Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 801
  • 544
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Аз не бих могла да сравнявам Пътеките и Цветовете на страстта. Втория с тая драма в началото отказва доста хора да го гледат, а убиването на главната героиня тъкмо, когато стана хубаво е още по-голям минус.
Аз лично заради драмата се насилих да го гледам в началото само заради Саная, като се има предвид и това, че въобще не харесвам Рудра на външен вид, както е в сериала с мустаци. Някой беше публикувал една снимка, там е по-добре, но и погледа му не харесвам, такъв един изпод вежди, все едно е постоянно сърдит.

Цветовете на страстта ги превеждат http://vbox7.com/playlist:2142454

А химията между двойката Сарун или Арши не съм видяла никъде до момента.

Тук е момента да кажа, че сериала, който гледам Бесконечно люблю, доста ми харесва и мога да сравня с Пътеките, но за химията още съм в началото - 85 епизод. Започват вече да се осъзнават, и ми харесва, но все още не може да се сравнява. Препоръчвам на тия, които не са го гледали да го направят. До тук действието протича сравнително бързо. Харесват ми актьорите, музиката, режисьорско изпълнение, сюжет - романтика, интриги, екшън. Да не кажа, че драмата липсва, но е в границите на нормалното. Господинът дори не се е държал чак толкова зле с Госпожицата, както Арни с Куши, поне до момента Simple Smile.
С една дума - гледайте. Simple Smile

# 91
Магди, къде гледаш Бесконечно Люблю?

# 92
  • Варна
Магди, къде гледаш Бесконечно Люблю?

Заповядай! http://bigcinema.tv/series/beskonechno-lyublyu---beintehaa.html

Този сайт си харесвам най-много, тъй като най-бързо ми зарежда и най-лесно се спира, превърта, че ако е със субтитри често не успявам да прочета Simple Smile.

# 93
# 94
Е, Magdi, изгледах Бесконечно Люблю!  Много ми хареса, но не бих го гледала отново! Май пак ще си гледам Страстта и Пътеките ... А и покрай това много го харесах и този Ашиш. Преди Страстта е снимал някакъв сериал, ама нещо не мога да го намеря! Ако знаете случайно, покажете посоката Simple Smile

# 95
  Честита Новата 2016 година на всички! Желая много здраве и любов! love001 love001 Two Hearts
  Преди Цветовете на страстта Ашиш е играл в Chandragupta Maurya (TV Series) 2011г. и Rab Se Sohna Isshq (TV Series) 2012г.
  И да кажа, за който не знае, в събота по БТВ ще дават от 15.30  Cheeni Kum - Щипка захар с участието  на Амитаб Баччан и Табу. Превели са името -  Вкусът на любовта. На мен лично филмът страшно ми хареса - има и смях и сълзи. За съжаление няма песни и танци, ама нищо.

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 03:35 от 512

# 96
Няма такъв филм по БТВ днес Sad

# 97
Аз пък сега го започнах това безконечно,ама за сега хич не ме кефи пича!Кофти вежди...
Аз харесвам мъже,които да не са със сладникаво излъчване.
Предпочитам Рудра по червен елек,отколкото туй момчи... Laughing

# 98
  • Варна
Здравейте и тук!  Hug
Честита Нова Година! Здраве щастие и успехи! bouquet

А на мен веждите на Рудра не ми харесват и в комбинация с мустаците пък съвсем.

Приключих и аз Бесконечно люблю. Не бих гледала сериала втори път(това се е случило единствено с Пътеки към щастието), но определено ми хареса и се замислям дали да не го преведа. Динамичен е, почти през цялото време държи в напрежение с някоя интрига. Малко ме подразни, че точно, когато той трябваше да повярва на любимата си, когато всички бяха срещу нея, той застана зад майка си.  Краят също ми хареса, ако любимите ни Пътеки бяха завършили по подобен начин щеше да е много хубаво.
И като стана въпрос за Пътеките да направя и сравнението за тези, които са го гледали. За мен Пътеките си остава номер едно, но и Бесконечно люблю е почти толкова интересен. Липсва му малко хумура в Пътеките и химията между главните герои. Добре играят в романтичните сцени, но не можаха да ме заблудят, като Арши.
Познати актьори: Вир от Моята карма и малкият Арав от Пътеките. Тези, които искат да го видят какъв сладур е като малко по-голям, появява се в последната 236 серия.

Така, от коментарите направени по-рано реших, че следва Кралския зет. Какво ще кажете тия, които го гледате?

# 99
Аз пък сега го започнах това безконечно,ама за сега хич не ме кефи пича!Кофти вежди...
Аз харесвам мъже,които да не са със сладникаво излъчване.
Предпочитам Рудра по червен елек,отколкото туй момчи... Laughing
Dulse,
Направо в 10-ката! За мен Рудеа/Ашиш е великолепен! Прекрасна коса и дълги пръсти...единственият му проблем е че предпочита "стероидния" напомпан вид, а аз го харесвам като Рудра - интелигентния "Роберт Редфод" вид или "Бон Джоуви" вид...винаги съм се чудила защо толкова е популярен този "борчески" външен вид Simple Smile

# 100
Кралският зет? Къде?

# 101
А някой да знае дали някъде може да се гледа Gunahon Ka Devta? Руски, английски превод. Май наистина трябва да понауча Хинди Simple Smile

# 102
  • Варна

Последно за Василева съм го била намерила тук http://mundo-latino.ru/indiyskie_seriali_online/3393-korolevskiy … t-jamai-raja.html , сега погледнах вече са добавили серия 200.

# 103
  • Варна

Последно за Василева съм го била намерила тук http://mundo-latino.ru/indiyskie_seriali_online/3393-korolevskiy … t-jamai-raja.html , сега погледнах вече са добавили серия 200.

Прочетох, че някои серии не работят в този сайт и видях, че вече ги има сериите до 200 и в моя сайт http://bigcinema.tv/series/korolevskiy-zyat-jamai-raja.html и в Турксинема.

# 104
Няма такъв филм по БТВ днес Sad
 По това време пътувах и много ме беше яд, че не мога да гледам. Не знам с кое съм сбъркала - дали програмата или часа, но видях реклама по телевизията и за това писах.
   Много моля за извинение  за заблудата! newsm78
 Сбъркала съм заглавието "Рецепта за любов" е в програмата.

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 19:21 от 512

Общи условия

Активация на акаунт