Защо привличам само неподходящи?

• 17 319
  • 361
  •   1
Отговори
# 210
На 22 ги смятам за мъже и жени, не за деца.

# 211
  • София
На 22 ги смятам за мъже и жени, не за деца.

Да, вече официално им е разрешено да пият бира Joy!

# 212
Като се замислиш, супер странно е- от една страна се очаква на 16 да тръгнеш по гаджелък, на 24 максимум да си завладял света, да си богат и известен...от друга на 30 си още момче/момиче и не ти е време...

Парадоксална ми е тая комбинация от натиск да пораснеш бързо, последван от натиск никога да не пораснеш.

# 213
  • София - Рим и обратно
Набляга се ако може максимално дълго време да "си гледаш кефа". Цяла индустрия е това.

# 214
Набляга се ако може максимално дълго време да "си гледаш кефа". Цяла индустрия е това.

Индустрия на принципа на "спагетите в ресторанта"- ястие с евтини продукти и висока добавена стойност.

Истински неща като дом и семейство се пишат "заробващи", същевременно поне хиляда дребни лъскави разходчета се пишат "свобода". Съответно цяло едно поколение не забелязва, че бачка за жълти стотинки и не може да си позволи истински неща, защото пък може да си позволи дребни удоволствия (обаче такива едни с претенции за култура- гурме кафета, театрални халтурки, кинце, индустриално произведени книги, съобразени с вкуса на поколението...) и си живее на воля, мислейки си, че открива дълбините на душата си, живота, вселената и всичко останало...

После се питаме къде са истинските мъже...

# 215
   Абсолютно е много добре да си гледаш кефа.

Понеже той, кефа, така или иначе свършва, ако не си си го и гледал някакъв приличен срок, ще си останеш май и без гледане на кефа и ще гледкаш отстрани като киселица и ще анализираш, анализираш как точно другите си гледат кефа...  Grinning

# 216
Не е съвсем вярно- много добре може да си гледаш кефа, ако си построил стабилни основи.

Обратно, ако си гонил точно тия "спагетени" кефове, доста вероятно е накрая да си кажеш- е, това беше, добре че си гледах кефа навремето.

Или искаш да кажеш, че след определена възраст човек не може да ходи на кино?

# 217
Според мен един мъж над 25 е вече способен да носи отговорност и да прави смислени и важни избори в живота си. Не ми допада това изкуствено инфантилизиране. Тук в темите много често започнаха да се прокрадват някакви много странни описания - "момче/момиче на 30". Какво момче/момиче е някой на 30 години? Rolling Eyes

Не виждам и нищо лошо в това един мъж на 27-29 години да бута количка с детето си. Безпристрастно при това, в моето семейство възрастовият модел е различен.

Статистически (поне за Америка) най-здрави и с най-голямо чувство за удовлетворение се отличават бракове, сключени между 25 и 30 години. Логично е да се предположи, че по-голямата възраст на сключване на брак води до по-разумен избор, повече да познаваш себе си, натрупал си опит и т.н. Обаче не... кривата на удовлетворение спада.

Изборът като цяло намаля с възрастта. Най-голям избор има през студенството - огромно количество свободни мъже от същата "черга", много нови запознанства, хормони бушуват, лесно се примиряваш с недостатъци, защото си влюбен... 25-30 - работа, колеги, приятели, кръгът се стеснява. Вече над 30 повечето жени са обвързани, при мъжете остават Питър Пановци и излезли от връзки на 20-те. Обаче свестните 30+ мъже, с натрупан опит, имали връзки и т.н. гледат към по-младите жени, а не към 30-годишните. Изключения винаги има, де. Но и от разговори с тях оставам с впечатление, че жените на 30 се възприемат като бързащи за деца, с тиктакащ часовник, притискащи и невротични. Търсят се по-млади жени, хубави, с лек характер.

# 218
Според мен един мъж над 25 е вече способен да носи отговорност и да прави смислени и важни избори в живота си. Не ми допада това изкуствено инфантилизиране. Тук в темите много често започнаха да се прокрадват някакви много странни описания - "момче/момиче на 30". Какво момче/момиче е някой на 30 години? Rolling Eyes

Не виждам и нищо лошо в това един мъж на 27-29 години да бута количка с детето си. Безпристрастно при това, в моето семейство възрастовият модел е различен.

Статистически (поне за Америка) най-здрави и с най-голямо чувство за удовлетворение се отличават бракове, сключени между 25 и 30 години. Логично е да се предположи, че по-голямата възраст на сключване на брак води до по-разумен избор, повече да познаваш себе си, натрупал си опит и т.н. Обаче не... кривата на удовлетворение спада.

Изборът като цяло намаля с възрастта. Най-голям избор има през студенството - огромно количество свободни мъже от същата "черга", много нови запознанства, хормони бушуват, лесно се примиряваш с недостатъци, защото си влюбен... 25-30 - работа, колеги, приятели, кръгът се стеснява. Вече над 30 повечето жени са обвързани, при мъжете остават Питър Пановци и излезли от връзки на 20-те. Обаче свестните 30+ мъже, с натрупан опит, имали връзки и т.н. гледат към по-младите жени, а не към 30-годишните. Изключения винаги има, де. Но и от разговори с тях оставам с впечатление, че жените на 30 се възприемат като бързащи за деца, с тиктакащ часовник, притискащи и невротични. Търсят се по-млади жени, хубави, с лек характер.
Извинявай, обаче мъж над 30, трябва също да бърза, защото свестните жени над 20, ще ги заемат и после като наближат 40, ще трябва да се примирят със някоя 30 годишна. Освен това млада, хубава и с лек характер може да има, който си поиска. Ако младежа не е платежоспособен няма шанс да е с такава дълго и да я размотава. Много лесно ще го замени.  Peace

# 219
Извинявай, обаче мъж над 30, трябва също да бърза, защото свестните жени над 20, ще ги заемат и после като наближат 40, ще трябва да се примирят със някоя 30 годишна
 Grinning

Аз ако бях мъж, щях да се оглеждам за 25 годишна. Идеално узряла, без старомомински натрупвания. Joy  Laughing

# 220
Извинявай, обаче мъж над 30, трябва също да бърза, защото свестните жени над 20, ще ги заемат и после като наближат 40, ще трябва да се примирят със някоя 30 годишна
 Grinning

Аз ако бях мъж, щях да се оглеждам за 25 годишна. Идеално узряла, без старомомински натрупвания. Joy  Laughing

И пак ти казвам, много зависи от мъжа и от жената. Напоследък доста предложения от 20+ мъже получавам. Явно ставам още, или на 20+ нещо им куца.

# 221
И друго има: тая количка с бебе не е камъкът на Сизиф, не е наказание или верига. Ако имаш деца по-рано, ще прекараш повечко години с тях. Което също си е вид удоволствие, защото в крайна сметка помниш хубавото.

Обаче е модно децата да се смятат за пречка на това да "живееш". Парадоксално- дори и по отношение на дядовците и бабите. Ау, ама как така ще гледат внуче, те трябва да живеят (е не се ли наживяха едно време, нали наживяването беше на млади години? или май целта е да се държим като на 16 между 16 и 65, а след това удобно да пукнем...за да дадем шанс на новото поколение...)

# 222
Напоследък доста предложения от 20+ мъже получавам. Явно ставам още, или на 20+ нещо им куца.

Предложения за какво? За секс и аз получавам, "с кака било интересно да се пробва".  Crazy

# 223
Напоследък доста предложения от 20+ мъже получавам. Явно ставам още, или на 20+ нещо им куца.

Предложения за какво? За секс и аз получавам, "с кака било интересно да се пробва".  Crazy

Не за секс, за връзка. Малките за нищо не ставали. Явно качеството на жените се влошава.
Пък и аз съм обвързана. Няма лошо да опитам някоя млада мръвка  hahaha
И без това по цял ден се занимавам само със себе си. Слава богу не ми се налага да работя. Ако се бях оженила на 20, сега сигурно щях да се скъсвам от работа за никакви пари. Чакането винаги си струва. И те уверявам, че изглеждам доста по-добре от доста 20 годишни.  Mr. Green

# 224
  Демек предлагат ти връзка млади мъже, които знаят, че си обвързана Grinning То това не е точно връзка...

Иначе, ако трябва да си говорим честно, в очите на мъжете - като цяло, разбира се, винаги има по едно две изключения индивидуално - но като цяло предимството е изцяло на страната на по-младите жени. 20+ пред 30", те пък пред 40+ и т. н.  Щото ти, или аз, или някоя друга, може да изглеждаме по- добре от доста 20 годишни, но те не са точно тия 20 годишни, дето изглеждат най-добре.

Като ти каже някой ,че с 20 годишните жени не може да се разбере и не стават, обикновено иска да каже, че не му бутат, а те пък не му бутат, щото е скръндза или няма пари. Гроздето е кисело тоест Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт