Шопинг консултации, тема 2

• 114 599
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Знаете ли кога започва зимното намаление в Pandora?
И аз това искам да знам.Щели да пишат във ФБ.Нямам ФБ и няма заради тях тепърва да правя да ми досажда кой ли не.

# 121
Знаете ли кога започва зимното намаление в Pandora?
И аз това искам да знам.Щели да пишат във ФБ.Нямам ФБ и няма заради тях тепърва да правя да ми досажда кой ли не.

Не е нужно да имаш ФБ акаунт, за да виждаш страницата на дадена фирма / марка. Peace Тя е публична, така или иначе, но просто трябва да се сещаш да я проверяваш.

# 122
Коя е страницата на Ваня Щерева във фейсбук да ги видя тези чорапи Simple Smile

# 123
  • FRANCE
Здравейте.  Супер спешно трябва да намеря днес в София (ако може младост 1) сапуни роза с форми на рози. За падарък са. Много Благодаря  ако някой знае къде.

# 124
  • на пясъка при черупките от миди
Здравейте.  Супер спешно трябва да намеря днес в София (ако може младост 1) сапуни роза с форми на рози. За падарък са. Много Благодаря  ако някой знае къде.

В Мол Paradise на първоя етаж мисля - отворен павилион пише BioFresh и Българска Роза  Peace Магазин Biofresh има и на Витошка...

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 10:46 от Mrs Fiore

# 125
  • на пясъка при черупките от миди
Има търсачка  Mr. Green

Vanya Shtereva Handmade

# 126
Здравейте.  Супер спешно трябва да намеря днес в София (ако може младост 1) сапуни роза с форми на рози. За падарък са. Много Благодаря  ако някой знае къде.
В Принцес в Danzel има такива рози.

# 127
  • FRANCE
Много благодаря. Намерих сапунчетата в мола.

# 128
Има търсачка  Mr. Green

Vanya Shtereva Handmade
Търсих но не ми излизаше Simple Smile .
Затова и попитах.
Благодаря много  Hug

# 129
Така, намаление в Pandora Пловдив започва от 4-ти януари. Момичето не можа да ми каже, коя линия ще е намалена. Аз, обаче, забравих до кога е намалението  Embarassed, но не беше кратко.

# 130
Така, намаление в Pandora Пловдив започва от 4-ти януари. Момичето не можа да ми каже, коя линия ще е намалена. Аз, обаче, забравих до кога е намалението  Embarassed, но не беше кратко.
Много благодаря предното им намаление преди месец още беше актуално но нямаше нищо интересно.

# 131
Аз уж гледам официалната страница на Пандора и никога не съм виждала намаление.Явно трябва да проверявам по-често.Предполагам около празници?За Коледа не видях да са имали.Утре ще погледна и  надявам се и в София да е от 4 януари.

# 132
Аз уж гледам официалната страница на Пандора и никога не съм виждала намаление.Явно трябва да проверявам по-често.Предполагам около празници?За Коледа не видях да са имали.Утре ще погледна и  надявам се и в София да е от 4 януари.
В сайта не им пише, но в страницата на фейбук пускат информация.

Време е за дългоочакваното зимно намаление!
От 4-ти до 31-ви Януари заповядайте във всички магазини PANDORA и се възползвайте от намаления до 40% на селектирана колекция бижута.
Очакваме ви!
*Асортиментът може да варира в различните обекти

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 12:23 от wantmenow

# 133
  • sofia
Здравейте и честита нова година!!! Grinning

Имам един малко странен въпрос - може ли да се връщат парфюми в Дъглас? Имам подарък, пръснах си точно веднъж, но не ми харесва...Има ли вариант да се замени или...

# 134
Здравейте и честита нова година!!! Grinning

Имам един малко странен въпрос - може ли да се връщат парфюми в Дъглас? Имам подарък, пръснах си точно веднъж, но не ми харесва...Има ли вариант да се замени или...
Аз до колкото знам, когато е отворен не може да го върнеш. Питай в темата за МАК и Сефора . Вариант е да го пуснеш за продажба или размяна.

Общи условия

Активация на акаунт