Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 980
  • 544
  •   1
Отговори
# 150
   За пореден път оплаках Сам Кхан - от "Казвам се Кхан".  Велик филм! Страхотна игра на Шарукх!
  Ще го повтарят утре, а  в неделя от 9ч. - по БТВ синема.(за тези които се интересуват).
 Опс, май обърках темата! Sorry!

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 08:36 от 512

# 151
Това е от сюжет за филм, който в момента се пише! На плажа в Гоа.

# 152
   Ха - ха - ха! Joy Joy Joy  Това е наистина страхотна идея за филм! Буди интереса още преди да е направен! Винаги съм смятала, че от живота по-добър сценарист няма. Grinning

# 153
Здравейте момичета! Hug
някой знае ли от кой филм е това видео?

# 154
# 155
# 156
Благодаря! Grinning
Има ли го с Бг субтитри?

# 157
 Thinking Аз не съм попадала на филма с бг субтитри. Не съм го гледала , Във vbox 7 има преведен Jism-2 - Тяло (2012) - филм - Sunny Leone, Arunoday Singh, Randeep Hooda - part 1  http://vbox7.com/play:a7e41149b3

# 158
Благодаря! Grinning
Има ли го с Бг субтитри?

Качен някъде с превода го няма, но можеш да си свалиш отделно филма и субтитрите /има ги на бг в нета/. Peace

# 159
А Dilwale - чакам информация: къде да го гледам, преведен.

В bollydream го има с бг суб.  Peace

# 160
В bollydream  не трябва ли да те покани приятел?
   Вече и аз съм върл фен на Цветовете на страстта - цяла нощ не мога да се откъсна, закъснях за работа! Страхотно - когато тя го целуна за пръв път и после той като украси терасата и ... newsm44 newsm51
 Нещо да питам за аритметиката в Цветовете: на колко години е Рудра, когато ги напуска майката?
   15тодини от както ги е напуснала, 8 год. откакто е с Лейла!? - на колко години е бил като й е станал любовник? - на17 ли? newsm78

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 20:08 от 512

# 161
Не, в bollydream не ти трябва покана. Аз се регистрирах и след 24ч. си получих разрешението.

# 162
Благодаря, веднага почвам да търся. Simple Smile
Регистрирах се, но ми отговарят, че нямам разрешение за достъп. newsm78 Shocked   Няма какво да се чудя - като бързам и не чета внимателно... Joy Laughing

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 08:51 от 512

# 163
 Благодаря - вече съм регистрирана в Болидрийм, но да питам, че съм малко неграмотна: с коя програма се свалят филмите? До сега го правех с Мюторент, но днес ката опитах ми се показа прозорец, който не разбрах за какво е.

# 164
Благодаря - вече съм регистрирана в Болидрийм, но да питам, че съм малко неграмотна: с коя програма се свалят филмите? До сега го правех с Мюторент, но днес ката опитах ми се показа прозорец, който не разбрах за какво е.

Прозореца, който ти се отваря е, за да избереш програма от твоя компютър, с която да ти се свали филма. Аз свалям с Уторент.

Общи условия

Активация на акаунт