Кървене по време на бременност - тема 4

• 98 493
  • 676
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, на 23ти бях на преглед- чухме сърчицето,всичко е ок, нямям вече кървене,но ще продължим Дуфастона.Понастоящем съм в 8г.с.. и няколко дни. пожелавам ви всякакви кръвотечения и неразположения на ви напуснат и да се радвате на щастлива и спокойна бременност и на прекрасни дечица на финала!

# 526
Здравейте! Ще Ви споделя при мен как стоят нещата,моите притеснения. Sad
Бременна съм след ин-витро и от 5+3г.с. кървя ,до сега 8+4 г.с. Лежах 5 дни в болница и беше спряло кървенето, но после пак се появи/няколко дена кървя, няколко дни не/. Лежа по цял ден и пия една шепа хапчета. Вчера последно бях на преглед и докторката каза, че всичко и наред, дори чухме и сърдечна дейност, но от къде идва това кървене не можела да каже. CryМного се притеснявам. Cry
Забравих да пиша, че на всичкото отгоре вчера каза,че бебета ще са две-еднояйчни близнаци. #Crazy
И ако можете да ми препоръчате добър АГ в Пловдив

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 15:36 от ivanaivanova

# 527
 ivanaivanova, аз имах слабо кървене от 5 го 11 г.с. Помогна ми единствени прогестерон на инжекции. Ако можеш си ги купи от Турция или помоли момичетата от темата за АРТ в Истанбул. Аз ползвах пролутон депо и прогестан.

# 528
ivanaivanova, аз имах слабо кървене от 5 го 11 г.с. Помогна ми единствени прогестерон на инжекции. Ако можеш си ги купи от Турция или помоли момичетата от темата за АРТ в Истанбул. Аз ползвах пролутон депо и прогестан.

Ох незнам, не смея на моя глава.
Иначе пия Утрогестан,фол.к-на,Дицинон,вит.С,до скоро Естрофем,Дуфастон,но-шпа и бия Зарзио.

# 529
Бременна съм след ин-витро и от 5+3г.с. кървя ,до сега 8+4 г.с. Лежах 5 дни в болница и беше спряло кървенето, но после пак се появи/няколко дена кървя, няколко дни не/. Лежа по цял ден и пия една шепа хапчета. Вчера последно бях на преглед и докторката каза, че всичко и наред, дори чухме и сърдечна дейност, но от къде идва това кървене не можела да каже. CryМного се притеснявам. Cry
Забравих да пиша, че на всичкото отгоре вчера каза,че бебета ще са две-еднояйчни близнаци. #Crazy
Здравей.Щом всичко с бебоците е наред и сърчицата тупкат не се вкарвай в излишни филми.Мисли само положително.От собствен опит ти го казвам.Аз съм с две прокървявания като преди първото,между тях и след второто имах непрекъснати зацапвания или направо си течеше кафява кръв.Първо прокървих в 11г.с.+5 и после в 13г.с. като второто ми изправи косата,понеже изтече страшно много кръв и падаха парцалчета и един голям съсирек.
В началото доки каза че може да е хормоналем дисбаланс, но в последствие се оказа че съм с много ниска плацента, която ми причинява тези проблеми.Иначе и аз съм на една шепа лекарства, но няма как.Ще стискаме зъби и всичко ще е ок.
Така че горе главата и мисли само положително че всичко ще е наред 😊

# 530
Здравей.Щом всичко с бебоците е наред и сърчицата тупкат не се вкарвай в излишни филми.Мисли само положително.От собствен опит ти го казвам.Аз съм с две прокървявания като преди първото,между тях и след второто имах непрекъснати зацапвания или направо си течеше кафява кръв.Първо прокървих в 11г.с.+5 и после в 13г.с. като второто ми изправи косата,понеже изтече страшно много кръв и падаха парцалчета и един голям съсирек.
В началото доки каза че може да е хормоналем дисбаланс, но в последствие се оказа че съм с много ниска плацента, която ми причинява тези проблеми.Иначе и аз съм на една шепа лекарства, но няма как.Ще стискаме зъби и всичко ще е ок.
Така че горе главата и мисли само положително че всичко ще е наред 😊

Здравей,дано всичко да е наред и при двете и скоро да станем майки Simple Smile
А при тебе спря ли окончателно кървенето?

# 531
Аз кървих до 7-ми месец без конкретна причина. Към 5-ти месец док ми каза, че вероятно имам чувствителна матка, която реагира на най-малката стимулация и започва да контрахира, та оттам и кървенето. Родих 2 дена преди термин и то след 38 часа контракции  Crazy Така че щом не виждат причина, пий си хапчетата и почивай. Пожелавам много търпение и успех до края  Hug

# 532
Здравейте на всички! Пожелавам ви всички притеснения да отминат и бебчетата да се родят живи и здрави ки! Сега да ви споделя и за мен! От 4г.опитваме за второ детенце, но за мое съжаление за две години, две химически бременности. И сега като едно голямо чудо бременност, която очаквах да свърши като предните две, но за мое щастие се закрепи и се видя на ехограф, сега съм в 6+5 г. с., но вчера, започна кафяво зацапване и след преглед с вагинален ехограф( видя се бебче и пулс, без отлепване) течението стана червено със съсиреци! Днес след увеличаване на Дуфастона е пак кафяво и цял ден лежа! Чакам да стане понеделник, моят док. да се върне от отпуска, да видим какво ще правим, ако трябва малко в болницата! Стискам палци всички да сте добре! Лека вечер!

# 533
Здравейте на всички! Пожелавам ви всички притеснения да отминат и бебчетата да се родят живи и здрави ки! Сега да ви споделя и за мен! От 4г.опитваме за второ детенце, но за мое съжаление за две години, две химически бременности. И сега като едно голямо чудо бременност, която очаквах да свърши като предните две, но за мое щастие се закрепи и се видя на ехограф, сега съм в 6+5 г. с., но вчера, започна кафяво зацапване и след преглед с вагинален ехограф( видя се бебче и пулс, без отлепване) течението стана червено със съсиреци! Днес след увеличаване на Дуфастона е пак кафяво и цял ден лежа! Чакам да стане понеделник, моят док. да се върне от отпуска, да видим какво ще правим, ако трябва малко в болницата! Стискам палци всички да сте добре! Лека вечер!
Здравей.Горе главата.След червената кръв е нормално да ти тръгне кафява.Сега се чистиш от това което не е изтекло.Моят лекар казва щом е кафяво да не се притесняваме.Това е стара кръв която все пак трябва да се махне от теб.

# 534
  • Варна
Здравейте не знам тук ли е мястото, но имам нужда да споделя. На 1 април си направих тест въпреки, че не беше деня на закъснението и отчете + но с бледа черта за разлика от 1 ми бременност. Повторих на 2 и на 3 април и пак + видима макар и по- бледа 2 черта. Отидох на лекар на 3 нищо не видя явно беше и рано и просто записах час. Вчера имах нишка кръв смятайки , че последната ми менструация е на 3 март вече ако съм бременна тр да съм в 5 седмица лекаря не видя нищо в матката и каза да си пусна бета ЧХГ. Резултатът е 22.56 при референтри под 5 няма бременност.От вчера доктора каза да пия дуфастон 3×2 което ми се струва доста и от през нощта кафяво зацапване, а вече и към ясна кръв. Той спомена за химическа бременност и естествено ще следя пак чхг след 3 дни много се тревожа да не е извънматочна  Sad

# 535
Моите симптоми при химическата ми бяха такива. 3-4 дни бледи положителни тестове и след това ми тръгна цикъла ...

# 536
Здравейте дами!
Някои от вас може би ме помнят от преди два месеца с кървене в 6 г.с. и спонтанен аборт. Това, което искам да споделя с вас отново, не е по темата, но тъй като някои от вас са запознати с моята пред история исках да споделя отново тук.
Предния път имах положителен тест на 8-ми ден от закъснението с Clear Blue дигитален. Surecheck и един друг холандски ми показваха едва забележима бледо розова втора чертичка. Пиша защото вече съм с 9 дни закъснение, но преди 5 дни на 4-ти ден от закъснението си направих същия тест и ми каза... NIET ZWANGER, в превод от холандски не съм бременна. Мислех да не би нещо от предния спонтанен аборт да ми закъснява толкова много време. Само да спомена, че след спонтанния аборт през Февруари, ми дойде на 14-ти Март нормално цикъла и от тогава няма и следа от него. Цикъла ми е на 30-31 дни, никога не е бил на 28. Броя 9 дни закъснение от 31-ден. Трябваше на 14-ти Април да ми дойде. Умишлено чакам да мине малко време за повторен тест, защото не искам да се разочаровам отново. Ако не съм бременна, на какво се дължи, според вас това закъснение, след като вече имах нормален цикъл след аборта. Казват че тези Clear Blue са доста надеждни, затова не си взех друг тест и чаках, но вече станаха 9 дни и ще взема още един да си направя за всеки случай. От няколко дни имам пак леки предменструални болки, сякаш ще ми дойде всеки момент, но нищо. Иначе нямам никакви други симптоми на бременност. Нито ме болят гърдите, нито ми се гади, нищо. Ще стане ясно тези дни какво става, просто реших да ви споделя и да чуя вашето мнение.

# 537
И на мен ми се е случвало след спонтанни аборти(2) цикълът полудява Sad силно се надявам да си бременна,но с такова закъснение тестовете щяха да отчетат.При мен се видяха 2 чертички 2 дни преди цикъл.Стискам палци скоро да видиш 2 черти(понякога едната е мнооого бледа в началото)Успех и пиши Simple Smile

# 538
На мен от киста ми е закъснявало с 3 седмици. Но ти пожелавам да е бременност и още да е рано да се засече  Hug

# 539
Update по темата с моето закъснение. Днес си направих друг тест евтин и е отрицателен. С 9 дни закъснение, какъвто и да е теста би трябвало да покаже. Тъй че със сигурност не съм бременна, утре се обаждам на личния ми доктор, но като знам колко се протакват тук прехвърлянията към гинеколог, сигурно ще ми дойде преди да стигна до прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт