Защо привличам само неподходящи?

• 17 280
  • 361
  •   1
Отговори
# 345
Джулая  Peace gravity is a bitch, да.

Ше ни заключат

# 346
Аааааааааааа глупости говориш. И на 18 и сега на 30+ си е еднакво корав. Хайде моля ти се... не е за сравнение. Сега ще кажеш, че е и мускул и ще ме пребиеш...

Параход, тази Евчето да си я беше запазила за себе си ... не са и хубави циците.
И при условие, че си пипала стотици цици... много добре трябва да знаеш за какво говоря и да не се правиш на ощипана Simple Smile

п.п. м/у другото ей сега във фейсбук ме добави Вероника... ако това е Мамасита ще и кажа, че е чаровна и с красива усмивка... за туй мъжо и ще я е харесал сиурно Simple Smile (но пък не ми се връзва с образа от форума) може да е съвпадение Simple Smile

# 347
Не е тя, спи спокойно Grinning

Ама то да ти кажа, в тоя форум 17-годишни няма да намериш, някоя 30-годишна умерено запазена в най-добрия случай.

# 348
Е, като не си бил с 30-годишни, какво се изказваш?
Споделям си моя опит - много повече и по-качествени мъже ми бяха налице между 25 и 30-ата година (после спрях подбора), отколкото между 15 и 20.
Изказвам се за 17 годишна. Що, не може ли? Миналата година една разведена лелка ме замота. Готви, купува бира. Детето и мъжа в чужбина и няма кой да ни притеснява. Най-хубавите ми дни в живота преди да уча за сесията. Опитна жена.
Разнообразието е ключа. На мен продължава да е ми е по-приятно да пипам млади момичета. За вкус не се спори, нали знаеш.
Аааааааааааа глупости говориш. И на 18 и сега на 30+ си е еднакво корав. Хайде моля ти се... не е за сравнение. Сега ще кажеш, че е и мускул и ще ме пребиеш...
Плясни й го в челото и да се свършва с недоверието. Laughing

# 349
Ехее, вече и фейсбуци се раздават и аз искам да видя  и мамасита и korn_val и Moonraker. Като ще се опознаваме пускайте на лични ще ви добавя  Mr. Green

# 350
  • Тра-ла-ла
Като чета постовете на мъжете във форума...хич не се учудвам, че авторката не може да си намери свестен Whistling

# 351
Ехее, вече и фейсбуци се раздават и аз искам да видя  и мамасита и korn_val и Moonraker. Като ще се опознаваме пускайте на лични ще ви добавя  Mr. Green
Приятелство във фейсбук  давам само на лично познати!  Избий си от главата някога да се запознаем.
Като чета постовете на мъжете във форума...хич не се учудвам, че авторката не може да си намери свестен Whistling
Ейййй това подсвирване на друго място по това време.  smile3504

# 352
Няма да се плашиш. Ние всички тук сме си като едно голямо семейство Laughing Wink

# 353

Tо ако ходи още на лекции, не го смятам твърде за мъж аз, иначе +1 Rolling Eyes

# 354
Няма да се плашиш. Ние всички тук сме си като едно голямо семейство Laughing Wink
НЕ, жено! Laughing
Откакто съм се родил Земята е обиколила слънцето 25 пъти. Мнението ти дали ме смяташ за мъж ще го преместя от единия крачол в другия. Grinning
ПП - Дипломиран съм, но не тази година.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 00:53 от Moonraker

# 355
Ехее, вече и фейсбуци се раздават и аз искам да видя  и мамасита и korn_val и Moonraker. Като ще се опознаваме пускайте на лични ще ви добавя  Mr. Green

Наистина ли би си го самопричинила?! Mr. Green

# 356

Наистина ли би си го самопричинила?! Mr. Green
Знае ли човек. Може да обичам да се самонаказвам Mr. Green

# 357

Откакто съм се родил Земята е обиколила слънцето 25 пъти. Мнението ти дали ме смяташ за мъж ще го преместя от единия крачол в другия. Grinning
ПП - Дипломиран съм, но не тази година.

Мхм, и аз там някъде предположих, само че клонях към и 3 по-скоро, съдейки по манталитета и изразните средства. То не е лошо да си момче, радвай се, докато можеш, че никой и не очаква от теб да се държиш зряло.

# 358
Сила Господна да влияя на умовете, че в интернет пространството един човек не е задължително такъв в живота, нямам. Ти на живо няма да разбереш, ако не ти кажа, че имам регистрация тук по държанието, темите на разговор, манталитет или изказа ми. Мисли за мен, както пренециш!
Наздраве, бейби!  beer2

# 359
Брееей,то тук станало като в бар Grinning "Наздраве,бейби-Фейсбуци се мятат-кой бил мъж и кой не-на кой колко му е корав и цици" Mr. Green Утре Мамасита ще ви оправи като ви изплющи по един анализ за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт