Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 44

• 54 752
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • София
я глейте какви чанти вhttp://www.admagazine.ru/ebel/82373_arkhitekturnyy-ryukzak.php
Да знаете от къде мога да си купя подобно огледало, но с черна рамка?
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=90&pid=73268
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=90&pid=63008
Не знам къде може да се купи такова огледало, но не става ли да се пръсне някое от тези с черен спрей  newsm78
Аз доста неща съм пребоядисвала, след като дълго не мога да намеря желаното нещо в цвета, в който си го представям. Става нещо като "Да преправим новите мебели и аксесоари с любов".  Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 17:42 от Rozamunda

# 421
  • Варна
Аз този път не успях да се включа в мелето!
Нищо другия път  #2gunfire

Стефчо, много съжалявам за ситуацията с вдигнатата къща!
На една приятелка и се получи така, архитектката по проет излизаш и си на една веранда която е 30 см от земята. На практика се получи на 130 в единия край. Строителят казал ами никой не е казал, че трябва да изравним денивелацията...
Ще постна снимка след малко.

# 422

На една приятелка и се получи така, архитектката по проет излизаш и си на една веранда която е 30 см от земята. На практика се получи на 130 в единия край. Строителят казал ами никой не е казал, че трябва да изравним денивелацията...

куцо , кьораво и сакато стана строител - от къде на къде да гледа вертикалната планировка че да се сети да насипва ?

# 423
Стефчо, проверете действителната кота дъно на уличната канализация. Ако е изпълнена по - високо отколкото е нанесена в кадастъра, който е ползвал проектанта за изходните данни, нищо чудно да не може да се изпълни канализацията по проект (или , ако се изпълни да ви е необходима помпена инсталация за изтласкване на канализационните води до нивото на съществуващата канализация - много гадно решение е това). Така че, може и  решението за задигане на къщата да е  предизвикано от обективни обстоятелства. Говоря наизуст разбира се. Иначе наистина с вертикалната планировка може да се коригират тези 30 см.

# 424
Ох , ама във всяка тема вся някой се дърли за нещо .

Никой нищо не каза за конкуренцията ? Вие като майки коя бихте избрали ?
Има над 200 обяви , аз избрах 10ина ,които са лицензирани и идеите донякъде подхождат на моята визия и стилистика :

http://s1012.photobucket.com/user/tanyatais/slideshow/Daycares

Цонна, орхидеите ми харесаха .Стилно  bouquet Чакаме лалетата .

Стефчо , може би 2-3 стълби по 22-25 см всяка или наклонена бетонна рампа пред вратата за да не се пада на входа.

# 425
  • Варна

куцо , кьораво и сакато стана строител - от къде на къде да гледа вертикалната планировка че да се сети да насипва ?

Ето какво се получи, а тя искаше същата ситуация като Стефчо! От дясно, не се вижда на снимката се намира вратата на гаража, тя е на нивото на земята Simple Smile В последствие удължи верандата и тъй като райграсът оплешивя сложи плочки.

https://www.flickr.com/photos/136938357@N05/albums/72157660835067637

# 426
  • На брега
Контеса, тази с резедавите стени и първата, жълта с жирафчето. Някой са с много лоши снимки и не мога да ги разгледам добре. На малката в градината, пространството е разделено на 2 зони. На стената зад гърба на госпожата няма натрупани играчки, за да може да им задържи вниманието докато преподава.Там са картите, таблата, дъската. Зоната за игра е в другата част на стаята.

# 427
Doris язък за хубавата къщура Simple Smile Ако обаче на своя глава да тръгнали да удължават верандата , а не е била предвидена в проекта който първоначално е изпълняван - грешката е тяхна . Не че защитавам строителя , но ако е следвал стриктно проекта в т.ч. и вертикалната планировка на архитекта (в което аз много се съмнявам) грешката е изцяло на инвеститора , че не е прибегнал пак до услугите на архитекта или на геодезист за да му направи новата вертикална планировка и за да се избегнат подобни простотии

# 428
  • Варна
Doris язък за хубавата къщура Simple Smile Ако обаче на своя глава да тръгнали да удължават верандата , а не е била предвидена в проекта който първоначално е изпълняван - грешката е тяхна . Не че защитавам строителя , но ако е следвал стриктно проекта в т.ч. и вертикалната планировка на архитекта (в което аз много се съмнявам) грешката е изцяло на инвеститора , че не е прибегнал пак до услугите на архитекта или на геодезист за да му направи новата вертикална планировка и за да се избегнат подобни простотии

Не, удължаването стана доста по-късно по лично желание, защото се смяташе, че от верандата ще излезе директно на райграса и не е необходимо да е много голяма. Но това както се вижда не се получи, наложи се и парапет да сложи и затова я удължи, много и е удобна има излаз и от кухня и от хол и повечето семейни сбирки ги правят там, а барбекюто остана неизползваемо. В момента е около 16-17 квадрата и на мен ми е любимо когато и ходя на гости. От покрива се открива невероятна гледка, но на никой не му се катери дотам  Mr. Green

# 429
Контеса, нали има код. Съобрази се с него. Всичките са светли, според мен решаваш фактор ще е цената на услугата, не толкова дизайна на помещението, но признавам, че стая с ламперия ми е неприятна, но ако точно те предлагат най-ниска цена на услугата сигурно не бих обърнала такова внимание на този ужасно дразнещ елемент.

Титина, хилава, хилав, ама гледай как разкара лошите духове. Mr. Green

И огледалото намерих, и книжки сложих и свещи донесох, ох... И нашата не е лесна! Mr. Green

# 430
Цонна, ти пък сега цената . Crazy
 Фръц , да се сърдя ли сега и аз ? Шегувам се.
Благодаря ти за включването. И аз ненавиждам ламперия затова и я премахнахме от почти всички стени и остана само една като акцент от къщата  Whistling

Покажи снимки на книжките, огледалото и всичко.

Дорис,
много симпатична къща.  bouquet

# 431
Ваяна,  Joy Отнело ти е толкова време, за да откриеш този пост. Голямата новина, че не обичам деца. hahaha

На мен мечтаната ергенска спалня не ми се отваря. Хех, непросветена ще си остана

И на мен не ми се отваря  Cry.
Скрит текст:
Боги бе  Laughing, винаги ми е билo странно това обичам - не обичам деца. Някои са сладки, други дразнещи, обикновено и двете. Все повече мои приятелки съзнателно решават да нямат деца по различни причини. Много ме е яд, че сте все хора, които могат да дадат и да научат другите на нещо, но уважавам решението ви. Обикновено разни девойки, които нон стоп обясняват колко обичат децата и как това е смисълът на тяхното съществуване са кофти родители. И това, че някой има деца не го прави по-умен, по-знаещ и по-по-по- от другите. Аз например с всяко следващо затъпявам все повече и повече  Grinning. То си и пишеше някъде де, да съм очаквала до две години след раждането, мозъкът ми да си възстановял до 0.9 от капацитета си. Значи за три деца - 0,9*0,9*0,9 = 0,73, туй-то
Благодаря ви за съветите! Вече съм на второто уиски и ще пийна още едно, за да изслушам спокойно крясъците на ММ относно нивата. После, ако чуя нещо смислено ще пиша да ви искам съвети.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 23:11 от Stef4o

# 432
Благодаря ви за съветите! Вече съм на второто уиски и ще пийна още едно, за да изслушам спокойно крясъците на ММ относно нивата. После, ако чуя нещо смислено ще пиша да ви искам съвети.
Душица златна си ми ти.

# 433
Душица златна си ми ти.
Истина е!
И недоумявам как е възможно Стефчо и Лейди, които намирам за едни от най-фините хора във форума, да са една зодия с Ваяна Shocked
Иди после вярвай в зодии #Cussing out

# 434
Е, то не е само до зодии.

Аз съм най-разхвърляният представител на зодията си, който съществува на планетата. Хаосът ме преследва, каквото и да направя. Даже имам и грамота, изваждам две неща и вече не е подредено и прибрано, но на мен не ми пречи, за околните не знам!

Майка ми пълна моя противоположност. Прибрана до педантичност. Сигурно върви по бащина линия моето, няма друго обяснение...

Общи условия

Активация на акаунт