МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 626
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Привет от мен, днес ми е първи плодов ден, рибните дни ми беше съпер, защото обичам риба. Сега обаче ми е малко по трудно защото имам само ябълки и портокали а те яко ми лстъргаха стомаха и стм доста гладна. Не успях да намеря тиква наоколо, нито райски ябълки.
Иначе аз салатите само с лимон ги овкусих, а задушенкте зеленчуци с капка олио (може би пколо чаена лъжичка).
Засега се чувствам много добре, нямам кантар но видимо има разлика. Аз все пак преди тази диета бях две седмици на японското чудо и оттам падна някое килце:)
Дали млже някоя сушена боровинка да си хапна.. Така ме боли главата пт глад😒

# 511
Eos Здравей, на мен ми е 2ри плодов.
Аз ги изкарах предимно на печени ябълки без нищо. Опитай по добре е.
Аз бих хапнала и сушени плодове ест без да прекаляваш... никак не обичам плодове риба мляко... Но в интерес на истината се чувствам много добре! Blush Heart Eyes

# 512
Аз ядох банани в плодовите дни, иначе нямаше да издържа. Още на втория рибен ден взе да ми прималява, но аз явно бях стигнала минимума на кг, на които тялото ми се чувства добре. Така, че ако нямате много за сваляне, яжте и банани, пак ще свалите.

# 513
  • София
Аз вчера изкарах без да нарушавам - круша, ябълка, райска ябълка, варена тиква и фрешове от портокал и една кана чай:)
То лошото че нямам кантар да се меря но съм 3месеца след раждане и имам да свалям според мен 6-7кила. То най вече на дупе и бедра..поме корема напълно се прибра. Със сигурност има някакъв ефект, ще видим след вторите 12 дни как ше бъде:)
Утре млечния ден ще видя как ще е, взела съм си 5 кофички мляко, но се надявам да изям 3-4 макс:)
Успех на всички!

# 514
Плодовите дни
най-засищащо ми е като ям ананас на консерви имам под ръка винаг в нас
първо е много полезен второ си е сладичък  Embarassed
сиропа го изхвърлям!

# 515
  • София
Привет момичета.
Включвам се и аз в темата - от доста време не съм правила Монодиета. През последната година качих 11 кг. Сега се опитвам да ги преборя - до тук съм свалила 3 кг, но мисля, че с Моно ще стане по-бързо. Режима гледам да го съчетавам и с лунната диета за оптимален резултат, пък ще видим....
Днес ми е първи ден на кис. мляко. Утре е лунната фаза и ще съм на фрешове - предимно от зеленчуци, че от плодовете се подувам и задържам вода
Схемата ми е следната:

1 ден /неделя/- кис. млуко
2 ден /понеделник/- фрешове
3 ден /вторник/ - риба
4 ден /сряда/ - варени картофи
5 ден /четвъртък/ - варени яйца /може и да ги сменя с нещо друго/
6 ден /петък/ - салата
7 ден /събота/ - свободен ден

и другата седмица ще се опитам да я повторя

Пия по 1.5 - 2.0 л вода на ден и поне по 1 чай подсладен със Стевия
Започвам и да тренирам - 2-3 пъти седмично Канго Джъмп, през останалите дни домашни тренировки. Събота и неделя - почивни.
Преди свалях по 4 кг. седмично с тази диета, но сега ще видим как ще тръгне

Еос - според мен повече от 3 кис. млека няма да можеш да изядеш. Аз лично взимам 3.6 % на Бор Чвор Про биотика и повече от 2 за 1 ден не мога да изям. А съм от похапващите Simple Smile

Магси - овкусявам си салатите - ползвам диетична сол, но слагам мъничко, колкото да има някакъв вкус. Зехтин също задължително слагам  Peace

# 516
  • София
Днес първи ден на риба (7/12).. засега добре. Обаче май на салатените дни много съм овкусявала, защото от тях нищо не свалих. За сега -2кг, дано до края да станат -4кг. След това мисля да направя 6 дни вместо 12, дали ще стане?

# 517
Момичета провалих се Sad  Cry
Сутринта на 1ви ден на к.мляко... изядох 1/2 кофичка но с 3-4 бисквити (отврат)
После си купих активиа с мюсли и я изядох към 16ч... почувствах че прецаках всичко и обявих свински полуден. Утре започвам отново с картофи! Sad Ще се заинатя и ще опитам да изкарам поне 1 ден на мляко... Иначе вече клякам по 30 пъти и правя др упр.. съчетани с големи разходки... на вън е трудно да се храня затова прескачам което е много лошо...
 Лека и спокойна нощ.

# 518
Добре де, защо се мъчиш с това мляко?

# 519
на айрян ще ти върви и навън млякото

# 520
Herzen,на моно ли си? Hug

# 521
Ох, на нищо не съм ooooh!
тръгнах на пилатес и на фитнес и три дни едва ходя  Crossing Arms
днес до обяд ще мисля моно или японско

ти коя книга търсеше в другата тема?

# 522
Подмладяващата диета на Аткинс и Ултраметаболизъм.
И аз се чудих м/у 2-те във ВМ стил,защото ми е трудно да мисля меню,а и ми трябва спешно да спихна.
Давай и двете да врътнем.Да започнем от моното днес,искаш ли?И при Аткинс го четох като елиминационна,а аз се мъча с алергия от няколко месеца...

# 523
Ултраметаболизъм ми е в кашон в мазето и я подарявам, като я изровя и е твоя  Hug

нещо ми се е развалила дисциплината за моно, но ако започнеш, пиши какво ядеш, имам заплануван черен дроб, риба и кюфтета  Laughing

# 524
Сърдечно благодаря! Hug
Смятах с яйца да започна.Ще опитам по Атк.-ден сирене,ден кашкавал,сметана...другите са твоите
Хайде-залагай дроба и сме започнали.
1-ви е,понеделник е-няма по-добра възможност.

Общи условия

Активация на акаунт