Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 998
  • 544
  •   1
Отговори
# 210
july,благодаря!От там го гледам,но незнайно защо сериите от 61-66 ги няма....

# 211
  • Варна
july,благодаря!От там го гледам,но незнайно защо сериите от 61-66 ги няма....

Bigcinema.tv е любимият ми сайт за гледане на индийски сериали на руски, но се сещам, че точно тези епизоди на Втора сватба и аз ги търсих и мисля по-натам имаше още едни. Не се сещам, къде ги гледах тогава, но сега ги има тук http://great-tv.ru/indijskie-serialy/vtoraya-svadba

# 212
"Вторая сватба" спрях да го гледам, защото ми омръзна все тя да е виновна, никой не обръщаше внимание на момиченцата, че са абсолютни лигли, никой не ги възпитаваше. За всичко все снахата го отнасяше. Та някой ще ми каже ли към коя серия палачинката се обръща и той започва да се влюбва във втората си съпруга?
  Все още гледам "Наши пути", но излизат по около 5 серии на седмица. Този сериал явно е ориентиран към по-младежка аудитория - Рахул е обсебен от зъл дух.
 Чудя се дали Саная е имала предвид този сценарии, като е казала, че не иска да играе във филми с духове и призраци. (или нещо подобно, не помня точно, но така го разбрах).

# 213
  Разглеждам си аз каталога на Тюрксинема за инд. сериали, докато чакам да ми качат нова серия на "Наши пути" и какво си харесвам: "Как сказать, что люблю тебя", със следната рецензия: Арджун, обезпечен или осигурен, мъж, чието основно качество на характера е високомерието.Той е преуспяващ бизнесмен и неговата жизнена позиция не включва в себе си чувства и любов. Травмиран от детството си - майка му го изоставила, когато бил малък...
Решавам - ето нещо, което ще ми хареса: кръстоска между Пътечките и Цветовете на страстта. Пускам си аз сериалчето и какво да видя - името не е същото - Как сильно я тебя люблю", главния герой Арджун се играе от същия артист, който играе в "Наши пути"- Каран Кундра и главната героиня е начинаеща певица, обучавана от баща си, явяваща се на конкурс за певици - същото както в "Наши пути". Само дето този филм е сниман 2012г.
И това ако не е лош късмет, то какво е?

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 22:44 от 512

# 214
  • Варна
Ами карък може би хехе.

За Втора сватба не мога да кажа кое кога беше, че нямам спомен, доста време мина от как го изгледах. Малките сами я приемат за майка, особено това по-нахаканото момиченце. То има проблем да рецитира пред публика. В училището имаше конкурс за най-добра история или нещо такова и майката му помогна.
А кога бащата заобиква втората си съпруга, ми губи ми се честно казано. Те правят бебето без да знаят и са изненадани след това, поне установиха кога е станало. Това е което мога да кажа. Другото, че Акшай и тук в ролята на Акаш, се появява по-късно и играе страхотно.

# 215
За съжаление не мога да ги отворя..

Magdi,благодаря ти, все пак.Ще продължа да опитвам въпреки ,че вече съм по средата на сериала.

# 216
  • Варна
За съжаление не мога да ги отворя..

Magdi,благодаря ти, все пак.Ще продължа да опитвам въпреки ,че вече съм по средата на сериала.

А какъв е проблема? Аз пробвах с едната серия, отварям я, на теб изписва ли ти нещо?

# 217
Не. След рекламата показва сив екран и до там...

# 218
  • Варна
Не. След рекламата показва сив екран и до там...

Или се получава някакво разминаване или при теб има нещо. На мен въобще не ми тръгва реклама, а направо епизода. Аз понеже се учудих, че нямам спомени за реклама в този сайт, но все пак и други гледах, та реших отново да проверя. Епизод 61 си тръгва нормално при мен без реклами без нищо.
И отново прилагам линк http://great-tv.ru/indijskie-serialy/vtoraya-svadba

# 219
Magdi,може би трябва регистрация(сега видях)

# 220
  • Варна
Magdi,може би трябва регистрация(сега видях)

Не съм се регистрирала и не съм правила абсолютно нищо друго освен да пусна серията. И нещо друго бях гледала тук на скоро, но не помня, какво беше и не съм имала проблем. Аз се сещам, че на друго място ги гледах тия серии, ще се опитам пак да ги намеря.

# 221
# 222
 wavey Здравейте!
Момичета , някой срещал ли е превод на този сериал   - Reporters    -   Rajeev Khandelwal, Kritika Kamra  https://www.youtube.com/watch?v=Dduw_ZQobBU

# 223
След " Как назвать эту любовь? "и "Цвета страсти "това е третия сериал, който следя благодарение на вас и в частност на теб-Magdi.Вторият линк отвори.Дори ми се струва ,че качеството на записа е по-добър.Magdi,огромно благодаря, за отзивчивостта и търпението!

# 224
Някой гледа ли "Наши пути"? Някакъв коментар? Иска ми се да видя и друго мнение.
 Загледах и "Kitani Mohabbat Hai".  Темата с пеенето си остана в 1-2 серия, сега почти дублира Пътечките, но задържа вниманието. В края на сериите пише 2009, та се чудя дали не е по-стар сериал от Iss Pyar Ko Kya Naam Doon.

Общи условия

Активация на акаунт