Шопинг консултации, тема 2

• 113 661
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
За обувки, ако държите да са качествени аз съм за Пещера. Но е хубаво, ако имат магазин да ги видите на място и съответно мерите. Аз имам едни ботуши от естествена кожа, които изкараха три зими подред без никакъв проблем.

# 631
Момичета, благодаря Ви за мнението и коментарите!  Hug

Купих си яке, не мога да го намеря онлайн за да го покажа.

Обувки ще купувам от Бианки.

П.С. Пещерските обувки задължително ги пробвайте, защото така си купих от един сайт ботуши от естествена кожа и повярвайте ми такива дървета пристигнаха, че още ме е яд. Такава груба и неудобна за носене кожа, че нямам думи.  Blush

# 632
Радвам се ,че сме помогнали  Hug .
И аз имам нужда от помощ търся си такива обувки.

Идеи и предложения ?

# 633

Идеи и предложения ?

Аз си взех почти същите на Реал - Габрово, естествена кожа за 85лв. Не знам откъде си, но ако търсиш качествени обувки, мисля че българските ще те удовлетворят. Иначе подобни модели са доста често срещани и със сигурност ще има китайски на ниски цени. Peace

# 634

Идеи и предложения ?

Аз си взех почти същите на Реал - Габрово, естествена кожа за 85лв. Не знам откъде си, но ако търсиш качествени обувки, мисля че българските ще те удовлетворят. Иначе подобни модели са доста често срещани и със сигурност ще има китайски на ниски цени. Peace
Досега нито в един магазин онлайн и офлайн не съм попадала на подобен модел  Rolling Eyes Sad .

# 635
https://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-jeni/home-jeni-obuvki/ … D1%81%D0%BA%D0%B8*%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8*%D1%81*%D1%86%D0%B8%D0%BF.prod?econdaemcs2=&s=2&econdaemcs3=&imgFmt=&econdaemcs1=&econdaemcs0=&fromCategoryDetail=true&positionInList=79 Например
https://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-jeni/home-jeni-obuvki/ … D1%81%D0%BA%D0%B8*%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8*%D1%81*%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B8.prod?econdaemcs2=&s=3&econdaemcs3=&imgFmt=&econdaemcs1=&econdaemcs0=&fromCategoryDetail=true&positionInList=131
Има и други

# 636
За съжаление изписва това Този артикул за съжаление вече не е наличен.
Този артикул за съжаление вече не е наличен. и за двата вида .
В момента преглеждам сайта на дайхман.
До сега харесах само едни на габини но са изчерпани Sad

# 637

Идеи и предложения ?

Досега нито в един магазин онлайн и офлайн не съм попадала на подобен модел  Rolling Eyes Sad .

Не знам дали търсиш едно към едно да е модела, тогава не мога да бъда много полезна. Но например в Дайхман има сигурно 10 подобни модела, ако искаш разгледай и сама в сайта им в отдела за боти. Има и по-елегантни варианти, както и по-спортни като на снимката, която си дала, също има и разнообразие от цветове, ако не държиш на черното. Peace
Иначе ето какво намерих аз, може да ти допаднат:

# 638
Здравейте. Влязла ми е муха за жълто палто, по възможост вталено. Прерових десетки онлайн-магазини и няколко реални. Открих единствено в Уайкики, но е по-широк модел.
Някой, някъде да е виждал такова, на поносима цена  Blush Blush Blush

# 639
  • в Кошера
Чаровна, виж Тимбърленд.  Peace
В текущата колекция отново има чисто черни.  Peace

Скрит текст:

# 640
Чаровна, виж Тимбърленд.  Peace
В текущата колекция отново има чисто черни.  Peace

Скрит текст:
Видях ги и ми идват малко скъпи.На този етап не мога да си го позволя защото имам други разходи Sad
Благодаря за всички предложения  Hug
Спрях се на ето тези  
Embarassed

# 641
  • sofia
Да сте попадали на този сайт:

http://www.pandoradealer.com/

Прекалено хубаво звучи, за да е истина  Crazy

# 642
  • на Мелмак
ММ си е харесал спортни обувки на Бос.
В Сердика няма, утре ще ходим до мола на Стамболийски, на Витошка имаха ли магазин?

# 643
  • тук-там
Искам бойфренд палто, пудра или убито розово. Поръчах едно от Topshop, но техните са малко по-....простички. newsm78
Искам да е от вълна, може бленд и да е лекичко, но да има форма.....Трудно? newsm78

# 644
Такива ботуши(може и в друг цвят) някъде да сте виждали newsm78 :

Общи условия

Активация на акаунт