Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 860
  • 544
  •   1
Отговори
# 120
Вече започнаха да превеждат Сита и Рам:
http://turkcinema.tv/indian-serials/sita-i-rama-siya-ke-ram.html
Започвам да го гледам и ще ви кажа какво мисля след 10-тата серия Simple Smile
Леле-е-е...още не мога да повярвам, че Цветовете са били спряни поради нисък рейтинг!
Явно нищо не разбирам Cry

# 121
Магди и по-интерсно ще ти става, ще разбереш доста по-напред защо се държи така тъщата...Интересно е серилчето, аз много си го харесвам.
Някои гледал ли е сериала със Саная и Мохит, та да може и него да си коментираме.  Hug Hug

# 122
  • Варна
Василева, опитвах се да го гледам преди време, не помня вече къде, но имаше около 10 преведени серии. Качеството и превода бяха ужасни и това, и филма ми се стори по тийнеджърски, а и бях гледала и сватбата на героите на Саная и Мохит, че не е традиционна и и така де отказах се. Освен това имаше други сериали за гледане и си казат ако продължат да го превеждат ще се опитам да го гледам, явно времето е дошло Simple Smile. Сега погледнах, че в Турксинема вече са пуснали епизоди с добро качество и превода май е по-свестен, ще се позагледам. Интересно ми каква екранна двойка са Саная и Мохит. Иначе Мохит ми допада като визия.

Не знам с теб ли чакахме да преведат "ЧанЧан", обаче още си стои на 8 серия, май няма да го превеждат, а така ми се гледа Саная и в този сериал.  Sad
Погледнах и "Мы заключили сделку" на Барун и той си стои на 23 серия от известно време.

Королевский зять - ми то вече се позагатва нещо за бащата на Рошни, предполагам от там ще излезе нещо.

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 10:02 от Magdi

# 123
  Магди, и аз загледах "Мьй заключили сделку". И тъй като търсех един определен епизод, влязох в Ютуб. Там открих 4 часова филмова версия на сериала. Не знам дали има съкратени сцени, сигурно. Нямах време да сравнявам, но ми хрумна идеята: дали ти можеш да направиш подобен филм от Пътечките? Аз не съм придирчива, даже и да има някакво накъсване или недостатъци, пак бих си го гледала с кеф. Знам, че правиш клипове и за това се обръщам към теб с тази молба. Ще се радвам, ако такъв филм се получи от нашата "дрога", по-сбита и без прекъсвания.

# 124
Вече започнаха да превеждат Сита и Рам:
http://turkcinema.tv/indian-serials/sita-i-rama-siya-ke-ram.html
Започвам да го гледам и ще ви кажа какво мисля след 10-тата серия Simple Smile
Леле-е-е...още не мога да повярвам, че Цветовете са били спряни поради нисък рейтинг!
Явно нищо не разбирам Cry

Сега загледах "Рам и Сита", В ролята на Рам играе Ашиш Шарма - Рудра от Цветовете, и така без мустаци и на мен повече ми допада.

# 125
  • Варна
 Магди, и аз загледах "Мьй заключили сделку". И тъй като търсех един определен епизод, влязох в Ютуб. Там открих 4 часова филмова версия на сериала. Не знам дали има съкратени сцени, сигурно. Нямах време да сравнявам, но ми хрумна идеята: дали ти можеш да направиш подобен филм от Пътечките? Аз не съм придирчива, даже и да има някакво накъсване или недостатъци, пак бих си го гледала с кеф. Знам, че правиш клипове и за това се обръщам към теб с тази молба. Ще се радвам, ако такъв филм се получи от нашата "дрога", по-сбита и без прекъсвания.

Аз си правя такава версия за мен и я бях качила във вбокс, но махнах клиповете, тъй като бяха тръгнали да изтриват клиповете за Пътеките. Сега отново съм решила да кача версията, която съм си кръстила Историята на Арнав и Куши. Първо обаче искам да оправя качеството на клиповете, но лаптопа ми е на ремонт, а в него ми е всичко. Сега пиша от един стар компютър, който остана на малката и за друго не става. Когато започна да качвам клипчета със сигурност ще разберете  Wink. Моята версия обаче не е толкова съкратена, просто махам частите, където не става въпрос за Арнав и Куши, а в някои епизоди играят основно те. След като излъчат сериала мисля да направя и доста по-съкратена версия. В момента имам такива клипове на руски, та такива са и клиповете на бг. Руските обаче ги правих на бързо, а тия на бг ги изрязвам по-добре и слагам превод на песните.

Аз не съм се ровила за инфо за сериала Цветовете на страстта, но не се изненадвам, че е спрян. Бях писала, има много драма, особено в началото - убийства, кървища. После доста дълго време Рудра се държи отвратително с Паро. Тъкмо става хубаво и я убиват. Това са големи минуси. Знам за хора, които започват да го гледат и се отказват заради драмата. Аз самата се насилих да го гледам в началото, но го направих заради Саная. После ми стана интересно да разбера как ще го омилостиви, как ще се влюбят. После ми стана гадно заради Паро и мислих да спра да го гледам, обаче видях, че Саная отново се появява и нали ми е любимка нямаше как да не гледам. Въобще сериал в който има убийства и то на главен герой разочарова феновете.
Когато гледах Цветовете на любовта хората въобще не бяха доволни, и аз де, когато убиха Садна, а после и Ранвир. Окончателно спрях да гледам Булката, когато разбрах, че ще убият Шив. Спрях да гледам и Кармата, защото и там постоянна драма и ревове, пребиват Вир и той не си спомня Ичха, нея пък я затваряв в затвора, а за капак по-късно я убиват. Въобще реших да си гледам сериалчета подобни на Пътечките и основната история да е ЛЮБОВТА.  Heart Eyes

И да кажа на Когда мы встретились съм стигнала до 15 серия. Заинтригува ме сериалчето, свежарско, майтапчийско и Саная естествено играе супер. Липсват ми малко типичните индийски момиче, че двете главни героини само са облечени така, но няма тика, обеца на носа. Чуват се малко гривни от време на време, има и някое друго малко бижу, но не ми е достатъчно.
Мохито за сега ми харесва, нямам търпение да видя романтичните им сцени. Мернах нещо докато теглих сериите и ме заинтригува, но ще видим, когато стигна до там.  Wink
Ох, пак се отплеснах...
Василева ти до коя серия си?

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 21:07 от Magdi

# 126
Здравейте на всички! bouquet Магди, аз съм на 51-ва серия и чакам да преведат нови, но предимно бързо превеждат, защото явно има гледаемост. А ЧанЧан не знам защо не го превеждат, както и другия с Барун.И  на мен ми харесва сериалчето, братът на Дия въпреки, че е представен като много тъп ме забавлява с размишленията си.
Чакам си и зетя да го преведат, че много интересен ми стана, а на хинди се мъчих да го гледам, но не разбирам всичко и се отказах.  Simple Smile

# 127
Вече съм на 22 епизод от Сита и Рам и още никакъв Ашиш на хоризонта. Не съм чела Рамаяна, затова следя историята с интерес. Но честно да си кажа - не съм вдъхновена изобщо...време е за четвърто "превъртване" на Пътечките...хе-хе Simple Smile

# 128
  За Ашиш прочетох в надписите и мислех, че на снимката е той. А самия сериал не съм гледала, сега хвърлих едно око на няколко серии, но не ми се иска да го почвам, че гледам Вторая сватба и Мьй заключили сделку. Та ако почна и тоя ще ми станат твърде много. Обичам исторически филми и мисля, че ще ми хареса, но ще почака. Чак ви се чудя, как успявате да ги гледате по толкова пъти - на мен все не ми достига времето. Sad

# 129
Сита и Рам - 25 серия - Ашиш се появи!,...оле-ле-е-е...по-добре да не го беше правил! Мно-о-о-го сладникаво, Major Saab! Чак лепне! Голяма грешка!...е, поне аз си мисля така! Голяма крачка назад в избора на правилната роля!
Е, ще погледам още малко, ама ми отиде "на кино" цялото ми преклонение пред професионализма на Ашиш. Sad

# 130
Мьi заключили сделку

# 131
Изгледах филма  " Аз и мистър правилния"  с Барун. Сюжетът е познат. Изпълнението на артистите е горе долу добро. Сладникав филм, който не може да ме грабне. За мен е слаб филм. Барун не  ме завладя с играта си, но такава е ролята му. Според мен вина за тази оценка на филма, която давам, има режисьорът! Липсва динамика, хумор....

http://turkcinema.tv/indian-serials/ya-i-mister-pravilnyy-main-aur-mr-riight.html - ако някой иска да го гледа

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 14:54 от Лукреция

# 132
Изгледах филма  " Аз и мистър правилния"  с Барун. Сюжетът е познат. Изпълнението на артистите е горе долу добро. Сладникав филм, който не може да ме грабне. За мен е слаб филм. Барун не  ме завладя с играта си, но такава е ролята му. Според мен вина за тази оценка на филма, която давам, има режисьорът! Липсва динамика, хумор....
Ужас! Голяма боза! Барун е трагичен!

# 133
Изгледах филма  " Аз и мистър правилния"  с Барун. Сюжетът е познат. Изпълнението на артистите е горе долу добро. Сладникав филм, който не може да ме грабне. За мен е слаб филм. Барун не  ме завладя с играта си, но такава е ролята му. Според мен вина за тази оценка на филма, която давам, има режисьорът! Липсва динамика, хумор....

http://turkcinema.tv/indian-serials/ya-i-mister-pravilnyy-main-aur-mr-riight.html - ако някой иска да го гледа

Напоследък забелязвам сред новоизлезлите индийски филми, доста такива, които бих нарекла провал, за да не кажа пълен провал. Филми с известни актьори и актриси, които са се доказали в киното с наистина хубави филми.
Ума ми не го побира, как са се съгласили да се снимат в толкова блудкави сюжети. Явно сценаристите са в криза и не могат да сътворят нещо качествено, та от немай-какво, за да върви продукцията се заснемат и тези ''бози''.
Актьорите са добри, но когато сценария е пълна ''боза'', колкото и добре да играят, няма как да се получи нещо качествено.

# 134
  • Варна
Когда мы встретились - изгледах всички преведени серии. До тук сериала успя да ме разчувства на едно място, лекинко се просълзих. Идва ми малко тийнеджърски, то си и пише, че е насочен повече към такава публика, но е интересно сериалчето, има и доста хумур на моменти.
Аз го гледам най-вече заради любимката ми Саная, а и за да видя има ли химия между нея и Мохит и защо тя се е влюбила в него.

До тук на мен лично ми харесва как играе Мохит, образа който пресъздава. Доста е симпатичен с усмивката си и тръпчинките, които се появяват. Харесва ми гласа му, особено в моментите, когато говори на Гунджан-Саная предизвикателно.

Общи условия

Активация на акаунт