Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 850
  • 544
  •   1
Отговори
# 105
  • Хасково
Няма такъв филм по БТВ днес Sad
  По това време пътувах и много ме беше яд, че не мога да гледам. Не знам с кое съм сбъркала - дали програмата или часа, но видях реклама по телевизията и за това писах.
   Много моля за извинение  за заблудата! newsm78

Спокойно не си сбъркала Даваха го филма.Започна 15:40

# 106
  • Варна
Здравейте момичета!

Започнах да гледам Королевский зять, до 10 серия съм, но да си кажа първоначалното впечатление. Аз гледам индийските сериали заради различната им култура, красивите ритуали, дрехи, бижута, въобще харесва ми типичното/а индиско/а момиче/жена. В този сериал обаче това индиско момиче липсва и малко ми се губи тръпката. Имам чувството, че гледам друг сериал добре, че е със субтитри и хиндито ми напомня, какъв сериал гледам. Е другите са със сарита, но и те са едни модерни, липсват тиката, традиционните бижута, обецата на носа.
Всъщност тук се сещам, че това ми липсваше и в Бесконечно люблю, като изключим, когато Алия се обличаше за излизане или сватбите.
Липсваше ми и в Цвета страсти, точно заради това нещо не ми харесваше появата на Майра, но после, когато реши да се облече като Паро, как само се промени, хем, както знаете ролите се изпълняват от една актриса.
Та кажете, моля ви Рошни ще започне ли да се облича, като типично индийско момиче?

Да продължа за Зетя. Аз имам и работа, но определени все още не ме е запленил така, че да гледам серия след серия. Идват ми и малко в повече шегите на зетя и баща му. Определено обаче ще продължа да гледам, тъй като съм съвсем в началото, а коментарите за сериала са добри, може по-натам да ме заплени.  Grinning

# 107
Ох,аз за безконечното да кажа,че адски ме дразнят гласовете и на двамата.Супер престорени са ми,даже дразнещи на моменти.Добре,че е майката на Зейн та да има интрига.На моменти и един еп. трудно гледам.Дано по нататък да са ми интересни сега съм мн в началото....

# 108
  • Варна
Дулсе, на кой епизод си?

# 109
На десети някъде  Rolling Eyes

# 110
Здравейте, момичета първо за много години, желая на всички ви здраве, късмет, любов и много усмивки през новата година.
Радвам се Магди, че си почнала да го гледаш зетя, мен обратно на теб много ми харесват шегите им внасят свежест  в сериала, не  е като в Пътеките, но пак много си ми харесва. Относно Рошни и на мен в началото ме отблъскваше това, че не се облича в сари или в чоли (така се наричаха роклята и клина отдолу или може би греша, но ме поправете ако е така) Ще те успокоя занапред ще я видиш и в сари, и с традиционните им бижута само трябва малко да почакаш.
Относно Бесконечно люблю, мога да кажа, че аз тогава се бях абстрахирала и от Пътеките, и от Цветовете, и може би за това ми хареса толкова много. Мен на моменти майката на Зейн ми идваше в повече, както и двете снахи. Даже да си призная по едно време почнаха да ме дразнят и едвам гледах серийте.

# 111
  • Варна
О, Дулсе, раничко е, както писах и на мен ми е рано за Зетя да го отписвам хехе. А гласовете, не забелязах нещо, но всеки си има различни предпочитания.

Е, благодаря Василева! За много години!
Мернах аз, докато ми се зареждаше 30 епизод да го изтегля, че бяха облечени нещо официално, явно за сватба, а и в началото се вижда вече, че са облечени традиционно за сватба, но ти определено ме успокои, че няма да е само за официалните случаи, ще се гледа значи.
Майтапите не са за изхвърляне, да придават свежест, но на моменти лично на мен ми идват малко в повече.
За Бесконечното и на мен ми понакъртваше от време на време историята на свекито и двете снахи в комбина, но се търпи, а и се заформят и други интрижки след разрешаването на които Алия доказва, колко добра снаха е и колко важно е за нея семейството. А и е в комбина със Зейн и точно след едната станаха приятели завинаги.

За дрехите бях чела по едно време, че се различават в различните части на Индия, както и носенето на самото сари също се различава. Чоли е късата блузка. Сега пак на бързо намерих интересно инфо ето тук: https://plus.google.com/+magicalindiaInfo/posts/LEfUvZM8pNm

# 112
Здравейте момичета,

много ми харесват индийските филми. Искам да се присъединя към вашата група. Следя Малката булка, Пътеки към щастието, но не мога да намеря никъде из нета следващите серии на Пътеки към щастието. Може ли да ми кажете някой сайт. Благодаря ви предварително. Малката булка съм я намерила и съм изгледала много серии напред.

# 113
Здравейте момичета,

много ми харесват индийските филми. Искам да се присъединя към вашата група. Следя Малката булка, Пътеки към щастието, но не мога да намеря никъде из нета следващите серии на Пътеки към щастието. Може ли да ми кажете някой сайт. Благодаря ви предварително. Малката булка съм я намерила и съм изгледала много серии напред.

Здравей, сериите на Пътеките ги има ето тук с руски субтитри: http://turkcinema.tv/search/video/?q=%D0%9A%D0%B0%D0%BA+%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C+%D1%8D%D1%82%D1%83+%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%8C%3F+-+%D1%80%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B5+%D1%81%D1%83%D0%B1%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%80%D1%8B+Iss+Pyaar+Ko+Kya+Naam+Doon%3F&autocomplete=1

# 114
Много благодаря Василева. Довечера ще го гледам

# 115
  • Варна
Здравейте момичета,

Добре дошла VLA_DI! Hug

Няма проблем, че си писала тук, но това е тема за сериали, които не се излъчват по ТВ. Предполагам, че би желала да следиш темите за съответните сериали. Аз съм фен на Пътеките и ще ти дам линк за тяхната тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=892651.0;topicrefid=4. Булката е заедно с Моята карма в отделна тема, но нея не я следя, ако имаш желание си я потърси.
Приятни миговете ти пожелавам в нашата компанийка! Заповядай и при Пътекохоличките! Wink

# 116
Ето и един интересен сайт - http://indiansongsru.blogspot.ru. Тук може да преведете прекрасните песни от гледаните сериали. Ако Magdi,ми кажеш с каква програма правиш клипчетата с песните във Vbox7 ще се пробвам и аз Simple Smile

# 117
Магди,права си...още съм в началото,няма да го спирам,ама много бавно го гледам.То и мен ме дразнят двете снахи,но майката ме кефи.Интересен образ ми се вижда,струва ми се ,че има някаква интрига с майката на Алия...ама ще гледам и ще ми стане ясно.
Малко се измъчвам със субтитрите,ама ще го преживея Peace

# 118
  • Варна
Мира аз снимам много с камера и Sony Vegas ми е под ръка. Да кажа само, че е професионална програма и ако си начинаещ ще ти трябва малко време да я понаучи, но има уроци.

Дулсе, майката на Зейн мрази всички от града на Алия, ех излезе ми от ума сега, а не ми се проверява. Няма да разказвам за да ти е интересно. Ох, остави не харесвам филми/сериали със субтитри, но няма как.

Королевский зять - вече съм на 30 епизод, което означава, че вече гледам епизод след епизод, когато мога. От 15 епизод интригата започна. Ех тук пък тъщата прави номера, то се подразбира де от заглавието. Ама то бива, бива номера ама нейните сааа, а е още в началото, какво ли ще прави по-натам. Нямам търпение да й натрият носа. На кратко стана интересно.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 22:28 от Magdi

# 119
Ха! Току що прочетох, че моите любими Цветове са провал! Чудех се защо убиха Паро толкова бързо и сериалът има само 186 части - прекалено малко за индийски сериал, а то е било за повишаване на рейтинга!...още не мога да повярвам!...ущипете ме да се събудя!
http://www.bollywoodlife.com/news-gossip/five-reasons-as-to-why- … rasiya-is-ending/

Общи условия

Активация на акаунт