МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 596
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Лимона си го приемай както ти е приятно,на сок,на резени...
Аз си правя в равни количества мед,зехтин,лим.сок и ракия ,и го приемам по 1с.л.на час.Помага при болки в гърлото и кашлица.

# 556
  • Русе
Лимона си го приемай както ти е приятно,на сок,на резени...
Аз си правя в равни количества мед,зехтин,лим.сок и ракия ,и го приемам по 1с.л.на час.Помага при болки в гърлото и кашлица.
Благодаря! Hug

# 557
  • Бургас
Вики, и аз не съм много по лекарствата. Купувам си хомеопатия. Боарон имат хубави неща за грип и настинка. Коризалията е за хрема. За гърло и кашлица си правя равни части мед, зехтин и ракия.

# 558
Вчера се претеглих 3.5 кг. за 14 дни ..... Sad Все пак това е с 3 нарушения.
И аз съм така и гледам един шоколад и му се облизвам от сутринта Sad #2gunfire #Crazy

Как си ? Устиска ли...аз все още държа, но умирам от глад.....18ти ден-2ри зеленчуков- на половин бурканче(пюряно) лютеница и един фреш от моркови....Направо чакам да стане утре да дойде рибата..да си хапна риба тон и да се надявам, че няма да ме смели пак жлъчката.....

# 559
  • Русе
...аз все още държа, но умирам от глад.....18ти ден-2ри зеленчуков- на половин бурканче(пюряно) лютеница и един фреш от моркови....Направо чакам да стане утре да дойде рибата..да си хапна риба тон и да се надявам, че няма да ме смели пак жлъчката.....
А защо ядеш толкова малко? След като си гладна - яж. Когато гледах ВЧ, тя каза, че през втората дванадесетица трябва да се яде по-начесто, за да се ускори метаболизма.

Аз пък се чудя на риба как ще карам 2 дена. Не, че не обичам, но ще ми дойде в повече, както пилето.
Днес си правих салата от червено цвекло, морков, земна ябълка и ряпа, овкусена с малко лимонов сок, зехтин и ленено масло. Ряпа нали може newsm78
Готвих и гювеч. Направих голяма грешка, че реших да използвам замразен. Преди като съм купувала, картофите вътре бяха нарязани на четвъртинки. В този пакет бяха като за мусака. 15 минути съм ги пощила да ги извадя от чинията си Laughing Със сигурност някой не съм видяла и съм го изяла, но да се надявам, че няма да навреди.
За довечера - задушени броколи и салата зеле+морков.

# 560
  • Бургас
Не ми говорете за шоколад, че снощи едвам се сдържах да не опраскам един.
Гювечът, който направих стана пълен провал. Сложих уж само една щипка люто за цял гювеч, а не се яде от пикантност. Освен това явно някой от зеленчуците нагарча и май ще отиде на боклука. И тъй като обяда се провали си поръчах зеленчуци на барбекю, които бяха невероятно вкусни. За тази вечер сигурно ще съм на салата или пак на гриловани зеленчуци....или и на двете  Grinning
За плодовия ден може ли да хапна цели смокини, но от сладко  Blush Да, да, знам, много съм нахална  Laughing

# 561
Как издържате на пилешко, освен ако не ви е домашно не изпитвате ли страх какво съдържа?? Аз опитах само едно парче и го върнах,  Sick, ужасно гадно ми стана.
С какво мога да го заменя, освен гъби? Нямам домашно, а вече не ми се рискува....

# 562
  • Русе
А аз оня ден правих на децата бисквитена торта с шоколадов крем. Не ползвам готови нишестета, крема сама си го правя и слагам много шоколад в него. Ммм... Ядат покрай мене, а аз само се облизвам.
Сладкото от смокини нали е със захар? Четох тук, че и сушените плодове поради тази причина не се препоръчват. Макар, че аз имам домашни сушени сливи, които са без никаква захар, а и фурмите, които купувам не са обработвани с нищо.
Аз съм си изпекла тиква без захар и съм я прибрала във фризера. Ако бях я оставила до другата седмица, нямаше да издържи и за това така направих. Мисля и ябълки да си изпека за тези два дни.

За пилешкото и аз си го мислех, докато го ядях. Сетих се за една снимка, която видях в понеделник във Фейсбук. Защо пилешката супа лекува, когато си болен? Защото пилетата са натъпкани с антибиотици. Нещо подобно беше. Но така или иначе вкъщи пилешко се купува само от магазин, нямаме домашно.

# 563
  • Бургас
Ние купуваме турско пиле. Доста по - жълто и мазничко е от нашите, та се надявам да е отгледано както си трябва  Rolling Eyes

# 564
...аз все още държа, но умирам от глад.....18ти ден-2ри зеленчуков- на половин бурканче(пюряно) лютеница и един фреш от моркови....Направо чакам да стане утре да дойде рибата..да си хапна риба тон и да се надявам, че няма да ме смели пак жлъчката.....
А защо ядеш толкова малко? След като си гладна - яж. Когато гледах ВЧ, тя каза, че през втората дванадесетица трябва да се яде по-начесто, за да се ускори метаболизма.

Аз пък се чудя на риба как ще карам 2 дена. Не, че не обичам, но ще ми дойде в повече, както пилето.
Днес си правих салата от червено цвекло, морков, земна ябълка и ряпа, овкусена с малко лимонов сок, зехтин и ленено масло. Ряпа нали може newsm78
Готвих и гювеч. Направих голяма грешка, че реших да използвам замразен. Преди като съм купувала, картофите вътре бяха нарязани на четвъртинки. В този пакет бяха като за мусака. 15 минути съм ги пощила да ги извадя от чинията си Laughing Със сигурност някой не съм видяла и съм го изяла, но да се надявам, че няма да навреди.
За довечера - задушени броколи и салата зеле+морков.

Ами така се получи, защото си купих само тиквички и ми се додрайфа от тях след 1вия зеленчуков...и за 2рия увиснах...имах и буркан домати, но така и не го отворих, изпих 1 хапче лида и си реших проблема с глада (тамън да ги пробвам дали действат).....
А вие момичета, защо не си купувате пиленце Дюк ? Аз ям само бяло месо на скара. Печем го както е пеперудата гърда на две половинки само разделена, без да начукваме, без да правим нищо и няма по сочно и немиризливо пиленце.

# 565
  • Бургас
Кажете с какво мога да сменя втория ден на кисело мляко и втория плодов. Няма да издържа 2 дни на мляко и плодове. Един ще успея само и то с триста зора.
А днес вечерта тотално омазах диетата. И месце хапнах и крем пита. Да не обидя мама де, не за друго  Whistling
Утре ще съм на скумрия. А морски дарове може ли да се ядат?

# 566
  • Русе
...Утре ще съм на скумрия. А морски дарове може ли да се ядат?
И аз утре съм на скумрия. Но едва ли 2 дена ще мога да я ям. Ще си потърся някаква речна риба - шаран, толстолоб..., от нея мога и "супа" да си направя. Може и пъстърва да си купя за понеделник.
Когато гледах ВЧ при Гала, тя каза, че може морепродукти, например октопод, калмари, но не панирани или пържени, а на скара. За другите не каза нищо.

През плодовите дни, освен суровите плодове, мисля да ям печена тиква и печени ябълки. Бях си купила от пазара сорт "Златна превъзходна", те са сладки ябълки и въобще не ми остъргват стомаха след като ги ям. Видях днес, че някои от тях са станали на петна, тази вечер ги почистих и ги изпекох. Прибрах ги за вторник. И... аз с прегрешение. Не устоях и си опитах с една лъжичка от печените ябълки, но само една лъжичка. Много сладки и вкусни са.

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 00:58 от viki_1974

# 567
Здравейте! И аз ще се включа тук! Започвам таз диета:
1 и 6 ден - 2 кофички кисело мляко
2 и 7 ден - зеленчуци на корем
3 и 8 ден - 5 варени картофа
4 и 9 ден - 5 твърдо сварени яйца
5 и 10 ден- 800 гр. варено (без сол) пилешко или телешко месо

СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ДА СВАЛЯ 10 КГ! Сега съм 1,80см и 65кг Simple Smile Много мотивирана се чувствам, една приятелка сподели с мен диетата. Тя я прави 2 пъти и отслабна с 20кг

# 568
Здравейте момичета  Hug аз приключих с диетата и захранването, днес ми е последен ден и съм много щастлива от резултата ! Не знам в килограми колко е ,защото кантара ми се скапа ден преди да започна ,но в сантиметри съм с минус 12 от талия ,14 ханш, и 10 гръдна обиколка  newsm44 или от 54 на 42 размер дънки  Joy Бях стриктна ,но в количеството храна ограничавах и пак се получи макар ,че започнах с недоверие имайки горчив опит със всякакви други диети явно тази е моята  Peace Пожелавам на всички страхотни резултати . Хубав и усмихнат ден на всички  bouquet

# 569
  • Sofia
Страхотен резултат  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт