Кървене по време на бременност - тема 4

• 98 417
  • 676
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! След дълго лутане из редовете, темите и реалността реших да пиша.
Накратко- последен полов акт на 20.08, като на другия ден ми дойде, 1вия ден беше малко повече, другите дни почти никак. Закъснение от 10дни, положителен тест, на 22.09 ми дойде. Преглед - нищо. И пак по същия начин, 1вия ден малко повече от останалите, а останалите почти никак. Този месец не ми дойде. Ходих при личния(който е и гинеколог)след куп обяснения, установяване на уголемяване на матката и (явно) бяло течение(което винаги ми е било в повече без да има причина "така си направенА" думи на другия ми гинеколог) пия Дуфестан 2х1, Невробекс 3х1, клотримазол ваг.таб. (днес ще е 3ти ден) но преди час имах розово зацапване Sad уплаших се и звъннах и ми казаха да си взема Дицинон. Казаха ми, че в сряда е най-добре да отида за преглед. Има ли дами били в подобна ситуация? Sad след 2години бебеправене и... Sad

# 346
Прави ли кръвен тест за бременност? Ако не си по - добре направи един преди да приемаш силни медикаменти и потърси второ мнение - така си устроена в случая мисля, че не е сериозно.

# 347
Кръвен не съм си правила - до този месец нямах причина да мисля, че има смисъл... имах един положителен, след това един отрицателен и се видях с доки.
Относно течението- правила съм изследвания многократно и нищо. След операция за премахване на тръба е така...

# 348
Алекс, вместо да се чудиш какво става, иди в някоя лаборатория и пусни кръвен тест,  а на доктора за тая реплика с устлойството му прати много поздрави. И го смени.

# 349
Алексче и хормони най - добре пусни ако не си пускала.

# 350
Всъщност аз съм пускала цялостни, само че в Германия, тогава имахме съмнения за бременност (отрицателни,март месец)... не останах доволна от наблюдението там честно казано, но бях в норма по всичко.
Този е 7мия доктор с такава "диагноза" и аз вече се примирих. За това личния ми даде клотримазол ваг.таб. Simple Smile
Не виждам смисъл да тичам за кръвен тест, в сряда ще се види всичко, така или иначе трябваше да съм се прибрала вече в Германия и нямам ресурси за тест...
А зацспването ? Нормално ли е? Би трябвало да съм в 11г.с.

# 351
Ако си  в 11 г.с. няма начин да не се е видяло нещо на видеозона.  В 8ма г.с. и сърцето се чува вече. Според мен не си бременна. На твое място бих изследвала хормони. За бялото течение- изследвания и подходящо лечение.
Успех и дано в сряда стане ясно какъв е проблема.

# 352
  • Лондон
  здравей!Зацапването по време на бременност никога не е нормално,но може да се дължи на различни неща-от хормони до отлепяне на плодния сак.Хубаво е,че скоро ще разбереш причината!Желая ти успех Hug

# 353
Диди, ходих на преглед седмица след половия акт. Както казах, не съм имала причина да мисля, че съм бременна след като прокървях на 22ри Септември. (В интерес на истината след ужасни болки-"свободна овулационна течност", според мен онзи генеколог трябва да си изгори дипломата, 6дни след Ц да е минала ову...или аз съм малоумна)
Не ми е идвало този месец. Освен това розово петънце и то беше единствено (може би заради Дицинона). Бях много разстроена при първия пост, и течение нямам, след като погледнаха с опипване уголемяване на матката просто ръкавичката беше с бели точици Simple Smile
Благодаря на всички за отговорите. Наистина се надявам сряда да е всичко наред и да се похваля Simple Smile

# 354
Алексче аз бях с такива розови зацапвания и се оказа поликистоза и причината за нея - един, единствен разбъркан хормон - андростендион, на който не се обръща достатъчно внимание, но при мен се оказа след много лекари, че той е причината за всичките ми проблеми с зацапванията, а в последствие и с овулацията.

# 355
Мен разбира се не ме свъртя и скочих до спешното. Никога преди не съм получавала такива неща и уж изследванията ми са от преди 4месеца, дали ще се разбъркат така сериозно за това време о.о както и да е, вече вътрешно унищожена, нищо не се видя освен една киста. Дежурната дойде с шарена манта и ми каза евентуална извънматочна(тея не се ли виждат на вагиналния?)след като 15мин се чуди... Кистите, които са ми показвали преди не бяха на това място честно казано о.о след операцията се появяваха доста често,а аз имам добра визуална памет. Написа ми на една рецепта за бета ЧХГ, и ми каза, че "явно се опитва да ти дойде". Аз всеки месец ходя и все ми показват фоликула готов да се спука, 3дби до Ц примерно... не зная,изумена съм.
Продължавам си лекарствата според моето джипи и ще видим :} ще му спомена за всичко, което сте написали.
Благодаря ви !  bouquet Hug

# 356
Фоликула готов да се спука и на мен така ми го показваха, дикато на случаен преглед не стана ясно, че не се пука. Тогава вече в няколко месеца следяхме и се установи, че не се пукат и направих стимулация, но докато си попадна на докторите беше голямото чудене.

# 357
Радвам се, че си попаднала на лекари! Аз вече се чудя и мая къде да отида и без това съм с една тръба, остава да ме дооплескат(първата бе махната без мое знание и съгласие и без да се опитат да ме лекуват, "по спешност" бях на 18 тогава май) за това редовно ходя, поне два пъти в месеца, винаги 1 преглед е чист на 2 има фоликул, идва ми и така се повтарят нещата. А сега нямаше нищо, освен тази киста, 24мм, незнайно каква и къде  newsm78
Ще ви кажа, момичета, за кое сте били прави утре : )

# 358
Ще чакаме са кажеш какво става, а с прегледите точно така правиха и при мен, настоявай и за трети, ако трябва и четвърти преглед за да св види дали се пука фоликула.

# 359
Здравей, Алекс. Малко ми е трудно да разбера ситуацията от писането ти. Следиш ли О и как? С тестове, с мерене на Т? Последно сте правили секс и ти е дошло ден след това... Как очакваш да си бременна? Кистата, която имаш вероятно ти възпрепятства МЦ този месец. Моят съвет е да изчакаш да се спука. И разбира се, да я следят как се разорбира. Правете секс в дните ПРЕДИ овулацията, ако искаш да забременееш. Успех

Общи условия

Активация на акаунт