Шопинг консултации, тема 2

• 113 635
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Търся брокатен чорапогащник за 10- годишно. Каката си е купила и сега и дребната иска  Wink
На голямата е от НМ, но детски не видях на сайта /то и за големи не видях де  Mr. Green/
В магазините на ХМ има детски брокатени много Simple Smile
От там взимам на голямата ми дъщеря която е на 8 Simple Smile

# 661
Търся брокатен чорапогащник за 10- годишно. Каката си е купила и сега и дребната иска  Wink
На голямата е от НМ, но детски не видях на сайта /то и за големи не видях де  Mr. Green/
В магазините на ХМ има детски брокатени много Simple Smile
От там взимам на голямата ми дъщеря която е на 8 Simple Smile

Предлолагах, но на сайта няма. Отговарят ли си размерите? На ръст ли са или на години? Ще трябва да поръчам на познат, нямаме в града ни НМ, какви цветове има?

# 662
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0305775016.html има един блестящ лъскав го водят Simple Smile .Няма вашия размер обаче .На място ги избирам и винаги взимам нейния размер.Не сме имали проблеми до сега .Има такива и в некст директ .

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 10:39 от Анонимен

# 663
  • в Кошера
Търся брокатен чорапогащник за 10- годишно. Каката си е купила и сега и дребната иска  Wink
На голямата е от НМ, но детски не видях на сайта /то и за големи не видях де  Mr. Green/

В HM има, мернах ги миналата седмица. Мисля бяха в златисто и сребристо. Май и на черна основа имаше.
Но са кофти за носене (мнение на щерката).

# 664
Намерихме, оказа се, че във Варна има, нищо че на сайта няма нашия размер  Peace
Тайра, и аз така предполагам ама...нека се убеди сама  Wink

# 665
Много боцкат .На моята и пламват краката.И ги изтърпява  Joy .

# 666
Имах запитване, но намерих това, което търся по-назад в коментарите и поради тази причина се редактирам. Благодаря за хубавата тема!  Peace Hug

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 17:23 от Мichelle*

# 667
  • Berlin
Чорапи за гумен ботуш? Simple Smile

# 668
  • Варна
Чудех се къде да питам...
Впечатления от обувките на Massimo Dutti?
Отговарят ли си на номера?
Мека ли е кожата, че пустите ми долни израстъци много капризни,
А ще ги поръчвам онлайн?

# 669
  • Sofia
Бях поръчала за приятелка, нейният отговор - "една идея умалени, малко са твърди , като калъп са". Освен това ми се стори, че са за по-тесен крак, но може да е било от модела. По-добре пробвай нещо наживо. Ако поръчаш онлайн винаги можеш да ги върнеш де.

# 670
В Ойшо има безплатна експресна доставка днес до 14:00 часа. Peace

# 671
  • Варна
Бях поръчала за приятелка, нейният отговор - "една идея умалени, малко са твърди , като калъп са". Освен това ми се стори, че са за по-тесен крак, но може да е било от модела. По-добре пробвай нещо наживо. Ако поръчаш онлайн винаги можеш да ги върнеш де.
Много ти благодаря!
Точно вероятността за твърда кожа много ме притеснява.
Ще пробвам някой модел в магазина им, да видим.

# 672
Издирвам здрави и удобни Челси боти. Може и онлайн. Не искам да са hm, Zara ...

# 673
Някой пазарувал ли е от този сайт?
https://eu.gymshark.com/
В момента имат намаления на някои артикули и си поръчахме с моя приятел някои неща. Дано да са хубави, че не са от най-евтините. ooooh!
Нещата им са хубави  Peace
Само от 1 клин не съм доволна, защото прозира, но си го нося с боксерки и всичко е точно  Mr. Green

# 674
  • София-Младост
Издирвам здрави и удобни Челси боти. Може и онлайн. Не искам да са hm, Zara ...
Прегледай марката Тамарис в амазон.де

Общи условия

Активация на акаунт