МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 636
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
ЗДравейте, на мен ми е втори ден на пиле, а утре съм на зеленчуци и искам да ви помоля за съвет. Може ли да си направя зеленчукова супа или не е възможно? Дайте ми и някъкъв пример за приготвяне.
Не съм се теглила и не мога да кажа ресултати!
Хубав ден на всички.

# 496
  • СОФИЯ
Може зеленчукова супа, сухи подправки на вкус и малко зехтин.

# 497
Може и задушени зеленчуци, много са засищащи. Peace

# 498
И аз зеленчуковите дни изкарах на задушени зеленчуци+ настъргани кореноплодни, в предвид сезона.
Плодовите дни запълних с печена тиква и добре ми се получи.
Днес ми е първия ден на кисело мляко-ужас!!! Много съм гладна. Ще се опитам да издържа някак.
След края на диетата съм пет дни почивка /в отпуск съм/ и тогава почвам втория цикъл като се надявам това да не е проблем. Някой правил ли е по-голяма почивка между 2*12-те дена?
Иначе отчитам -4кг за 10дни-бива! Целта ми е -8кг

# 499
  • СОФИЯ
...
Днес ми е първия ден на кисело мляко-ужас!!! Много съм гладна. Ще се опитам да издържа някак.
...
Нарушение е, но все пак леко - сирене Котидж, 4,5 % масленост е.

# 500
Аз млякото си го правя на айрян 500г към 0.5л вода и го пия почти наведнъж и като ми се надуе  корема глад изобщо не изпитвам 

# 501
  • Gotham City
Споко zhorchy, ние разбрали недоразбрали направихме почивка след първите 12 дни  Mr. Green Blush

Сега свършват вторите и ще си направим почивка от 5 дни, след което вече доста по-стриктно ще пазим диетата, но е факт, че ни се отразява не особено добре грешката. Но след тези 5 дни, дано има по-голям ефект

# 502
  • София
Здравейте, започнах диетата на ВЧ в понеделник и днес ми беше първия пилешки ден. Надявам се да ми помогне поне мъничко да сваля, че напоследък съм в застой. Много бях доволна от 90 ДД, но на 3тия път вече спря да ми действа.  Thinking Какви са резултатите тук за 12 дни или я правите по 2 пъти? Аз все още се чудя дали да са 2 врътки, ще реша след първите 12 дни. А относно млякото какви са количествата на ден? Аз много не обичам ама явно ще го мъча или ще пия айрян. Пожелайте ми успех, имам за сваляне 8 кг., качени след обилно лято в САЩ. Embarassed

# 503
kиселото мляко може да бъде приемано по всяко време от деня.
Ползва се и при моно-диети или полумоно-диети като основен компонент, което изисква консумацията му в по-големи количества.

Дневният му прием може да достигне 2 л, което прави по пет кофички кисело мляко. Най-добре те да бъдат разпределени по една на петте хранения: закуска, закуска преди обяд, обяд, следобедна закуска и вечеря.

п.с.
спрете да гладувате в дните на мляко Mr. Green

# 504
  • София
Момичета здравейте, днес ми е втория от зеленчуковоте дни. Вчера ядох салата пт моркови, ряпа и цвекло, а на вечеря задушени на пара моркови, чушки и лук (с една капка олио) и варен карфиол. Та се чудя тоя карфиол дали не е нарушение.. Уж за зеленчук го водят ама знам ли..
Утре съм на риба, много обичам и я чакам с нетърпение.
Плодовоте дни ще съм ма печена тиква и райски ябълки+ фрешове от цитруси.
Аз пия по 1.5-2 литра на ден но не чиста вода а чай(без никакви подсладители). Смятам че количеството течности трябва да е съобразено с начина на живот- ако имаш активен бивот със спортуване и много движение е нормално да пиеш и по 3 литра, но ако лалто мен си по цял ден вкъщи с беба и почти ме се движиш 3+ литра са много. Моят инструктор  време ми беше казал че пиенето не много течности които обаче не се изразходват влди до натрупването им под формата на целулит. Незнам дали е вярно..
Успех на всички с диетата..
Аз засега нямам лрегрешение, но много се излушавам вечер да пийна половин чашка вино.. Е засега удържам.
Искам да попитам за двата почивни дни сшед първия цикъл от 12 дни- какво млже да се хапва? Могат ли да се смесват храните? Мога ли да ям например спагети, баница или нещо тестено?

# 505
  • София
По принцип почивката е след 24 дни: 2*12, 2 дни почивка и пак 2*12 Peace, но повечето май почиват след първата 12-ка Laughing. Може да похапнем всичко,а след края се препоръчва хранене тип разделно. Колко време след раждането започна режима, ако не е тайна Blush

# 506
Здравейте. Аз втория цикъл го започнах без почивка ни само по един ден, защото в неделя и понеделник съм на тимбилдинг и мисля да си хапна от вторник започвам оак по два.
Утре съм на риба, мога ли да го пропусна и да си продължа на зеленчуци?
За момичетата по горе искам да споделя за киселото мляко. Аз се бях подготвила да ям по четири кофички, но и в двата дни едвам успях по кофичка и половина. Не чуствах никакъв глад, бях взела Боженци най-ниския процент.
Като кг. Не съм свалила мниго, но определено има визуален резултат.
Успех на всички.

# 507
Здравейте
Мина!!! 2рия рибен ден не ядох нищо само вечеря калмари Simple Smile Просто бях цял ден по задачи и не ми остана време не чувствах глад, чак като се сетих че не съм яла огладнях Simple Smile

Днес 1ви плодов ден Simple Smile УРА имам тиква, печени ябълки, портокали...  Heart Eyes
Мисля да не правя почивка! А да карам както казахте че е правилно ще почивам на втората врътка за да не объркам магията Simple Smile  Laughing
 Правя клякания и разни упр за крака ама свалям от талията и сякаш ми влиза в ханша хахаха Simple Smile

# 508
  • София
Овкусявате ли салатите си? Аз не си представям да ги ям без олио/зехтин и оцет. Друго какво може да се яде в зеленчуковите дни (дочух нещо за задушени зеленчуци)?

# 509
Овкусявате ли салатите си? Аз не си представям да ги ям без олио/зехтин и оцет. Друго какво може да се яде в зеленчуковите дни (дочух нещо за задушени зеленчуци)?

Мисля, че и ВЧ каза , малко сол и зехтин не е проблем.АЗ ЯДЯХ предимно задушени зеленчуци.

В плодовия ден може ли да се ядът сушени плодове?

Общи условия

Активация на акаунт