Шопинг консултации, тема 2

• 114 591
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Много красиви изглеждат тези ту-ту поли.  Peace

# 106
  • Варна
Заете ли във Варна от къде мога да намеря голям размер рокля за подарък
В Гранд Мол Варна, на ет.1 има един магазин Будоар, нещо такова.
В него има големи размери дрехи.
На витрината е написано до кой номер.
Точно до него е друг магазин Бадоо, но е гръцка марка, скъпа.
Там също според надписа на витрината, предлагат големи размери.

На бул.Владислав също се сещам такъв магазин.
От страната на пощата, нагоре.
Може би някъде срещу Образцов дом се пада, но не съм много сигурна.

# 107
До missNoir благодаря за информацията обиколих и трите магазина но най ми допадна тоя на бул.Владислав който е малко под Образцов дом по реда на пощата доста интересни модели, и цените им нормални , и купих подаръка от там, да в мола има но цените са доста високи

# 108
Някой може ли да ме посъветва откъде мога да си купя умен часовник, който следи активността?

# 109
Моята сестра ми подари за Коледа такъв часовник http://dice.bg/withings-activite-pop-umen-chasovnik-sledqsht-dne … t-rozov-item23299 . Много ми харесва и има много функции. Преди да ми го подари, не бях чувала за такова нещо, но е супер. Вече всякакви интересни неща може да се открият на пазара.

# 110
  • Berlin
Яяя, много интересно.Не знаех, че има такива часовници. Аз имам гривна, Jawbone, подарък за Коледа. Има и Fitbit гривни, продават се, където продават Apple-ски продукти.

# 111
Такива чорапи онлайн от къде мога да поръчам ?

и такива като първите от снимката с трите вида ?

# 112
  • София
Търся си дебело зимно кожено палто, но не с косъм и голяма яка! Нещо от лицева кожа или набук. Виждали ли сте подобно?

# 113
  • на пясъка при черупките от миди
Такива чорапи онлайн от къде мога да поръчам ?

и такива като първите от снимката с трите вида ?
От страничката с ръчно изработени нещица на Ваня Щерева- във Фейсбук е  Peace

# 114
  • Пловдив
Някой да е пазарувал от Магазин за обувки БРАЙТ. Интересува ме качеството на предлаганите обувки. Peace

# 115
Знаете ли кога започва зимното намаление в Pandora?

# 116
Момичета, какво е качеството на чантите на Patrizia Pepe? Харесала съм си един модел от естествена кожа, но много му се чудя. Двуомя се между него и една на Max & Co. Тази на Max & Co обаче е от полиуретан и това е единственото, което ме е спряло досега да си я купя.

# 117
  • SF
Купи си от кожа.
В багажника на колата си возя две чанти от полиуретан, за да им търся някой, който да ги поправи. Повече никога не бих си дала парите за чанта от еко кожа и полиуретани. Красиви са по 2 месеца.

# 118
изискани обувки на висок ток, кожени, бежови (нюд) - имате ли идея за реален магазин или компромисно он-лайн

# 119
Esmee благодаря ти  Peace И аз имах такива притеснения за полиуретана, затова досега се възпирах от покупка на такава чанта!

Общи условия

Активация на акаунт