Защо привличам само неподходящи?

• 17 350
  • 361
  •   1
Отговори
# 165
Оф, загуби ме на "наука" , камо ли пък точна, ама те пък някои хора и по хомеопатия залитат, тъй че можеше и по-зле да е, това поне е безвредно, ако и инфантилно. Кажи ти по-скоро как си представяш тази връзка, която би те удволетворила, щото аз от цялата работа разбрах само, че се иска момче, което да те вълнува физически, да си говорите по нощите и да сте сродни души, и ако може да не ти изневерява. Ама това като цяло са някакви доста начални фази на връзката, все в някакъв момент се очаква и да заживеете заедно и т.н. или няма нужда, ще сте си волни пеперуди..

# 166
Аз я разбрах. Иска сериозна връзка с вятърничав мъж. Peace

# 167
Момичета и момчета, не се карайте, астрологията работи!
И колкото и да ми се смеете за това мое хоби, аз няма да се откажа от него, ако ще като пукна на гроба ми да пише само: умря сама със звездна карта в ръцете.
Не виждам какво лошо има в това човек да има странични интереси, било то и астрология, която между ворочем си е доста точна наука Simple Smile
А чудно защо в този форум има цял раздел за Астрология и Нумерология Wink
Пак ме изби на дървена философия... да му се незнае  Joy

Лошо няма да имаш хоби.А дали работи......явно в твоя случай не е проработила Wink
Ако започваш отношения с някого и му дуднеш за астрология....Не всички го приемат за сериозно.Аз лично бих се поококорила.

Знаеш ли колко е странно като почнат сами да те разпитват разни мъжлета на първите срещи за астро теми Simple Smile и сами да се хвалят кой каква зодия бил и колко е готин, и като им кажеш, че разбирап от тея неща и се кефят. Поне на мен лично винаги са ми се кефели досега и не съм намирала отрицателно отношение Simple Smile
Но разбира се, че не съм обсебена и не съм от хората, които подчиняват всичко на астрологията, защото има и такива.
Просто това е нещо странично, интерес в плюс, но не и повод за водене на разговор и даване на оценка на човека срещу мен.

# 168
Знаеш ли колко е странно като почнат сами да те разпитват разни мъжлета на първите срещи за астро теми Simple Smile и сами да се хвалят кой каква зодия бил и колко е готин, и като им кажеш, че разбирап от тея неща и се кефят. Поне на мен лично винаги са ми се кефели досега и не съм намирала отрицателно отношение Simple Smile
Сега хвалиш ли се, или се оплакваш, не мога да разбера?
Щото нали темата започна като оплакване, че не ти се кефят достатъчно, за да поостанат.

# 169
  • Тра-ла-ла
Венецианка, не разбра ли, че за да си намериш мъж, трябва хобитата ти трябва да са ориентирани в услуга на мъжа...готвене, чистене, секс и такива ми ти работи  Laughing

Кажи сега на първа среща дуднеш ли за зодии както те обвиняват тук?!

# 170
Скрит текст:
И колкото и да ми се смеете за това мое хоби, аз няма да се откажа от него, ако ще като пукна на гроба ми да пише само: умря сама със звездна карта в ръцете.
Не виждам какво лошо има в това човек да има странични интереси, било то и астрология, която между ворочем си е доста точна наука Simple Smile

Лошо няма да имаш хоби.А дали работи......явно в твоя случай не е проработила Wink
Ако започваш отношения с някого и му дуднеш за астрология....Не всички го приемат за сериозно.Аз лично бих се поококорила.
Скрит текст:
Но разбира се, че не съм обсебена и не съм от хората, които подчиняват всичко на астрологията, защото има и такива.
Просто това е нещо странично, интерес в плюс, но не и повод за водене на разговор и даване на оценка на човека срещу мен.

М, всеки когото мога да категоризирам като "мъжле" и почне да ме разпитва за зодии, аз бих го сложила в графа недорасляк и не бих излязла на втора среща с него. Тъй като на теб ти харесва второто, бих ти предложила да прилагаш поне първото.

# 171
Ама че речник... "ходех с едно момче", "разни мъжлета" Laughing

# 172
На първа, че и на втора, и на трета- ще те слушат с интерес, ако ще да говориш за библиотечна наука, стига да си увеличат шанса за секс.

Нека да се разберем обаче: за секса сериозно, или ще хихикаме нервно?

"Ама че речник... "ходех с едно момче", "разни мъжлета" Laughing"

Вече го писах. Речникът и стилът издават много.

# 173
Предлагам Венецианката да пусне снимка.
И без това темата се изчерпа, поне да разберем дали става и я отхвърлят като им надрънка за зодии, или преди това.

# 174

Всеки човек има енергийна същност, а източната медицина преди доста векове е отбелязала различните енергии, които доминират в даден индивид и го правят да изглежда по определен начин, и съответно според тях е развила и енергийни методи на лечение. Дали някой варва в нещо - например хомеопатия, акупунктура, гладолечение или каквото и да е - е различно от това, дали нещото наистина съществува и действа.  Grinning Има дървени глави, които вярват само в собствените си умозаключения, независимо колко неадекватни и погрешни могат да бъдат.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Привличането и отблъскването най-често са на подсъзнателно ниво. Всички вероятно ще се сетят за многобройни случаи, когато за пръв път срещат някого, а направо не могат да го понасят или пък са готови веднага да си легнат с него или да му разкажат и най-съкровените си тайни.  Grinning Чакри-макри... то и в тях мнозина не вярват, ама ги има.  Joy

# 175
Цитат
Скорпион, асцендент Лъв.

Обаче упорито не отговаря как си я представя тая сериозна връзка.

# 176

Ми най-вероятно не си я представя, а чака да я сполети. Един мой приятел така казваше - сполетяла я е любовта Laughing.

Малко като да те блъсне автобус? Laughing

От описаното до момента освен речника прави впечатление и липсата на усет за "червени лампички". Определяш някого като "мъжле" - червена лампичка. Увърта се около теб обвързан, прави циркове пред трети хора - червена лампичка. Усещаш, че някой е наркоман на не знам си коя среща, чак като ти го каже... Хм... Sunglasses

# 177
О има да чака според мен. Аз страдам от твърде логично и последователно мислене за съжаление или не и това чакане нещоси да се случи не го мога. Когато искам нещо, сядам, измислям какво точно е то, как следва да изглежда приблизително поне, разделям го на етапи и се захващам. В случая с търсенето на мъж, аз си знам, че искам дългосрочна връзка, знам на 90% как трябва да изглежда тази връзка и съответно какви качества се изискват от човека до мен за целта. Много по-лесно се отсяват неставащите така. Разбира се оставяш си някакъв луфт за изненади и непредвидени качества/случаи, но ако не знаеш поне в общи линии какво търсиш, не мисля че можеш да го намериш. Освен случайно, което я се случи, я не.

# 178
Добре де, аз ли съм с розовите очила, или на ниякой/никоя досега не му се е случвало да хареса някой обвързан? Или пък докато е бил обвързан да хареса друг? Или да се раздели с някой заради друг човек?
Предписание за това в какъв момвент и етап ще срещнеш някого няма.
Друг е въпросът дали този някой търси само секс или нещо повече от ТЕБ.
То няма лошо и само секс да е, ама да не се виждате по три пъти седмично, че тогава тегаво...
Знам, че има много добри момчета, ма ... повечето са ми скучни Sad

Сега чакам нова вълна от диагнози хаха  #Crazy

# 179
Скрит текст:
Добре де, аз ли съм с розовите очила, или на ниякой/никоя досега не му се е случвало да хареса някой обвързан? Или пък докато е бил обвързан да хареса друг? Или да се раздели с някой заради друг човек?
Предписание за това в какъв момвент и етап ще срещнеш някого няма.
Друг е въпросът дали този някой търси само секс или нещо повече от ТЕБ.
То няма лошо и само секс да е, ама да не се виждате по три пъти седмично, че тогава тегаво...
Знам, че има много добри момчета, ма ... повечето са ми скучни Sad

Сега чакам нова вълна от диагнози хаха  #Crazy

Ти сама си я постави, няма какво повече. Peace

Общи условия

Активация на акаунт