МОНОДИЕТА - тема 15

• 80 847
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Значи от утре(т.е. от днес) Първи картофен.Много съм мотивирана дано успея да сваля пустите килограми,а на всички,които са успели едно огромно БРАВО  bouquet
О, и аз съм много мотивирана. Особено след като сутринта се мъчих да си облека една пола. Гледам огледалото и виждам задника на Дженифър Лопез, а аз дърпам ли, дърпам полата нагоре, пък тя не помръдва щото от двете страни са хвръкнали две парчета сланина дето й пречат да се вдигне нагоре. Та натъпках си телесата някак в полата и сега съм супер мотивирана.

Joy Joy Joy това със задика на Дженифър ме размаза!

# 646
  • Бургас
Днес съм се барнала с дебел вълнен пуловер и кожен клин. Малко наподобявам бременен тюлен ама кво пък. От 10ч сутринта съм заджвакала една пилешка флейка. Едва намерих заведение в 9 ч сутринта, от където да си купя. Всичко живо отваря в 10ч. Приличах на някой Гаврош пред вратите на потъналите още в мрак ресторанти. Мразя го тва скапано пиле.

# 647
крилцата в била са много спасяващо пилешкия ден решение  Flutter

# 648
  • Sofia
То няма кой знае какво месо в крилцата.

# 649
  • На планетата земя
За първите 3 дена -2 кг Grinning.Е,доволна съм ,олекна ми на корема поне.
Вчера ми беше изключително гадно това пиле и само един ден направих.Днес на варени броколи от сутринта,до края мисля да я карам както трябва и да направя 11 дни,дано да издържа. Heart Eyes

# 650
Значи от утре(т.е. от днес) Първи картофен.Много съм мотивирана дано успея да сваля пустите килограми,а на всички,които са успели едно огромно БРАВО  bouquet
О, и аз съм много мотивирана. Особено след като сутринта се мъчих да си облека една пола. Гледам огледалото и виждам задника на Дженифър Лопез, а аз дърпам ли, дърпам полата нагоре, пък тя не помръдва щото от двете страни са хвръкнали две парчета сланина дето й пречат да се вдигне нагоре. Та натъпках си телесата някак в полата и сега съм супер мотивирана.

Аз пък сега го прочетох! Joy Joy Joy

Не я слушайте Джулката, силно преувеличава! Wink

# 651
То няма кой знае какво месо в крилцата.

в тия от била има, порода 'лале'

# 652
здравеите и от мен мога да се похваля с диетата на в.ч днес 11 ден на кисело мляко без прегрешения без движение или упражнения почти 6 кг.Започнах диетата с 80 и вчера сутрин65.Не се отказваите от диетата издържа се имах и трудни моменти с 00 и главоболие и световъртеж отпадналост но успях мисла даже да продължа още пък колкото изкарам. Успех на всички и кураж

# 653
Какъв захарин коментирате, че не можах да разбера? Thinking

# 654
  • Бургас
Значи от утре(т.е. от днес) Първи картофен.Много съм мотивирана дано успея да сваля пустите килограми,а на всички,които са успели едно огромно БРАВО  bouquet

Аз пък сега го прочетох! Joy Joy Joy

Не я слушайте Джулката, силно преувеличава! Wink
Mr. Green Да бе, знаеш ли какъв зор беше да си прибера втасалите телеса в тая тясната пола  Laughing

А освен пиле разрешени ли са пилешките субпродукти - воденички, дробчета, сърца?

# 655
здравеите и от мен мога да се похваля с диетата на в.ч днес 11 ден на кисело мляко без прегрешения без движение или упражнения почти 6 кг.Започнах диетата с 80 и вчера сутрин65.Не се отказваите от диетата издържа се имах и трудни моменти с 00 и главоболие и световъртеж отпадналост но успях мисла даже да продължа още пък колкото изкарам. Успех на всички и кураж

Това е резултата от първите 12дни ли е ?  #Crazy 15кг си е доста впечатляващо.

Не са разрешени дробчета, само воденички. Виж във фейса има също група и там обстойно е дискутирано кое може и кое не.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 12:57 от Glamur

# 656
след два дни на зеленчуци/при мен салати/резултата е 0.Да видим с рибите как ще бъде newsm78

# 657
  • Бургас
след два дни на зеленчуци/при мен салати/резултата е 0.Да видим с рибите как ще бъде newsm78
Важното е да сваляш сантиметри  Peace

# 658
  • На планетата земя
Слагаш ли оцет,зехтин и сол?

# 659
Слагаш ли оцет,зехтин и сол?
да,овкусявам салатите

Общи условия

Активация на акаунт