Защо привличам само неподходящи?

• 17 363
  • 361
  •   1
Отговори
# 150

Цитат
ако приличаш боклуци,погледни се ти каква си и потърси промяната първо в себе си .......

Еми тя попита момичето в нея ли е проблема, дадоха и се 800 варианта в които е, и какво да направи по случая, тя заяви в общи линии, че няма намерение да се променя заради някого си и изчезна. Т.е. май се търсеше съчувствие и ахкане в стил "не мило, ти си идеална, те мъжете всичките са идиоти, затова не си намираш", пък нещо не се получи точно така.

# 151
Да да ,сега чета назад  Joy

# 152
  • София - Рим и обратно

В смисъл- че някои същества от женски пол още не са разчупили обвивката, не са осъзнали сексуалността си...гледаш ги- наглед направени, красиви, ама нещо липсва, някаква енергия. Уж страстни, уж се смеят, а излиза нервно хихикане.

Точно. Ама явно това се приема за ок. А като се каже в прав текст, че си трябва страст и хубав секс, почват да хихикат или да се скандализират.

# 153
И как я сложихте тая диагноза на момето, без дори да сте го виждали, камо ли да сте в час със сексуалните му сръчности?

Иначе по принцип не са напълно лишени от основание подобни разсъждения, ма що така - светът е пълен с геймъри със семейства, две деца и успешни IT (и не само) бизнеси. Та явно и с жените не е баш както ви се иска.

# 154
Зорлем се опитвате да накарате момичето да се впише в някакъв общоприет профил на обикновена и лесно смилаема жена. Едва ли не така ще й бъде по-лесно да си намери мъж. Да бе, логично - ниски изисквания=големи шансове Laughing Излиза авторката на улицата, симулирайки женска нефелност и лека глуповатост, спира всякаква оценъчна мисловна дейност и хваща първия момък за ушите...и заживели щастливо  Laughing

Допускате ли, че на света същестуват мъже, които се интересуват от духовни практики, алтернативна медицина, зодии и т.н.?! Защото аз познавам няколко такива и в никакъв случай не са сдухани ненормалници или по-малко мъже. Не гледайте на света тесногръдо. За всички има място под слънцето Peace

Ами тя си е обикновена. Както и всички други.

# 155
И аз познавам семейство, дето и двамата са геймъри, аз пък съм фен на Спондж Боб. Геймърството обаче е само пример. Не сте ли виждали жена, която има всички външни белези на възрастния човек- и дрехи, и говор, обаче буквално има присъствие на момиченце, имаш усещането, че тайно си играе с кукли. А и самата тя е като кукла, някак пластмасова и твърда...

А дори може и да върти трикове, но въртенето на трикове също не е зряла сексуалност. Напротив, и то е част от фалшивия образ.

# 156
Не сте ли виждали жена, която има всички външни белези на възрастния човек- и дрехи, и говор, обаче буквално има присъствие на момиченце, имаш усещането, че тайно си играе с кукли. А и самата тя е като кукла, някак пластмасова и твърда...
Не.
Всъщност сред познатите ми жени (и мъже), които са сами, никоя не се доближава до това описание. Не приличат на пловдивската девствена пУетеса.

# 157
  • Тра-ла-ла
И как я сложихте тая диагноза на момето, без дори да сте го виждали, камо ли да сте в час със сексуалните му сръчности?
Как ли?! Много съфорумки се мислят за "Аз съм Пътя, и Истината, и Живота" Mr. Green

# 158
Оня цитат чували ли сте го, "Speak that I may see thee"...

Език, стил, подбор на теми- всичко това издава вътрешното състояние, за който е свикнал да гледа. Писането не е просто неутрално предаване на информация. Стилът, ритъмът, дължината на изреченията, варирането или монотонността- всичко това, при липса на жив образ, е все едно гледаш жест, мимика и походка.

Та така, плюс малко наблюдения в реални условия и общо взето е почти ясно какви са проблемите.

# 159
  • София - Рим и обратно
Не сте ли виждали жена, която има всички външни белези на възрастния човек- и дрехи, и говор, обаче буквално има присъствие на момиченце, имаш усещането, че тайно си играе с кукли. А и самата тя е като кукла, някак пластмасова и твърда...

Току що описа моя близка, само че тя гони 40, не 30. И сама по себе си е много добър човек, умна е, можеш да разчиташ на нея, даже хубава, владее 5 езика... Но мъж не се свърта около нея, от което тя ужасно страда. Точно както описваш е - пораснало момиченце, изкарва на показ някакво инфантилно поведение, което може би е прилагала и когато е била на 13. Но усещането е за скованост и пластмаса, точно.

# 160
Честно казано, аз виждам проблеми у авторката, но не са тези.

За мен - прекалено остро влиза в наказателното поле. Вдига повече шум от нужното за маловажни неща и това й пречи да се съсредоточи върху по-дълбоките. Постовете й са ми една идея по-агресивни от това, което е приятно за четене. Представям си, ако трябва да ги слушам лайв.

# 161
Там е работата, че хората дават идеи и съвети според собствената си менталност и натрупан опит, а всеки се ражда с определени особености на характера, после върху тях се наслагват възпитанието и условията на средата - особено в първите 7 години, преживени случки, някои могат да стоят просто в подсъзнанието и човекът да не си спомня за тях, а те да го карат да действа и се държи по определен начин.  Sunglasses Допълнително и средата, в която продължава да живее вече като пораснал, може да  дозатвърждава всичко, което вече е оформено като характер, модела на поведение, навици.  Shocked С опреелени психологически похвати и методи може да се променят нагласи и съответно оценки и поведение, съответно ако човекът реши, че е готов да пробва и смята, че има проблем, за който е готов да потърси източника евентуално първо в себе си.  Rolling Eyes  

# 162
Момичета и момчета, не се карайте, астрологията работи!
И колкото и да ми се смеете за това мое хоби, аз няма да се откажа от него, ако ще като пукна на гроба ми да пише само: умря сама със звездна карта в ръцете.
Не виждам какво лошо има в това човек да има странични интереси, било то и астрология, която между ворочем си е доста точна наука Simple Smile
А чудно защо в този форум има цял раздел за Астрология и Нумерология Wink
Пак ме изби на дървена философия... да му се незнае  Joy

# 163
  • София

Току що описа моя близка, само че тя гони 40, не 30. И сама по себе си е много добър човек, умна е, можеш да разчиташ на нея, даже хубава, владее 5 езика... Но мъж не се свърта около нея, от което тя ужасно страда. Точно както описваш е - пораснало момиченце, изкарва на показ някакво инфантилно поведение, което може би е прилагала и когато е била на 13. Но усещането е за скованост и пластмаса, точно.

И аз имам такава позната, тя обаче е в щастлива връзка вече 18-19 години ... явно не е това ключа от палатката.

# 164
Момичета и момчета, не се карайте, астрологията работи!
И колкото и да ми се смеете за това мое хоби, аз няма да се откажа от него, ако ще като пукна на гроба ми да пише само: умря сама със звездна карта в ръцете.
Не виждам какво лошо има в това човек да има странични интереси, било то и астрология, която между ворочем си е доста точна наука Simple Smile
А чудно защо в този форум има цял раздел за Астрология и Нумерология Wink
Пак ме изби на дървена философия... да му се незнае  Joy

Лошо няма да имаш хоби.А дали работи......явно в твоя случай не е проработила Wink
Ако започваш отношения с някого и му дуднеш за астрология....Не всички го приемат за сериозно.Аз лично бих се поококорила.

Общи условия

Активация на акаунт