МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 612
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Мляко с какво може да се замени?

# 541
Направих беля. Днес ми е първи пилешко от третата врътка. Но една приятелка си дойде от чужбина и ни донесе черен шоколад с лешници о си хапнах 4'5 блокчета. Дали е голям проблема?

# 542
  • София
Мляко с какво може да се замени?

Може изобщо да не правиш ден на мляко. Но горещо ти го препоръчвам този ден - в него се сваля най-много. Аз понякога дори си правя 2 дни в седмицата на кис. мляко  Peace

# 543
Имам непоносимост към мляко.... Затова и питам с какво да го заменя.

# 544
с яйца или го прескочи

# 545
Вчера се претеглих 3.5 кг. за 14 дни ..... Sad Все пак това е с 3 нарушения.

# 546
Вчера се претеглих 3.5 кг. за 14 дни ..... Sad Все пак това е с 3 нарушения.
И аз съм така и гледам един шоколад и му се облизвам от сутринта Sad #2gunfire #Crazy

# 547
  • София
Момичета, днес съм 11 ден от режима на Ваня ии мисля да пропусна втория млечен.. не обичам мляко и днес дори цяла кофичка не съм изяла. Минавам на картофи утре и ще карам 6 дни, а не 12.. Ще пиша резултата накрая от 17тте дни.  Grinning

# 548
  • New Zealand
Днес ми е Ден 4 - картофи. Чувствам се леко отпаднала. Наливам се с вода, дано помогне.

# 549
  • Бургас
И аз се намръдвам при вас, че коледните празници не ме пощадиха.....или по-скоро аз не пощадих тях  Simple Smile
Днес ми е четвърти ден - пилешко. Не съм особено месоядна и два дни само на месо ми идва нагорно, но си приготвих пилешкото по много вкусен начин /пържено в тиган и накрая го залях със сос, приготвен от соев сос, балсамов оцет, 4 скилидки чесън/.

Септември правих диетата, но един цикъл от 12 дни, като последните дни на кисело мляко и плодове ги омазах тотално, но пак свалих доста.

За следващите два зеленчукови дни си направих гювеч, но без да искам сложих бамя. Тя може ли да се консумира в зеленчуковия ден? Иначе в гювеча сложих моркови, броколи, праз, карфиол, доматено пюре, патладжан и бамята.
И да питам - в деня за кисело мляко могат ли да се консумират и други млечни продукти. Визирам основно сирене?

# 550
  • Sofia
бамя може,сирене-не

# 551
  • Русе
miss july, и аз съм с теб  Wink
Радвам се, че утре съм вече на зеленчуци. Писна ми от пиле. Вчера за обяд си направих пилешка "супа", вечерта печено пиле. Днес дояждах от "супата" и печеното пиле, а тази вечер си правих филета на грил тигана. Не посмях да овкуся със соев сос, а само с лимон и малко сол.

За утре и аз съм планувала гювеч. Ще си купя и броколи, мисля да ги задуша и ще хапна салатки - цвекло, морков, земна ябълка, зеле. За втория ден може да си сготвя прясно зеле. Може да ви се вижда много, но моите деца са решили, че не може аз да ям нещо по-различно от тях и ще готвя за трима. Не си е работа да започваш диета по време на ваканция Laughing
С водата ми е зор, но замествам с липов чай.
От неделя се мъча да се разболея, но в случая не мога да направя нищо да пресека болестта. От години не пия хапчета, а се лекувам с мед, лимони и джинджифил. Сега и това не мога да правя и усещам как утре вече носа ми ще текне.

# 552
  • Sofia
Защо да не може мед,джинджифил и лимони?
Може!
Лекувай се!

# 553
грипекс-макс бих си пийнала аз....  Rolling Eyes
не прави диета, ако се разболееш - супи, масаж, любов и топла храна   Peace

# 554
  • Русе
грипекс-макс бих си пийнала аз....  Rolling Eyes
не прави диета, ако се разболееш - супи, масаж, любов и топла храна   Peace
Не пия нищо, дето се купува от аптеката Mr. Green Моето разболяване не е грип, такова нещо не ме лови. Хремички само, но минават за 2-3 дни, така, че няма да се отказвам от режима. Тъкмо взех да се харесвам като се погледна в огледалото. Ще паря краката и ще пия топъл чай.
Доли, а лимона цеден ли да е? Според мен - само сока да пия. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт