МОНОДИЕТА - тема 15

• 80 860
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • На планетата земя
dobi_iv2,страхотен резултат.Ти от много кг.ли започна да сваляш?Аз не вярвам да сваля толкова.

# 631
  • Бургас
Днес съм на една порция картофи соте плюс малко неподсладен чай. Нали не е проблем към картофите да се добавят копър или розмарин  Rolling Eyes

# 632
  • На планетата земя
Аз добавих днес към картофите копър.

# 633
  • Sofia
Обожавам печено пиле ,а снощи направо ми се гадаше от него
Пробвай с лимонов сок,става много по-приятно,сочно и вкусно.

# 634
  • Поморие
dobi_iv2,страхотен резултат.Ти от много кг.ли започна да сваляш?Аз не вярвам да сваля толкова.
Искам да сваля 10кг, започнах от 68 .Преди 8год свалих 10кт с Дюкан за месец и половина, но като минах в 4та фаза започна да ми прилошава, припаднах няколко пъти и така се отказах от диетите, но.........кг се върнаха, пак почвам борбата.

# 635
  • Sofia
По какво разбра,че именно от захарина е проблема?
И аз го приемам от време на време,но чак сега видях че има захарин Rolling Eyes

# 636

Doli, имах киселини и газове, а вечер имах усещането, че цял ден съм яла сладко. Знам, че захарина няма калории и не може да вдигне кръвната захар, но преди съм яла и пила храни с други подсладители и ми ставаше същото Sad На теб как ти действа сиропа? Има ли ефект?

# 637
Значи от утре(т.е. от днес) Първи картофен.Много съм мотивирана дано успея да сваля пустите килограми,а на всички,които са успели едно огромно БРАВО  bouquet

# 638
  • Бургас
Значи от утре(т.е. от днес) Първи картофен.Много съм мотивирана дано успея да сваля пустите килограми,а на всички,които са успели едно огромно БРАВО  bouquet
О, и аз съм много мотивирана. Особено след като сутринта се мъчих да си облека една пола. Гледам огледалото и виждам задника на Дженифър Лопез, а аз дърпам ли, дърпам полата нагоре, пък тя не помръдва щото от двете страни са хвръкнали две парчета сланина дето й пречат да се вдигне нагоре. Та натъпках си телесата някак в полата и сега съм супер мотивирана.

# 639
  • На планетата земя
Аз след първите два дни на картофи съм -1400.Само дето два дена ме скъса главата и бях като замаяна,но днес съм ОК.Днес на пиле,ама така без салата е много гадно ,едвам го преглъщам.Мисля деня на пилешко да е само един.Аз пък миналата седмица нови дънки купувах,в края на зимата е зле работата ама няма да се предаваме. Simple Smile

# 640
И при мен най-трудните дни са с пилето и риБата, едвам ги искарвам. Поне една салата да беше разрешена  #Cussing out, ама Не, чисто трябва да се яде. Имам едни 5-6кг да махна  и след поредните 12 дни с малко свалени кг, сега съм преминала при 90ДД  / не че свалям и от  нея/, ама не съм много сериозна  smile3538

# 641
Здравейте! Hug
 И аз съм на режима на ВЧ.Днес ми е  6 ден/на зеленчуци съм/.Поносимо е всичко.До сега -2,400 кг.За утре мисля сьомга на тиган и консерви риба тон.След вчерашните салати бях само -0,100  newsm78
Желая Ви хубав ден!

# 642
  • Русе
О, и аз съм много мотивирана. Особено след като сутринта се мъчих да си облека една пола. Гледам огледалото и виждам задника на Дженифър Лопез, а аз дърпам ли, дърпам полата нагоре, пък тя не помръдва щото от двете страни са хвръкнали две парчета сланина дето й пречат да се вдигне нагоре. Та натъпках си телесата някак в полата и сега съм супер мотивирана.
И аз се мотивирах след като си купих една рокля по тялото. В магазина в пробната не се оглеждах много. Като се прибрах вкъщи я облякох и като се заоглеждах... Бях с боди. Направо ми изскачаха сланинките на дупето извън бодито, а роклята ги очертаваше ooooh! Blush Казах си: "Стига, минавам на диета, лято иде, на море ще се ходи.".

Аз да ви кажа, май съм в застой. Смъкнах с първата дванадесетица 4 килограма и до там. Иска ми се поне още 2 кг. да смъкна, че имам една лятна рокля, която си купих миналата пролет и така и не успях да облека лятото, просто, защото е сатенена и ще се сцепи по ръбовете Joy
Днес си сготвих зеле и супа от коприва, спанак, морков и лук, сложих и скилидка чесън накрая, стана приятна. Ядох и салата от морков, цвекло и земна ябълка. За довечера мисля да задуша коприва и спанак, отново с чесън и пак същата салата.

Пилето освен, че го пека, за да не ми е толкова сухо си варя месо и си пия и бульона, овкусен с изцеден лимонов сок. Никога в живота се не съм яла подкиселена супа, мразя, а сега ми е толкова вкусна Laughing

# 643
  • Русе
Ха-ха! Това е като за нас Joy
Скрит текст:

# 644
  • Sofia

Doli, имах киселини и газове, а вечер имах усещането, че цял ден съм яла сладко. Знам, че захарина няма калории и не може да вдигне кръвната захар, но преди съм яла и пила храни с други подсладители и ми ставаше същото Sad На теб как ти действа сиропа? Има ли ефект?
Много добре ми действа.Особено лятото и когато съм в МЦ.Много добре ме "изцежда" Crazy
Киселини си имам доста често от други храни,както и газове...

Общи условия

Активация на акаунт