МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 618
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
Днес ми е 2рия цикал на ВЧ 1ви ден картофи. От сутринта стомаха ми каркори ама все едно ми се обяснява  #Crazy едно шумно и дълго. Ям и пия течности нормално. Имате ли идеи какво да направя много е неприятно....  newsm78

# 526
  • Sofia
Ям и пия течности нормално.
По колко картофи и вода на ден?

# 527
  • София
SunFlowerLady, какъв е резултатът ти след първите 12 дни? bouquet

# 528
Днес ми е 1вия картофен ден. изядох 1 порция пържени картофи и си сварих около 4-5 средно малки за целия ден за вечеря печени картофи. Но мисля че стомаха ми се разбонтува от боклуците които ядох снощи.. Е не бях подготвена за свински ден имах само 1 вечеря... ядох кашкавал сирене печена наденица и малко трушия но смесването дойде като шок...
 Изкарах 10 дена последните 2 не ми се получиха и ги прескочих
Резултат в кг -3кг свалени и -1 които ту се маха ту се появява
-4см от талията, по сантиметър ханша си е все същия ама панталоните които ми бяха малки сега сядам нормално с тях Simple Smile и домашния анцуг ми виси...

# 529
  • София
Изкарах 10 дена последните 2 не ми се получиха и ги прескочих
Резултат в кг -3кг свалени и -1 които ту се маха ту се появява
Браво!  Simple Smile И мен ще ме измъчат последните 2 дни ама ще ги карам..

Сега съм на втори рибен и в момента си пека толстолоб на фурна.

# 530
И аз при вас - 2ри картофен от 2ра 12ка.... до тук съм с 3 дни нарушавано Blush

# 531
Здравейте и от мен. Аз бях на два свински след 18 много успешни на ВЧ. Не изядох много храна, само днес прекалих с мекичкит, цели 3 броя. Чакам с нетърпение от утре да си започна на ново режима. Липсват ми картофките. Този път заменян рибата с яйца.
Усоех на всички.

# 532
  • New Zealand
Здравейте момичета, от днес и аз тук.
Стартирам с 1-ви ден - кисело мляко. Опитвала съм се преди години да спазвам моно, но не ми се е получавало. Ще видим този път...
Успех на всички!

# 533
Момичета, имам един труден въпрос към вас:
Има ли монодиета, в която няма картофи и меса като дни? Като предварително казвам, че нямам проблем с рибата и морските храни. Тоест предполагам, че няма да е проблем дните със пилешко да кажем да се заменят с риба. Проблем са ми картофите, с какво мога да ги заменя? И въобще на какъв принцип мога да редувам поредността на дните? Може би тогава ще мога да заменя въпросните дни с други продукти от същата група...
Съжалявам и се извинявам за въпросите, предварително Hug
Новак съм  bouquet

# 534
  • София
Има ли монодиета, в която няма картофи и меса като дни? Като предварително казвам, че нямам проблем с рибата и морските храни. Тоест предполагам, че няма да е проблем дните със пилешко да кажем да се заменят с риба. Проблем са ми картофите, с какво мога да ги заменя? И въобще на какъв принцип мога да редувам поредността на дните? Може би тогава ще мога да заменя въпросните дни с други продукти от същата група...
Новак съм  bouquet

Хубавото на Монодиетата е това, че можеш сама да си определяш кой ден на какво ще си - просто трябва да е само едно. Спокойно можеш да замениш месото с риба - аз също го правя. Картофите може да замениш с ориз, но определено няма да е толкова вкусно. Добре е да гледаш да нямаш два последователни белтъчини дни. Ето пример с моето меню за тази седмица

1 ден - кис.мляко
2 ден - фрешове /може и плодове или зеленчуци - аз си правя фреш от моркови, домати и ябълка/
3 ден - риба
4 ден - картофи /може ориз/
5 ден - варени яйца, но ще ги сменя с шунка
6 ден - салата

Може, ако искаш да си направиш ден на извара, на кашкавал, на сухари - както ти харесва. На първата страница има мнооого примерни менюта - можеш да комбинираш от тях.
Добре е да започваш с кис. мляко, защото това е деня, в който се сваля най-много  Peace

# 535
Новак съм  bouquet

Хубавото на Монодиетата е това, че можеш сама да си определяш кой ден на какво ще си - просто трябва да е само едно. Спокойно можеш да замениш месото с риба - аз също го правя. Картофите може да замениш с ориз, но определено няма да е толкова вкусно. Добре е да гледаш да нямаш два последователни белтъчини дни. Ето пример с моето меню за тази седмица

1 ден - кис.мляко
2 ден - фрешове /може и плодове или зеленчуци - аз си правя фреш от моркови, домати и ябълка/
3 ден - риба
4 ден - картофи /може ориз/
5 ден - варени яйца, но ще ги сменя с шунка
6 ден - салата

Може, ако искаш да си направиш ден на извара, на кашкавал, на сухари - както ти харесва. На първата страница има мнооого примерни менюта - можеш да комбинираш от тях.
Добре е да започваш с кис. мляко, защото това е деня, в който се сваля най-много  Peace

Благодаря ти много  bouquet
Още от утре, започвам.

# 536
Аз съм на 4ти ден от 2-ра 12-ка ....демек 2ри пилешки. Треперя защото на картофените изядох две торби чипс и после жлъчката ме смаза (имам камък и трябва много да се съобразявам) Вече не си и помислям да нарушавам, дано да си остана само с онези 3 нарушения от началото, а и скоро са ми почивките.

# 537
  • New Zealand
Днес ми е 3-ти ден - яйца. Дотук съм ок Simple Smile

# 538
Здравейте днес ми беше 1ви пилешки от 2рата 12ка но съм пред дилема за рибните дни яйца 2 дни ми се струва че не е много хубаво да ям или ако трябва да са само 6бр... още по трудно Simple Smile Чувствам се супер.
НЕ съм убедена че кантара мърда на някъде, но се чувствам сита(за днес съм яла 1 бутче от пиле на грил и 1 1/2 пил кренвирш) и лека Simple Smile
МОЛЯ момичетата които са си направили промени в режима на ВЧ да споделят имат ли пак толкова добри резултати?  baby_neutral

# 539
яж месо не колбаси и особено кренвирши с всичко друго ама не и месо вътре. Моното винаги работи без значение в какъв ред. Най-бързи резултати се получават като махнеш месото и рибата, НО НЕ Е полезно за организма въобще.

Общи условия

Активация на акаунт