Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 100 034
  • 544
  •   2
Отговори
# 195
Спомних си филма Dulhan Mil Gaya (мисля, че превода е "Срещнах булката"или нещо подобно) - не сме го споменавали, но аз много харесвам и често го гледам с удоволствие. Лек, забавен - Грозната Бети в хинди вариант.

# 196
http://great-tv.ru/indijskie-serialy/madkhubala-madhubala

MADHUBALA

Може би някой ще изрази мнението си за този сериал!
Аз съм още на първите серии. До този момент ми харесва. Добра игра на актьорите и сценарият е добър за момента.

# 197
Спомних си филма Dulhan Mil Gaya (мисля, че превода е "Срещнах булката"или нещо подобно) - не сме го споменавали, но аз много харесвам и често го гледам с удоволствие. Лек, забавен - Грозната Бети в хинди вариант.
Филма съм го срещала под два варианата Търси се младоженеца и Издирва се младоженеца, но според мен трябва да е Намерих младоженец.Както и да е.Wink
На мен специално, филма не ми допадна много, дотолкова, че да искам да повторя.Wink

# 198
  • Пловдив
Здравейте момичета , бих искала да попитам дали някоя от вас е гледала друг  филм с участието на актьора изпълняваш Рудра във филма "Цветовете на страстта" и дали си заслужава да се гледа. Благодаря предварително! bouquet

# 199
  За Ашиш Шарма - Рудра говорихме по-назад в темата - участва в"  Рам и Сита". Някой го беше загледал този филлм и май не беше във възторг.
   "Мадхубала"  - преди време загледах няколко серии в началото, докато се роди главната героиня. После четох рецензии, че тя ставала артистка и понеже беше далеч от любовната история спрях да го гледам. Не мога да кажа нищо конкретно, в началото ми беше интересен.

# 200
  • Пловдив
  За Ашиш Шарма - Рудра говорихме по-назад в темата - участва в"  Рам и Сита". Някой го беше загледал този филлм и май не беше във възторг.
   "Мадхубала"  - преди време загледах няколко серии в началото, докато се роди главната героиня. После четох рецензии, че тя ставала артистка и понеже беше далеч от любовната история спрях да го гледам. Не мога да кажа нищо конкретно, в началото ми беше интересен.

Много ти благодаря за отговора! Явно не участва в други подобни роли като тази в Цветовете на страстта, където много ме впечатли.

# 201
  • Пловдив
Здравейте момичета, благодаря за всичко което публикувате тук. Искам да споделя че пробвах на две места с руски субтитри да отворя филма "Рам и Сита" но не ми се отвори, може ли да ми постнете линк.  bouquet

# 202
 Hug  Здравейте

Siya Ke Ram  - "Сита и Рама"  с руски субтитри http://turkcinema.tv/indian-serials/sita-i-rama-siya-ke-ram.html
 Тук има и 74 серия  http://1plus1tv.ru/series/indian-serials/19537-sita-i-rama-siya- … sskom-yazyke.html

# 203
  • Пловдив
Много благодаря! Grinning

# 204
Нещо малко съм нещастна - "Наши пути" от 55та серия започва да заприличва на трилър: някакви тайни, гонене на зли духове... Държи в напрежение, но започва да забавя любовната история и да се разсейва със странични герои.! Cry Shocked
  Ама днес са качили още 3 сериии.
   А имаше една сцена, на която героите танцуваха на музиката от Dilwale - Gerua. Много нежно и лирично! Blush

# 205
 smile3534    Или никой не гледа хинди или всички са така залепнали за сериалите, че нямате време за коментари. Внимавайте - ще изпаднем на 3та страница! Joy

# 206
  • Варна
smile3534    Или никой не гледа хинди или всички са така залепнали за сериалите, че нямате време за коментари. Внимавайте - ще изпаднем на 3та страница! Joy

Хехе, аз нали си оправих лаптопа и пак си се занимавам с Пътечките и поглеждам от време на време "Когда мы встретились", когато се съберат няколко преведени епизода. Те обаче не го превеждат много бързо и то няма какво да се коментира все още. Wink

# 207
  • Пловдив
Здравейте момичета, аз редовно чета и двете теми и ви благодаря за всичко което поствате.  Иначе след "Пътечките"  изгледах "Цветовете на страстта" много ми хареса и главния актьор също освен играта на Саная /тя е незаменима/ и сега от тук оттам започнах "Мадхубала" но като видях колко много серии е и нямам нещо търпение а и не знам дали завършва с хепи енд или не.

# 208
Здравейте!Надявам се някой да се появи....Не намирам епизодите от61-66 на" Вторая сватьба".Моля, помогнете...

# 209
Здравейте!Надявам се някой да се появи....Не намирам епизодите от61-66 на" Вторая сватьба".Моля, помогнете...

wavey  опитай тук http://bigcinema.tv/series/vtoraya-svadba-serial-punar-vivah.html

Общи условия

Активация на акаунт