Шопинг консултации, тема 2

• 114 557
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Такива ръкавици купихме преди седмица от Ню Йоркъра в МОЛ Варна.

# 46
Искам да купя някакъв красив шал на свекито за нова година, ама гледам все зимни вече, някой да ме насочи къде да потърся (в софия) моля?

# 47
  • на пясъка при черупките от миди
Какъв шал си представяш? От каква материя?

# 48
Какъв шал си представяш? От каква материя?

Сякаш рисувана коприна ми се върти, но като цяло по-скоро елегантен отколкото дебел и вълнен ми е идеята.

# 49
  • на пясъка при черупките от миди
В гуглето като напишеш рисуван шал и излизат доста онлайн магазини с копринени шалове. За офлайн аз лично не знам. Успех с подаръка на свеки  Peace

# 50
Да, ама ми се иска да го избера наживо, пък и повечето са по поръчка и стават бавно, мерси Simple Smile

# 51
Имаше един магазин в Сердика. За съжаление не си спомням името - но имаше май чай , някакви аромати и много шалове. Предполагам, че са нещо специално и най-вероятно скъпо. Може шал от furla, ако е модерна и разбираща. Simple Smile

The Circle е магазина, но пак са около 100 лв

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 17:58 от wantmenow

# 52
  • Berlin
The Circle е в Сердика.

# 53
Мерси, ще се ходи до Сердика значи  bouquet

# 54
  • Враца
Здравейте, бихте ли ме насочили от кой сайт да си поръчам спортен екип (клин и тениска) за зумба и kango jump?

# 55
Момичета, някой пазарувал ли е от магазин MUSA виждам, че имат магазин в Paradise Center. Разглеждах в нета и ми допандаха 1-2 техни рокли, но тъй като не съм от София няма как да разгледам на живо. Интересно ми е дали качеството отговаря на цените им  Thinking

# 56
  • Berlin
Това не е ли марката на тази бившата футболна съпруга, забравих й името. В компроматите имаше снимки. Laughing

# 57
  • Варна
Да, същата  марка е,
но и аз я знам благодарение на Компроматите  Mr. Green

За качество нямам представа.

# 58
Момичета от Пловдив, дали в мола мога да си намеря хубава рокля на прилична цена?

# 59
abs, missNoir незнам и аз на кой е марката, но щом никой няма отзиви няма да рискувам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт