Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 877
  • 544
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Здравейте момичета, за тези които са фенове на Саная /по-скоро на Паро и Рудра от Цветовете/ може да ги видите отново в Бесконечно люблю серия 153 където танцуват на един от празниците заедно с герои от други сериали. bouquet

# 361
  • Пловдив
Здравейте момичета, някъде бях чела за сериал с името Когда мы встретилис, но не този със Саная и Мохит а друг, обаче не мога да го намеря с превод. Където и да го потърся ми излиза само този със Саная, някой може ли да ми помогне. Благодаря ви предварително. Simple Smile

# 362
Не съм срещала друг сериял с това име. Да няма грешка? Имаш ли оригиналното име?

# 363
  • Варна
Здравейте момичета, някъде бях чела за сериал с името Когда мы встретилис, но не този със Саная и Мохит а друг, обаче не мога да го намеря с превод. Където и да го потърся ми излиза само този със Саная, някой може ли да ми помогне. Благодаря ви предварително. Simple Smile
Има, но филм.  За друг серал не знам.https://my-hit.org/film/3473/

# 364
  • Пловдив
Не знаех че е филм а не сериал,  но е същия който търсех, много ти благодаря! Simple Smile bouquet

# 365
  • Варна
Не знаех че е филм а не сериал,  но е същия който търсех, много ти благодаря! Simple Smile bouquet

Моля! Добре, че попита, та да го гледам най-после.
Съжалявам, но по-рано не можех да търся, но го има и с бг субтитри
Jab We Met (2007) http://zelka.org/details.php?id=106169

А в резултатите ми излезе още един с подобно име и с бг субтитри
Miley Naa Miley Hum / Срещнахме се (2011)http://xvideo1.at.ua/publ/komedija/miley_naa_miley_hum_sreshhnak … e_2011/4-1-0-1246

# 366
Гледала съм го, леко и забавно филмче, с хубава музика. Но не ми е сред любимите, не бих го гледала пак. Шахид Капур има по- силни филми. Карина Капур се прави на комедийна актриса, но според мен - не много удачно.
Има няколко филма с тази тема - момиче, връщащо се в къщи, някъде по селата, водеща по една или друга причина момче със себе си. И родата решава, че са женени. Края на различните филми варира. На мен лично, по- ми хареса филма с Айшвария Рай и Абишек Баччан. Не му помня името, но ако има итерес - мога да го намеря.
 "Ченай експрес" с Шарук Кхан е със същата тема, по-нов е, има повече пародия, накрая повече екшън, бой и супергероизъм. Но и той не ми хареса.

# 367
Здравейте на Всички thumbsup Много се радвам че има хора които обичат да гледат Индийски сериали. Някои от вас може да ме знаят с моя канал във vbox7 там се пиша Paro_31 и се радвам че най - накрая успях да стана час от вас. Надявам се да харесвате сериалите които превеждам ако имате предложения за сериали винаги съм готова да ви изслушам. Simple Smile

# 368
Здравей, Paro, забравих да те предупредя, че тук съм 512. Открила си го сама, а аз току що пратих линк.
Та добре дошла, радвам се първа да те приветствам.  Simple Smile

# 369
Здравей, Paro, забравих да те предупредя, че тук съм 512. Открила си го сама, а аз току що пратих линк.
Та добре дошла, радвам се първа да те приветствам.  Simple Smile
Мерси  Wink

# 370
Здравейте, ако някой обича трилъри "Наши пути" от198 серия вече опеделено се ориентира в тази посока. Сама на себе се се чудя, защо все още го гледам?! newsm78 Ама нали излизат по 5 серии на седмица, като мине известно време ми става любопитно какво се е случило.  #Crazy Grinning

# 371
512, понеже сериалът е доста слаб, но пък безкрайните интриги в индийските сериали, са доста завладяващи, за да не си губя времето с посредствени филми се запознавам с писмените ъпдейти на сериите и така разбирам за какво става дума. Сценаристите след като убиха няколко метафизични герои се обърнаха към съспенс трилъра с главно герои едни дечица, които би трябвало да са изпостеляли от глад, а те в цветущо здраве и добре охраненки. Едно не може да им се орече на индийските сценаристи - много са плодовити на нестандартни идеи.

# 372
 smile3501Право в 10-та,mumbas, smile3521

# 373
  • Пловдив
Здравейте момичета, започнах да гледам сериала Флирт много е забавен и интересен. Има един проблем че все още няма всички серии, за сега са до 43.

# 374
  • Варна
Здравейте, момичета.
Ако скоро не сте поглеждали сериала Чанчан, вече е преведен до 14-а серия. Дано да са започнали отново да го превеждат и този път да става малко по-бързичко. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт