Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 870
  • 544
  •   1
Отговори
# 135
Когда мы встретились - изгледах всички преведени серии. До тук сериала успя да ме разчувства на едно място, лекинко се просълзих. Идва ми малко тийнеджърски, то си и пише, че е насочен повече към такава публика, но е интересно сериалчето, има и доста хумур на моменти.
Аз го гледам най-вече заради любимката ми Саная, а и за да видя има ли химия между нея и Мохит и защо тя се е влюбила в него.

До тук на мен лично ми харесва как играе Мохит, образа който пресъздава. Доста е симпатичен с усмивката си и тръпчинките, които се появяват. Харесва ми гласа му, особено в моментите, когато говори на Гунджан-Саная предизвикателно.

Сигурно се е влюбила в него на снимачната площадка, докато снимат или докато почиват, или пък във време прекарано заедно извън снимачната площадка. Варианти много.
Не мисля, че само влюбването е важно, за да предприемеш толкова важна крачка като брака. Както са се влюбили така и може да се разлюбят. За брак вече други чувства играят роля. Wink

# 136
Вече съм на сватбата на Алия и Зейн.
Мога да кажа,че най-много ми допада актьорската игра на Осман и жена му.
Младите имат доста хляб да изядат...
Като цяло не е лош като замисъл,но има нещо което липсва...

# 137
  • Варна
Вече съм на сватбата на Алия и Зейн.
Мога да кажа,че най-много ми допада актьорската игра на Осман и жена му.
Младите имат доста хляб да изядат...
Като цяло не е лош като замисъл,но има нещо което липсва...

Според мен и Зейн се справя доста добре, но ти си още в началото.

Королевский зять- Тази тъща е ужас. Малко ми идва в повече, направо не мога да гледам как зетя търпи всичко, но пък замисъла е хубав, да я накара да го хареса и признае като бедняк, защото ако й каже, че е богаташ ще е лесно и няма да може да й покаже, кои са истинските неща в живота и да я сдобри с щерката.

Когда мы встретились - ех как играе Саная. Когато Гунджан разбра за баса на Сем, как посърна все едно наистина изпитва такива чувства, дори очите й помръкват.
Как ме разчувстваха, когато трябваше да излезе на сцената, та там се просълзих.
А как въобще пресъздава образа на Гунджан, чак не мога да повярвам, че е тя. Пълна противоположност на Куши. Както знаем и самата Саная си е лудетина и тя си е казвала, че образа на Куши й е много близък, но като гледам и този образ не я затруднява.
Всъщност сетих се, че образа на първата й героиня в Цвета срасти – Паро е подобен, но тук героинята й ми се струва, че е още по-тиха и стеснителна.
Страхотна е както винаги и навсякъде!!!

# 138
Мы заключили сделку има до този момент 23 епизода, преведени на руски език. Дали някой е намерил преведени епизоди след 23?

# 139
"Мьй заключили сделку" - аз го гледам, но не съм търсила други преводи. В Ютуб изгледах няколко серии на хинди, след което открих 4 часов филмов вариант, но и той е на хинди. Може и да се разровя, ако открия нещо, ще пиша.

# 140
Е, вече е ясно. Аз съм в пълен възторг от Ашиш. Прерових целия нет, включих се във всякакви групи и прочетох всичко. Това момче е толкова талантливо, шарено и вярно...А само как танцува
https://my.mail.ru/mail/galanik2/video/4/27.html
И само като си помисля как лесно го прескочих преди време и спрях да гледам Цветовете защото ми се стори грозен и изкуствен. После се насилих да го гледам заради Саная и в края вече го гледах само заради Ашиш. Великолепен актьор с много чувственост и естествена грация. Движенията му са запленяваща, а тези дълги пръсти...А да не говориме, че пише стихове, обича жена си и е толкова скромен. От все сърце му желая успешна кариера! Отдавна не се бях захласвала така  Rolling Eyes

# 141
  • Варна
Момичета, тези индийци нямат ли документи за самоличност?  newsm78 Как така в Кралския зет, той ще се ожени с фалшива фамилия, ще го арестуват и то два пъти с тази фалшива фамилия, това само до момента за 50 епизода. Чудя се влиятелната тъща, как така не е разпитала за зет си за да разбере кой е той, кои са родители те му.
А сега в 49 епизод, той ще си изгуби портфейла, арестуват ги защото не могат да си платят вечерята. И ето и развръзката, каква щастлива случайност, един от полицаите от участъка е хванал крадец, докато е крадял портфейла му и портфейла на нашите хора също е в този крадец. Ех ама и този крадец намерил от кого да краде, точно от полицая  Joy

# 142
Някой намерил ли е преведени на руски език сериите, след 23 епизод, на "Мы заключили сделку"?

# 143
   Търсих, но не намерих. Sad

# 144
https://www.facebook.com/1405935509736722/videos/1516224365374502/?theater

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 23:32 от Лукреция

# 145
  • Варна
https://www.facebook.com/1405935509736722/videos/1516224365374502/?theater

Crazy Joy

# 146
За безконечно люблю.
Актьора на Зейн взе да се отпуска,но Алия все още гледа като овчица...
Мисля,че сценаристите трябва да пускат на актьорите малко от пътеките та да видят на какво му се вика химия и погледи.
За сега много слабичко го играят !
Но пък е сравнително приятен за гледане  Peace

# 147
Е, вече е ясно. Аз съм в пълен възторг от Ашиш. Прерових целия нет, включих се във всякакви групи и прочетох всичко. Това момче е толкова талантливо, шарено и вярно...А само как танцува
И само като си помисля как лесно го прескочих преди време и спрях да гледам Цветовете защото ми се стори грозен и изкуствен. После се насилих да го гледам заради Саная и в края вече го гледах само заради Ашиш. Великолепен актьор с много чувственост и естествена грация. Движенията му са запленяваща, а тези дълги пръсти...А да не говориме, че пише стихове, обича жена си и е толкова скромен. От все сърце му желая успешна кариера! Отдавна не се бях захласвала така  Rolling Eyes
Подкрепям всичко, което си писала за Цветовете. Сега ги гледам. Дълго време отлагах гледането на този сериал и то защото  Ашиш не ми харесваше. Мнението ми коренно се промени. Ашиш и Саная играят великолепно. Сюжетът на сериала е завладяващ!
Благодаря на всички, които написахте мнението си за този сериал!

# 148
Здравейте, някой гледа ли Dilwali /Човекът с голямо сърце/ с Шарук Кхан, Кажол, Варун Дхаван и Крити Санон?

Аз го гледах и мога да кажа, че е интересно филмче.  Peace Но покрай всички гръмки реклами за него, очаквах да е нещо повече. Wink Е, поне не е някоя боза, която едвам се гледа. Laughing

# 149
Подкрепям всичко, което си писала за Цветовете. Сега ги гледам. Дълго време отлагах гледането на този сериал и то защото  Ашиш не ми харесваше. Мнението ми коренно се промени. Ашиш и Саная играят великолепно. Сюжетът на сериала е завладяващ!
Благодаря на всички, които написахте мнението си за този сериал!

Присъединявам се към вашия отбор - и аз от една седмица съм само с Цветовете на страстта. Интересен ми е и го гледам с удоволствие. На моменти долавям ситуации от Пътечките, повтарят идеи, ситуации. И на мен Ашиш не ми харесва като лице, но добре играе. Днес се разрових да науча нещо повече за него - гледах го в танцовото им шоу. До колкото разбрах е спечелил 1-то място. Но Барун си го харесвам повече. А Саная - тя е великолепна!
  А Dilwale - чакам информация: къде да го гледам, преведен.

Общи условия

Активация на акаунт