Защо привличам само неподходящи?

• 17 360
  • 361
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
Но някакси не се виждам в смесен брак, макар че аз нямам нищо напротив, родителите ми обаче са твърдо против, все повтарят, че българин би ме разбрал най-добре...

Ох ами така кажи, то проблема бил , че ти искаш чужденец, а мама и тате не дават.  Joy
Вземи им тропни с краче и се взимай с такъв, щом ти е на сърце.
Иначе има ги всичките тия типажи, които си изброила, и моите приятелки се оплакват от тях, и все пак те се разпознават горе-долу веднага, защо се занимаваш с тях като си ги знаеш, че не стават? Малко по-внимателно отбирай както казах.

# 76
  • BG
Знаеш ли, авторке, прекалено офисно ми звучиш. Прекалено много книжки си чела и май прекалено задълбочено анализираш всеки мъж, който срещнеш. Забрави ги тези неща, които изтъкваш като качества - не пиеш, не пушиш и намсиколко езика. Те са за службата и то само последното. От 9 клас пуша, пийвам, а езици не знам ни един, от 20 и отгоре години съм омъжена, а върволицата след мен не секва от ученичка (не се шегувам). Нямам цици, плоска и кльощава съм като дъска, далече съм от понятието "дама", но фактът си е факт. Времето за самореклама свърши, та да продължа. И наистина - повечето жени нито са красавици, нито големи умници (за второто - справка форОма, раздел майки с бебета). Но повечето са си намерили по една сродна душа и си живеят къде щастливо, къде не чак толкова. Има два варианта: или в теб има нещо, което отблъсква мъжете, въпреки всичките ти добри качества, или няма нещо, което те търсят - чар, обаяние, магия... Или наистина все още не му е дошло времето, както каза някой преди мен. В първия случай започни разследване, като можеш да поискаш помощ от някой приятел мъж, който би могъл съвсем обективно да ти посочи какво нередно вижда в теб като мъж.  Във втория случай не ти остава друго, освен да чакаш. Случката, която даваш като пример, за онзи с гаджето, е толкова незначителна, че няма накъде повече. Фаткът, че я даде като пример означава, че за теб има особена стойност. Което пък идва да рече, че ти наистина си нямала досега истински сериозни и задълбочени отношения с мъж. Подозирам, че ти си тази, която не си дала възможност в доста от случаите да се реализират. Ти си знаеш, де. Все с нещо компромис трябва да направиш, както всички обвързани жени и мъже са направили. Иначе този, най-подходящият, просто няма да се появи. Успех!  Peace

# 77
Това с качествата е голям булшит. Ако имаш качества и искаш връзка, прилагаш ги във връзка. Но не може да очакваш някой да дойде и да те цени заради качествата. Това уморява. А в една връзка не трябва да се уморявате един друг, просто има много други неща за правене.

Как ще се чувствате, ако трябва всеки ден да си отбелязвате какви "качества" има мъжът...

След време вече не се искат качества, а резултати. Дори и в работата- влизаш с описание на качествата, ама след време вече в сивито ти търсят резултати и постижения.

# 78
  • Пловдив
Simple Smile Прекрасно е да чета мненията ви и приемам всякаква градивна критика към това, което съм споделила.
Погледнато от друг ъгъл, моят проблем, а и на други мои приятелки, като мен - хубави, умни и сами, вероятно лежи и в липсата на мъже, които да се държат като мъже.
Ще ти се да мислиш така, ама не е вярно. Не че ги няма описаните от теб, напротив - има ги. Но не са всички такива. Проблемът е в теб и в приятелките ти. Такива сигнали излъчвате, такъв типаж привличате. До 30 години не си имала връзка със свестен мъж - съжалявам, ама... замисляй се. Хич не се утешавай, че няма свестни мъже. Има. Аз познавам.

# 79
Естествено, че има много свестни мъже, с много качества, с всичко необходимо да направят една жена щастлива. Аз също постоянно ги срещам и именно затова, когато чуя някоя млада жена да се оплаква, че всички са говеда, веднага скачам смело да потърся причините защо при нея се стичат така обстоятелствата. И в повечето случаи причината е някъде в нея, а не толкова в липса на късмет. Simple Smile
Най-пресен и най-близък пример ми е моята най-добра приятелка. Хубава, умна, уверена - която дъъълго време "попадаше" все на идиоти - несериозни, неуважителни, неподходящи за дълга и стабилна връзка / с нея; защото с други жени им се получаваше./
Е, когато моята приятелка спря да изповядва мантрата, че мъжете са тъпи и че видиш ли - тя прекрасната - или е без късмет, или времето й не е дошло - и когато се вслуша в идеята, че трябва да се обърне първо навътре в себе си и да потърси причината, а и да преосмисли представите си за идеал - хоп,троп, воала - сега си има супер мъж, щастлива е, носена на ръце. Е, можело значи. Жалко само, че загуби няколко годинки в самота и тръшкане. Хубавото е, че приятелката ми обаче е все още далеч под 30 и имаше време за грешки, осмисляне, преорентиране. На 30 вече е малко..по-належащо да се случи промяната бързичко.

# 80
Имам няколко такива примера пред себе си. В единия случай от най-ранна детска възраст майката на момичето се изказваше негативно за почти всички момчета/мъже. В основата- кофти брак, но го прехвърли на дъщеря си.

Вторият случай...наистина прекрасна мадама (доскоро де, 30-така не прощава, почва да става една такава ръбеста и с изпънати черти...), която обаче има дразнещ глас и претенциозна интонация. Просто отвътре й идва да говори с арогантна нотка и в официално-делови стил. Направо ми идва да я ошамаря...на мъжете не знам какво им е, като я чуят.

И да, донякъде въобще не забелязват свестните мъже около себе си, обаче лесно се оставят на лоши момчета и поддържат необяснимо дълги връзки с тях. Тия, дето трябва да са аут на втората среща, ако и тогава.

# 81
Може ли авторката да ми обясни какви са тези безумно успели компании , в които работи и на каква позиция е / ако вече не е старши партньор /, какво сте се главозамаяли с качествата си и всеки , който ви обърне внимание е пред Светата Инквизиция и винаги , ама неминуемо винаги завоюването на "девственоста " ще стане само при условието дълга връзка . Слезте малко на земята и преразгледайте какво предлагате , не е много по-различно от останалото на пазара , мъжете не са тъпи и са изградили достатъчно добри позиции да се забавляват , а не да се заробват още след първата среща в сериозни връзки . Забавлявай се и ти заедно с мъжете около теб и както е казала Desss " ние с мъжо само за сеХ , а то каква стана " Simple Smile Слез първо на земята и се дръж нормално , защото не си уникална !

# 82
Е, хубаво де тя и до секс ли не стига с тези мъже.Отсвирват я
само ,като я видят и като поговорят с нея ли  newsm78
Какво толкова им говори ,ако е така ?

# 83
  • град-държава
Скрит текст:
Може ли авторката да ми обясни какви са тези безумно успели компании , в които работи и на каква позиция е / ако вече не е старши партньор /, какво сте се главозамаяли с качествата си и всеки , който ви обърне внимание е пред Светата Инквизиция и винаги , ама неминуемо винаги завоюването на "девственоста " ще стане само при условието дълга връзка . Слезте малко на земята и преразгледайте какво предлагате , не е много по-различно от останалото на пазара , мъжете не са тъпи и са изградили достатъчно добри позиции да се забавляват , а не да се заробват още след първата среща в сериозни връзки . Забавлявай се и ти заедно с мъжете около теб и както е казала Desss " ние с мъжо само за сеХ , а то каква стана " Simple Smile Слез първо на земята и се дръж нормално , защото не си уникална !
Скрит текст:
+1  Peace
Такава беше и моята мисъл.
Аз също като типичен скорпион притежавам вселенско самочувствие и пр.  по редицата характерни особености.
И в крайна сметка (споделяла съм го и в други теми) от секс за една нощ, до другарчета за секс и така докато се забавлявахме заживяхме заедно. После се оженихме и от близо 10год сме заедно.   И до днешен живеем на същия принцип - няма какво да се вземаш на сериозно, пък и това е най-краткия път да се превърнеш в лелка/чичка. Laughing
А познавам също човек, за който всички са тъпи, всичко е тъпо и нищо, и никой не става, който до ден днешен не се намира в много по-различна ситуация от авторката. Смени места, работа, хора, среди, но преди всичко все е със себе си навсякъде.

# 84
Е, хубаво де тя и до секс ли не стига с тези мъже.Отсвирват я
само ,като я видят и като поговорят с нея ли  newsm78
Какво толкова им говори ,ако е така ?

Е никъде не пише, че е девствена, явно не е мираж секса. А като гледам им говори на много висок стил, в резултат от четене на прекалено много селф-хелп книжки, най-вероятно това е част от проблема.

# 85
Според мен ситуацията е следната. Авторката явно е привлекателна личност, но като такава мъжете искат само едното от нея и нищо повече. Тя съответно пуска на всеки с идеята, че това е човека, с който ще има връзка, но в последствие се разбира, че пича само се е наслаждавал. Авторката се чувства използвана. Така сега не е сигурна с кой да си легне и с кой не. Кой цели само да я опъне и кой наистина има сериозни намерения.

# 86
Ами не стига , поне доколкото разбрах ... Не знам какво прави , но плаши мъжете с тези изисквания от самото начало . На мен ако ми кажат на 1-3 среща , че искат сериозна връзка , бягам , без да се замислям!
Fiolio, може и да го има този момент на фобия от поредния в леголпъо при авторката , но в крайна сметка защо гледа на секса като награда за мъжа , та тя също се наслаждава на усещането и ако има малко въображение може да получи доста повече удоволствие от мъжа .

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 15:29 от axel_chiara2430

# 87
Ами не стига , поне доколкото разбрах ... Не знам какво прави , но плаши мъжете с тези изисквания от самото начало . На мен ако ми кажат на 1-3 среща , че искат сериозна връзка , бягам , без да се замислям!

Бягай, че и надалече ако може  Joy
Ми не може  на 30 да са си гадженца и да се лигавят с години наляво-надясно, несериозно е някак си. Като искаш сериозна връзка и семейство/деца в близкото бъдеще е хубаво, айде не на първата среща, но доста скоричко да го уточниш това, точно за да дадеш възможност на несериозниците да избягат овреме, преди да си си загубила времето с тях.

# 88
Нямах предвид хич да не е правила ,а дали успява да задържи нянякого достатъчно дълго време.Да се опознаят.

# 89
Faiona,  Hug аз бягам и бързо и наделеч , на тях им казвам,  че за здраве бягам , а те както искат да го тълкуват моето "за здраве" hahaha
Но все пак авторката да вземе да се отпусне и да не се събужда с мисия "намиране на спермодарител и поръчител на кредит за новото жилище , което е избрала " Peace

Общи условия

Активация на акаунт