Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 998
  • 544
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета. Hug
Аз сега избягвам да гледам сериали, защото като се зарибя нямам спирка и всичко останало остава на заден план.  Mr. Green Но лятото ще наваксам, така че споделяйте мнения.  Hug
За сметка на това гледам често индийски филми. Обожавам ги!  Heart Eyes
Имам чувството, че съм пристрастена и трябва да си взимам редовно дажбата.  Laughing
Хубавите филми са много. Тези, които могат да те разсмеят, да те разчувстват, да те стиснат за гърлото или да те разплачат със сълзи.  Crazy
Не дотолкова сполучливите не са много, но точно тях ще споделя с вас  - Shaandaar /Блаясък/ с Алия Бхат и Шахид Капур, Gabbar is back /Габар ще се върне/ с Акшай Кумар и Карина Капур. Изгледах ги, но не бих ги повторила. Wink

# 181
 Здравейте!
Аз изгледах сериалчето "Dosti Yaariyan Manmarziyan"Свежо е, различно, не толкова дълго.хареса ми щастливият завършек,позитивен. Хареса ми играта и на четиримата актьори  . Но то и сериалчето е различно от това ,което съм гледала . Героите са облечени в по-модерни дрехи , няма вечното суетене в кухнята . Да , филмът е младежки ,което ми хареса- има и показани традиционни неща  , но няма прекалено наблягане на тях. Сватбеното сари  на кандидат -булката Самайра беше много красиво. И не зная дали правилно съм разбрала ,но по-скоро Радика предизвика насилствената сватба ,тоест тя го принуди да се оженят,за да спаси Самайра / доколкото схванах Нандини искаше да я убие. Така обаче не разбрах каква е Нандини на Арджун - по-голяма сестра , леля или какво?
Най- позитивен,всеотдаен като герой -Нил -влюбен , ама влюбен ,също и дядото на Радика - усмихваш се само като видиш тези двама герои . Музиката в сериала определено ми хареса
Instrumental  https://www.youtube.com/watch?v=01WXNeiLO88
И една песен използвана във филма  ,която отдавна харесвам https://www.youtube.com/watch?v=5HlIuu2gF78

# 182
"Заветные желания" - "Dosti Yaariyan Manmarziyan"
http://uz-film.asia/news/zavetnye_zhelanija_manmarziyan_1_5_6_se … ja/2015-12-07-259
от 1 до 118 серия

# 183
 Peace
Лукреция,Благодаря! bouquet
Аз го изгледах до 30 серия с руски субтитри и оттам насетне - с донагласяване Laughing
Веднага проверявам  кой кого накара да направят 7-те кръга  Laughing

# 184
Peace
Лукреция,Благодаря! bouquet
Аз го изгледах до 30 серия с руски субтитри и оттам насетне - с донагласяване Laughing
Веднага проверявам  кой кого накара да направят 7-те кръга  Laughing
Гледай серия № 94, 95, 96

Серия 118   
http://great-tv.ru/indijskie-serialy/zavetnye-zhelaniya-manmarziyan

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 02:58 от Лукреция

# 185
Здравейте момичета. Hug
Аз сега избягвам да гледам сериали, защото като се зарибя нямам спирка и всичко останало остава на заден план.  Mr. Green Но лятото ще наваксам, така че споделяйте мнения.  Hug
За сметка на това гледам често индийски филми. Обожавам ги!  Heart Eyes
Имам чувството, че съм пристрастена и трябва да си взимам редовно дажбата.  Laughing
[/Kirionka, и аз като теб - като започна сериал забравям за всички около мен и не мога да свърша никаква работа.
  Днес изгледах във Вбокса Mujhse dosti karoge? - Ще ми бъдеш ли приятел? с Ритик Рощан, Карина Капур и Рани Мукхерджи. Сладко филмче с хубава музика, заслужава си гледането. color]

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 00:25 от 512

# 186
# 187
Днес изгледах във Вбокса Mujhse dosti karoge? - Ще ми бъдеш ли приятел? с Ритик Рощан, Карина Капур и Рани Мукхерджи. Сладко филмче с хубава музика, заслужава си гледането. color]

Този не съм го гледала, но ще го изгледам и него.  Wink
Ратик Рошан, Карина Капур и Рани Мукхерджи съм ги гледала в друг хубав филм Kabhi Khushi Kabhie Gham /Понякога щастие, понякога тъга/. Рани Мукхерджи не ми е от любимките, но Карина Капур ме изумява. Не е мръднала с годините.

# 188
Във Вбокса в профила на pando_lina има няколко филма на Ритик Рошан, ако искаш хвърли един поглед.
  А аз Карина не я харесвам, малко ми е груба, но иначе страхотно играе.  Гледала ли си Jab we met,  с Карина и Шахид Капур?

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 21:16 от 512

# 189
Във Вбокса в профила на pando_lina има няколко филма на Ритик Рошан, ако искаш хвърли един поглед.
  А аз Карина не я харесвам, малко ми е груба, но иначе страхотно играе.  Гледала ли си Jab we met,  с Карина и Шахид Капур?

Катрина не ми е любимка.  Wink Ама то всъщност от жените май нямам любимка де.  Laughing Виж при мъжете е друга работа. Mr. Green
Jab we met съм го гледала. Със сладкия Шахидчо.  love001
Имам чувството, че съм изгледала толкова много филми, и още толкова има за гледане.  Crazy

# 190
Шахид и аз го харесвам newsm03, и даааа много филми няма да стигнат няколко живота да изгледаш всичките! Sad

# 191
Днес загледах 5-6 серии от сериала "Наши пути"(Нашите пътища) - Yeh Kahan Aa Gaye Hum. Някой гледал ли го е? Някакви коментари?
  На мен ми хареса - за сега. Има много сладки грешки, намеса на съдбата, чести и неочаквани срещи. Едновременно с това бащата на главната героиня(играе бащата на Рудра) прави много смешни сцени. Участва и друг познат артист, само дето е понапълнял и трудно го познах, - от "Цветовете на любовта" братът на Садна и Рагини.
 Младежът Рахул е рокзвезда, а девойката пее класическа хинди музика - напомня един филм с Аамир Кхан и Маниша Койрала, сега не мога да се сетя заглавието.

# 192
Sanaya Dances At The Wrap Up Party Of Rangrasiya

# 193
http://great-tv.ru/indijskie-serialy/nashi-puti-yeh-kahan-aa-gaye-hum

НАШИ ПУТИ - един хубав сериал

Благодаря за сериала на 512!
Жалко, че сериалът все още се снима!

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 02:56 от Лукреция

# 194
  Не знаех, че още го снимат.
   Вече съм на 21 серия и в момента се карат точно като Арши.  Joy

Общи условия