МОНОДИЕТА - тема 15

• 80 842
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • На планетата земя
след два дни на зеленчуци/при мен салати/резултата е 0.Да видим с рибите как ще бъде newsm78
Слагаш ли оцет,зехтин и сол?
да,овкусявам салатите
От това е според мен.

# 661
Салатите трябва да се овкусяват.
Само да не се прекалява със солта.
Аз използвам шарена сол, бяла не слагам от години.

# 662
  • Русе
Аз също си овкусявам салатите и видимо съм отслабнала, нищо, че кантара е в застой. Ама то пък и един кантар имам тука... Много му нямам доверие, за това и почти не се тегля. Не мога да си представя да ям червеното цвекло без нищо, а основно такава салата си правя. Дори и мед ям по малко. Организма ми си търси сладкото, а през плодовите дни - соленото Mr. Green

# 663
И аз ям червено цвекло, обожавам го! Heart Eyes

# 664
  • На планетата земя
И аз съгрешавам с някое кафе със захар и мляко или пък с подсладен чай,ама то това да ми е грешката,днес както ми свири стомаха от глад така да ми намигаха едни курабии от един рафт, едвам издържах. Mr. Green

# 665
  • Русе
А аз с нетърпение чакам да дойде четвъртък. Ще си изпека козунак и ще ям черен шоколаад. Из кулинарните групи във Фейсбук, едни козунаци като са ми заснимали, едни сладкиши...

# 666
Здравейте, момичета, да се отчета и аз- днес ми е четвърти ден и съм - 4 кг. Чак не ми се вярва..комбинирам диетата с хапчетата Лида и се надявам така да продължа да свалям.Утре съм на салати и ще се чудя какви да ги разнообразявам.

# 667
  • Бургас
А аз с нетърпение чакам да дойде четвъртък. Ще си изпека козунак и ще ям черен шоколаад. Из кулинарните групи във Фейсбук, едни козунаци като са ми заснимали, едни сладкиши...
Приключи ли вече с диетата?
Метни малко козунак насам  Blush

Възможно ли е да изядеш една чиния пилешки хапки и още да ти е гладно  Tired

# 668
  • Русе

Аа, не съм приключила. За другия четвъртък става въпрос Mr. Green Тогава са ми двата почивни дни. Аз си мечтая вече Joy

Ами, защо да не е възможно. Ако имаш още хапки, яж докато се наядеш, нали количествата са неограничени Laughing
И аз днес ям, ама нещо съм гладна, а уж трябвало стомаха да ти се свие и количеството поемана храна да е по-малко Thinking

# 669
  • Бургас

Аа, не съм приключила. За другия четвъртък става въпрос Mr. Green Тогава са ми двата почивни дни. Аз си мечтая вече Joy

Ами, защо да не е възможно. Ако имаш още хапки, яж докато се наядеш, нали количествата са неограничени Laughing
И аз днес ям, ама нещо съм гладна, а уж трябвало стомаха да ти се свие и количеството поемана храна да е по-малко Thinking
Никакъв шанс да ми се свие стомаха. Това нещо при мен свиване няма.
Аз приключвам чак другия петък  Tired. Чака ме цяла седмица на адски мъки и къркорещ стомах. Мъжът ми сега извади от хладилника един белгийски шоколад. Никва солидарност егати. Иде ми да го тресна с шоколада, ама ще се въздържа, щото тежи половин кило. И без това едва не си изяде боя одеве, ама нямам вина, защото изпадам в тежка форма на невменяемост и агресия, когато съм гладна. 
Вече мечтая как ще се наплющя с торта другия уикенд.

Кажете с какво да заменя втория ден на кисело мляко. Няма да издържа, мъжа ми също  Whistling

# 670
Здравейте момучета, прочетох всичко. Радвам се за всички Ви. Аз вече незнам на кой пореден ден съм, само знам че ми е зеленчуци. Чуствам се прекрасно и изглеждам невероятно от ученичка не съм се чуствала така, ноооо проблема ми е че не искам да спра за да не развала магията.

# 671
  • Русе
И аз искам да попитам може ли единия рибен ден да го заменя с друго и ако отговора е "да", с какво? За яйца май се коментираше преди. newsm78
Купих един шаран 2 кг., ама като махнах главата и опашката и нищо не остана. Като седнем утре вечер четирима човека и тъкмо за вечеря. Не ми се яде скумрия, а тук в града друга риба няма. Друг шаран да купувам - не ми се чисти вече, в магазина не предлагат услуга чистене. Тази вечер голяма борба водих с този. Станах убиец, ама трябва да се яде Sad

gvendolin_7, ти от колко дена си на режима?

miss july, около мен постоянно щъкат децата и ядат какво ли не. Да не говорим, че всеки ден им готвя, правя им сандвичи. Вече и пълнозърнестия хляб, който си пека ми се дояде, мюслите и триците ми липсват.
Искам вече да съм на края. Имам воля и ще издържа, но е трудно - Изкушения дебнат отвсякъде. За да съм на диета, трябва да съм отшелник Laughing Ето, например след 2 седмици съм канена на банкет. Пада ми се зеленчуков ден. Не може да отида. Нищо от куверта не мога да консумирам, ще си разваля режима. Ако се съгласят да съм на свободна консумация, не знам ресторанта ще предлага ли някаки печени зеленчуци. До сега като съм ходила там, не ме е вълнувала тази част от менюто. Не мога да отида и цяла вечер да стоя на една салата и една минерална вода. То, аз мога, ама те няма да имат сметка от мене Laughing

# 672
Днес прегреших с една бисквитка  Embarassed не се гордея със себе си....дано не се отрази на диетата.Продължавам с пълна пара от утре с пилето!

# 673
  • На планетата земя
Зддравейте!
От вчерашния ден на салати съм +700  Cry,много се отчаях значи,знаех си че така ще стане,мен тези салати със сол и заливки направо ме издува.Направо съм на косъм да се откажа.Освен това след деня с пилето не бях ходила до WC.Така да ми се искаше до 8.03 да съм във форма. Sad

# 674
Здравейте!
За първи път от риба съм минус #Crazy
 BUBA_k никакво отказване smile3538 най вероятно е задържана вода,която ще падне.Няма как да качиш сланини от салати,така ,че смело напред.
viki_1974 потърси консерва риба,ако ли не замени с пиле или яйца

gvendolin_7 радвам се за твоите постижения.Ако спреш мини на разделно хранене за известен период и после смесвай от време на време храните,като правиш плодови вечери.Аз така смятам да практикувам,като спря с този режим или  между него за почивка.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт