МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 589
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря Doli  bouquet

# 571
  • Бургас
Поздравления за невероятните резултати.
Аз пък се чудя дали да продължа диетата. Тотално я омазах и то ДВА пъти. Мъжът ми ме кара да я спирам заради върлуващия грип, а аз съм много кекава. Притеснява се, че не се храня здравословно и ще ми се отслаби имунитета. При всички случаи обаче ще си изкарам рибения ден, защото е богата на омега 3, която се бори с възпаленията и е полезна.
Мисля си да изкарам един ден на кисело мляко, а втория да го изкарам на зеленчуци примерно.

П.П. Тиквата не се ли води зеленчук  Rolling Eyes

# 572
  • Варна
Здравейте! И аз ще се включа тук! Започвам таз диета:
1 и 6 ден - 2 кофички кисело мляко
2 и 7 ден - зеленчуци на корем
3 и 8 ден - 5 варени картофа
4 и 9 ден - 5 твърдо сварени яйца
5 и 10 ден- 800 гр. варено (без сол) пилешко или телешко месо

СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ДА СВАЛЯ 10 КГ! Сега съм 1,80см и 65кг Simple Smile Много мотивирана се чувствам, една приятелка сподели с мен диетата. Тя я прави 2 пъти и отслабна с 20кг

Успех ти желая ,както и на всички момичета в темата! От утре и аз минавам на същата диета и силно се надявам в края да съм поне 5 кг надолу.

# 573
FBID10204657276144178 не устисках Sad
Остави шоколада, ами оня ден ходих на кръчма 1вия зеленчуков ден... ядох зелена салата и основно от зеленчуци на скара моркови и тиквички и пипер.... до тук добре ама пих 1 ракия и 2-3 чаши вино...  Да имам прегрешения но не мисля да я прекъсна заради тези моменти! Въпреки тях имам много добри видими резултати и се чувствам много по добре отколкото когато ям др храни... 
Заради гриповете вече сутрин пия аспирин протект и упсавит/понеже мисля че ампулата вит Ц ще ми дразни много стомаха/ 

helinci браво, гордея се с теб bouquet. Какво е захранването? Ти си завършила 24дена цикъла или + още 12дни?

miss july точно заради имунитета се пие тази ампула вит C за което говори Червенкова...

# 574
ДАМИ! СПЕШНО! Днес попринцип трябваше да ям 2 кофички кисело мляко, но аз хапнах само една + 3 малки кисели краставички. Страшно ли е? Ще подейства ли диетата, ако си я спазвам нормално останалите 9 дена? newsm78

# 575
SunFlowerLady   Hug Благодаря ! Изкарах 50 дена или точно както ВЧ 24 , 2 почивка и още 24 ,а се захранвах 12 дена . Аз ползвах схемата  от темата за плод и чай и ти можеш да си избереш това което на теб ще ти допадне . Успех ти желая и на всички останали също  bouquet

# 576
Здравейте отново и от мен, приключих с диетата на ВЧ преди седмица, но както споменах, чак сега имам възможност да се претегля. Резултатът при мен 1 седмица след диетата е -2кг. Започнах от 60кг при ръст 1,67, тоест не съм имала може би толкова много за сваляне .... хората около мен ми казват, че видимо изглеждам поотслабнала.

След 6тия ден направих един ден почивка, не съм се освинвала, ядях си съвсем нормално ... не издържах 2 дни на кисело мляко, затова приключих след 11 дни

Диетата при мен протече така:

1-2 ден картофи - около 1кг на ден
3 ден пиле на тиган без мазнина (около 650гр. може би общо), само филе... ужасно ми беше и едвам го прекарвах с много чай
4 ден реших да пробвам на яйца, което се оказа лошо решение, изядох 6 яйца и се чувствах ужасно гладна и ми беше някак лошо
5-6 ден зеленчуци ...любимите ми дни, ядях адски много май Simple Smile на ден по 2 пъти броколи с лимон и по 3-4 доста големи салати с марули, домати и репички (май се олях с яденето там..... но ми беше добре)
7-8 ден риба - поглезих се с 300гр филе от съомга + 200 пъстърва на ден (и 2те на фурна с малко сол и черен пипер).... много ми харесаха тези дни, а в началото много се притеснявах за тях.
9-10 ден плодове- по 3 смутита с ананас, ягоди и портокал (доста големи около 500мл може би) + 1-2 ябълки на ден
11 ден- 1 кисело мляко на айрян + 1 кис. мляко на таратор Simple Smile не можах да издържа само на мляко

имах и 2-3 прегрешения, защото пих мляко с нес кафе, но просто не обичам кафето чисто и не се сдържах

Сега като си обяснявам прегрешенията, май си обяснявам защо съм свалила толкова малко Simple Smile но трябва да отбележа, че попринцип си ям доста като количества, макар и да се опитвам да е сравнително здравословно. Sunglasses

# 577
Аз алкохола не съм го спирала.
Изкарах 12 дни + още 6 веднага след тях. После починах два и започнах нова дванайстка. Днес ми е първи ден риба.За сега резултатите са убийствени, аз се свих спадна ми корема, краката и дупето. Тена на лицето ми се избистри.
Имам само още един въпрос: Да продължа ли с още една дванайстка или е време за почивка.

# 578
ако имаш засилка, продължавай  Peace
после ще ти е по-трудно

# 579
Здравейте! Аз влизам в темата директно от 9ти ден на диетата на ВЧ. Мисля да я направя 4 пъти като почивам 1 ден м/у 1ви и 2ри път, 2 дни м/у 2ри и 3ти и 1 ден м/у 3ти и 4ти. Как ви се струва плана? До този момент не съм прегрешавала, ако не броим едни 10 бири за периода  Laughing Ям по-мазничко и гледам да не падам под 30 гр. мазнини на ден, понеже знам, че иначе се нарушава месечния цикъл при жените. Не надвишавам 50 гр., обаче (с изключение на рибните дни). Стартирах 71,4 кг. Тази сутрин съм 68,7 кг. Трябват ми поне още 10 кг. 169 см. съм висока (инфо за по-добра представа). Успех на всички, които се борят!

# 580
Изкарах 12 дни + още 6 веднага след тях. После починах два и започнах нова дванайстка. Днес ми е първи ден риба.За сега резултатите са убийствени, аз се свих спадна ми корема, краката и дупето. Тена на лицето ми се избистри.
Имам само още един въпрос: Да продължа ли с още една дванайстка или е време за почивка.
Извинявай,че така нахлувам,но за диетата на ВЧ ли става на въпрос ooooh!
и с това че "резултатите са убийствени, аз се свих спадна ми корема, краката и дупето. Тена на лицето ми се избистри. "направо ме зашемети и ме зариби bouquet
Аз в момента съм на друга диета,но вече втори месец там и нямам раздвижване на кантара ,а съм 90 кг
Дали да не започна ВЧ  newsm78 newsm78 newsm78

# 581
и с това че "резултатите са убийствени, аз се свих спадна ми корема, краката и дупето. Тена на лицето ми се избистри. "направо ме зашемети и ме зариби bouquet
Аз в момента съм на друга диета,но вече втори месец там и нямам раздвижване на кантара ,а съм 90 кг

Започвай без да се замисляш. Аз съм супер доволна. Удоволствието от видимите резултати те кара да продължиш и да не спираш. Не изпитваш глад, аз лично си ям по колкито ми се яде, колкото пъти на ден имам възможност. Днес ми е първи плодов от третия цикъл и ми е много добре. Мисля още една 12-ка и после да прибавя и някоя другахрана, като например яйца, свинско, телешко, сирене и кашкавал. За сега друго не ми липсва. Лично за теб утре ще се премеря и ще ти пиша, защото и на мен ми е интересно, като кг., колко съм свалила. Пожелавам ти успех, ако ималични въпроси винаги съм насреща.

# 582
  • Русе
Скрит текст:
Започвай без да се замисляш. Аз съм супер доволна. Удоволствието от видимите резултати те кара да продължиш и да не спираш. Не изпитваш глад, аз лично си ям по колкито ми се яде, колкото пъти на ден имам възможност. Днес ми е първи плодов от третия цикъл и ми е много добре. Мисля още една 12-ка и после да прибавя и някоя другахрана, като например яйца, свинско, телешко, сирене и кашкавал. За сега друго не ми липсва. Лично за теб утре ще се премеря и ще ти пиша, защото и на мен ми е интересно, като кг., колко съм свалила. Пожелавам ти успех, ако ималични въпроси винаги съм насреща.
На мен вчера ми беше първи плодов ден. Снощи ми идваше да изям някого. Ям, ям и все ми стърже. Просто плодовете са такива, че от тях ми стърже на стомаха. Сега пак ми стърже, ама плод не искам да видя Laughing И водата съвсем не ми върви вчера и днес. За 10 дена вече съм -4кг., толкова, колкото ми бяха излишни. Аз ако я карам така, след още 40 дена ще се затрия от лицето на земята Joy

# 583
Хора, споделяйте резултати, за да се мотивираме! Аз днес сутринта бях 67,8 кг., което много ме изненада. Доста съм доволна от тази монодиета. Ще видя утре и в петък как ще е с това кисело мляко...

# 584
  • Русе
Ами аз си казах - за 10 дена -4 кг. Стартирах 59 кг., сега съм 55 кг. Това са килограмите, с които съм вече 22 години(изключвам двете бремености). Падна ли на 50 ми стърчат кокалите и не мога да се гледам. Но съм решила да направя диетата до края , или поне до 14-ти/ 15-ти март - последната дванадесетица да я съкратя на шестица. Ами празници са, все пак. Хайде, за Месни Заговезни ще се жертвам, но за Сирни, може би вече ще съм приключила с режима.

Общи условия

Активация на акаунт