Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 98 099
  • 544
  •   1
Отговори
# 75
   Бих ти препоръчала да изгледаш Vivah - той е един от любимите ми, никога не ми омръзва. А също и Kal ho na ho, Main ho na, Kabhi alvida na kehna има и много други, но тези за начало bouquet

Съгласна! Peace

А аз бих ви препоръчала да гледате Jab Tak Hai Jaan с Шарук Кхан, Катрин Каиф и Анушка Шарма. Много, ама много силен филм! Heart Eyes

Между другото, повечето филми на Шарук Кхан са страхотни!;)

# 76
  • Бургас
   Бих ти препоръчала да изгледаш Vivah - той е един от любимите ми, никога не ми омръзва. А също и Kal ho na ho, Main ho na, Kabhi alvida na kehna има и много други, но тези за начало bouquet

Съгласна! Peace

А аз бих ви препоръчала да гледате Jab Tak Hai Jaan с Шарук Кхан, Катрин Каиф и Анушка Шарма. Много, ама много силен филм! Heart Eyes

Филмът преведен ли е и може ли линка към него?

# 77
Много благодаря на всички вас! Запретвам ръкави и ще ви настигна в бройката! А междувременно свалям песни със субтитри и тръгвам да уча хинди! На Hotstar има толкова неща, само да знаеш хинди 😀🤗😏🙄
   Това - с ученето на хинди - не е лесна работа ако няма учител. Аз започнах само с речници и все едно откривах топлата вода. После намерих в Ютуб  "Полиглот за 16часа", та от там малко поразбрах граматиката. Сега чат-пат разбирам някоя дума и това ми върши работа да гледам филми, но пак си търся превод- много неща ми се губят, подробности, доизясняване. Simple Smile

Peace Hug Vivah ,мисля ми беше първия филм с Шахид Капур,след него изгледах и другите му филми.

# 78
# 79

Съгласна! Peace

От тук можеш да го гледаш онлайн с български субтитри: http://cinemaxxbg.ovo.bg/load/indijski/jab_tak_hai_jaan_dokato_s … zhiv_2012/2-1-0-4

# 80
  • Бургас

Съгласна! Peace

От тук можеш да го гледаш онлайн с български субтитри: http://cinemaxxbg.ovo.bg/load/indijski/jab_tak_hai_jaan_dokato_s … zhiv_2012/2-1-0-4

Много благодаря !!!

# 81
Благодаря за линка!

# 82
    И аз благодаря за линка, не знаех, че има онлайн филми с бг суб. До сега теглех от Замундата, навремето имаше и Лапаче, а в последно време гледам в Ютуб - там има и с руски суб., но са предимно стари филми.
Сега, като открих сериалите, май съвсем няма да ми остава време за филми. То покрай Арнав и Куши съвсем си зарязах преводите ва клиповете. Joy

# 83
Много благодаря на всички вас! Запретвам ръкави и ще ви настигна в бройката! А междувременно свалям песни със субтитри и тръгвам да уча хинди! На Hotstar има толкова неща, само да знаеш хинди 😀🤗😏🙄
    Това - с ученето на хинди - не е лесна работа ако няма учител. Аз започнах само с речници и все едно откривах топлата вода. После намерих в Ютуб  "Полиглот за 16часа", та от там малко поразбрах граматиката. Сега чат-пат разбирам някоя дума и това ми върши работа да гледам филми, но пак си търся превод- много неща ми се губят, подробности, доизясняване. Simple Smile

Благодаря за Vivah /Помолвка/! bouquet

# 84
Здравейте - затънали в сериалите, май нямате време за темата? Joy

# 85
   Вчера опитах да гледам филм от посочения по-горе сайт, но нещо не ми се отвори. Sad

# 86

Peace Hug Vivah ,мисля ми беше първия филм с Шахид Капур,след него изгледах и другите му филми.
[/quote]
   Та за филмите на Шахид - как би оценила филма "Fida" по 10 бална таблица?

# 87
Край! Официално! За мен Цветовете са класи над Пътеките! Този Ашиш е професионал от класа! Пред него Барунчо просто бледнее - нищо чудно, че нещо филмите му никакви ги няма! Тези цветове ми погубиха душата! А песните...започвам да го гледам за трети път! Мисля си да се опитам да му направя субтитри на български...сънищата ми станаха цветни!

# 88
  • Бургас
Край! Официално! За мен Цветовете са класи над Пътеките! Този Ашиш е професионал от класа! Пред него Барунчо просто бледнее - нищо чудно, че нещо филмите му никакви ги няма! Тези цветове ми погубиха душата! А песните...започвам да го гледам за трети път! Мисля си да се опитам да му направя субтитри на български...сънищата ми станаха цветни!

Е, и Арнав не е за изхвърляне Simple Smile Аз изгледах Цветовете "само" два пъти. Сега гледам Безконечно люблю - също много ми харесва (с него успях да се спра да не гледам Цветовете за трети път Simple Smile )

# 89
На мен пък на моменти поведението на Рудра,много ме дразни.
Както беше супер стабилен и хоп изведнъж като осъзна чувствата си към Паро,заекваше и се притесняваше като някой ученик...

Общи условия

Активация на акаунт