 дни съм -5 кг. Всъщност трябваше да се премеря днес сутринта, но нямаше как и се премерих следобеда, но по моите сметки са толкова. Като в 6тте дни или нищо не съм свалила или макс 1 кг. (много странно). Въпреки това съм доволна и може би скоро пак ще я правя, но ми се щеше да не са по 2 дни и да заменя млякото с нещо, защото просто не го понасям. Ако сваля още 3-4 кг. ще съм много щастлива.  Simple Smile

# 590
Здравейте!
От днес стартирам при Вас с диетата на ВЧ.Надявам се на добри резултати.Измерих килограми и обиколки и пека картофките.
Магси имаш хубав резултат.А колкото до млякото,смятам ,че можеш да го замениш с друг вид белтъчна храна-яйца,месо,риба.
Хубав ден!

# 591
Аз направих 2рата 12ка, наруших още веднъж, което прави 4 пъти за 24 дни , мисля , че съм -5. Диетата много ми омръзна и продължавам с капсули за отслабване (гладуване) ...ще си хапвам по много малко, но каквото си искам...после ще му мисля...как ще си оправям метаболизма и как ще се захранвам...

# 592
Капсули??? Shocked
Що за глупости?

# 593
Капсули??? Shocked
Що за глупости?
И аз не разбрах що за капсули???

За мен това е най- приятната и засищаща диета. Не разбрах , кое точно е отекчителното. Моля споделете.

# 594
Капсули??? Shocked
Що за глупости?
И аз не разбрах що за капсули???

За мен това е най- приятната и засищаща диета. Не разбрах , кое точно е отекчителното. Моля споделете.

+100 Peace
И за мен!

# 595
FBID10204657276144178 не мога да се въздържа.Как може да си причиняваш травми с тези капсули и глад.За 20 дни имаш -5 кг,което е чудесно и бързо.Като ти е омръзнала тази диета има много други и с повече храна и с по- малко храна.Не си играй със здравето!Ще разбуташ и метаболизъм и хормони,а после, newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Така,аз след първия картофен -0,600.Свикнала съм да се меря всяка сутрин.Много ми липсват салатите към храната,но ще свикна.Вчера бях на печени картофи,днес ще съм на варени.

Прекрасен ден от мен!

# 596
  • Sofia
4х24 дни е правила...и е само -5кг.,аз поне така разбрах...но може и да няма какво да сваля Thinking

От днес пак стартирам и си сварих картофки,като във водата добавих дафинов лист и розмарин,станаха вкусни.Ще си правя и печен чипс,любимия ми Crazy

# 597
  • Русе
Плодовите и млечните дни не бих казала, че са засищащи  Mr. Green
Първия ми ден на мляко - добре, но вчера си купих ново мляко 3,6%, тъй като правих и други неща за домочадието с него и млякото свърши. Случи се много рядко, все едно не е 3,6%, а 2%. Ами гладна си бях, а 3 млека изпих. Снощи си позволих да си отрежа 2 парчета кашкавал, хапнах и мъничко сирене, колкото и да е грешно. Гладен не се стои, ей  Joy
От днес - втора дванадесетица. На картофи съм. Снощи им правих картофена салата, отделих и за мен и сега за обяд си я изядох. След малко мисля да си сваря и да ги ям като супа, овкусена с лимон. За довечера ще пека картофи.

Хапчета не бих си причинила. Едно, че ефект от тях не съм виждала, когато съм пила и второ, че има доста, които вредят. Като ще е глад, поне само глад да е Wink

# 598
  • Поморие
Здравейте, и аз от днес стартирах диетата на ВЧ. Първи картафен ден-чувствам се ужасно гладна ,дотук съм изяла 5 малки варени картофа, обаче хем съм гладна хем направо ми се повдига  .Незнам дали ще издържа.

# 599
  • Sofia
Хапвай по-начесто и си ги направи по начин по който ще са ти вкусни,овкуси ги с лимон,подправки...и увеличи количеството.

И аз засега я карам някакси,не броя картофите,а си хапвам при позиви за глад,пия повече чай и вода.
Болеше ме глава,дори и зъбобол лек получих,но отзвуча.Пия мурсалски и шипков чай,пих и една голяма чаша кафе/от гръцкото без кофеин/с лъжичка кокосова захар.Глад не изпитвам,а желание да преживям нещо Embarassed,пуста лакомия Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт