Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 846
  • 544
  •   1
Отговори
# 390
И аз така - поне 8 сериала съм загледала и ни един все още не ме е завладял като Пътечките. Е малко и Страстите, ама с тия субтитри, го спирам от време на време за почивка. А сега и тая визия на Ашиш -  Sick Само си мисля: А дали във филма тия кичури не изглеждат по-добре  newsm78 че така на подиума нещо гейско ми седят. Joy

# 391
Кирионка, погледнах страничката на Фейса и я харесах, но там искат и да коментираш. А аз във Фейса влизам само, когато някой покаже нещо интересно. Така че нямам никакъв шанс  JoyЗаглеждах се по саритата още на рисуването с къна, едно девойче даже си купи, ама аз едва ли ще го направя - от панталоните по-удобно не виждам. Simple Smile
  Един малко граматичен въпрос: от известно врече се чудя и лутам в дебрите на правописа: думата "СЕРИАЛ" или "СЕРИЯЛ" се пише? Първото ми звучи по-добре, но нали самата дума идва от СЕРИЯ?! newsm78
И една молба, вече по темата: момичета, препоръчайте ми филм, не сериал. Любовен, забавен и задължително с ХЕПИ ЕНД. Моля да е по-нов, след 2010 година, с млади артисти и да не умира някой от главните герои. Напоследък изгледах 4 - 5 филма, любовни и само в КИ И КА никой не умря. Снощи най-накрая се наканих да гледам Aashiqui 2. Подведена от заглавието, защото много си обичам Aashiqui  и много харесвам песните на А 2, надявах се да следва сюжетната линия на първия Aashiqui, но уви! Sad  и тук смърт. Не се чудете дали ще ми хареса, просто пишете вие какво гледате. Та моля, помогнете!

# 392
512, аз не съм фен индийските пълнометражни филми с тяхната рецепта за задължително присъствуваща танцова масовка и безкрайни погледи. Краде ми от времето. За това пък в сериалите им не ме дразни толкова, защото ги гледам само в нета и ги преточвам бързо. Сега гледам сериал, който в момента го дават.  Я влюбился в тебя що поделать? http://great-tv.ru/indian-serials/ya-vlyubilsya-v-tebya-chto-podelat-2016-india Играят 2 от артистките известни на БГ аудиторията : едната е лелята на Куши - Мадхумати, а другата е лелята на Тапася от Моята карма. Актьорския състав не е лош, особено дядото на главния герой е великолепен, макар и крайно отрицателен герой. Фабулата е интересна поне за сега и аз с удоволствие го следя. Е няма 2 мнения - не е нивото на нашите любими пътеки, но май като пътеките скоро няма да се създаде подобен сериал. По отношение на думата сериал или сериял, мисля, че и 2-те са правилни. Думата е чуждица и е с а, а пък от друга страна наистина в БГ езика е сериа, а не сериа.

# 393
Благодаря, mumbas.  smile3525
А за чуждиците - не се бях сетила да проверя. Simple Smile

# 394
Кирионка, погледнах страничката на Фейса и я харесах, но там искат и да коментираш. А аз във Фейса влизам само, когато някой покаже нещо интересно. Така че нямам никакъв шанс  JoyЗаглеждах се по саритата още на рисуването с къна, едно девойче даже си купи, ама аз едва ли ще го направя - от панталоните по-удобно не виждам. Simple Smile
  Един малко граматичен въпрос: от известно врече се чудя и лутам в дебрите на правописа: думата "СЕРИАЛ" или "СЕРИЯЛ" се пише? Първото ми звучи по-добре, но нали самата дума идва от СЕРИЯ?! newsm78
И една молба, вече по темата: момичета, препоръчайте ми филм, не сериал. Любовен, забавен и задължително с ХЕПИ ЕНД. Моля да е по-нов, след 2010 година, с млади артисти и да не умира някой от главните герои. Напоследък изгледах 4 - 5 филма, любовни и само в КИ И КА никой не умря. Снощи най-накрая се наканих да гледам Aashiqui 2. Подведена от заглавието, защото много си обичам Aashiqui  и много харесвам песните на А 2, надявах се да следва сюжетната линия на първия Aashiqui, но уви! Sad  и тук смърт. Не се чудете дали ще ми хареса, просто пишете вие какво гледате. Та моля, помогнете!
Entertainment - Akshay Kumar, Tamannaah Bhatia I Official Hindi Film Trailer 2014 ако не си го гледала гледай го голям смях е

# 395
Paro, благодаря, веднага го пускам. Simple Smile bouquet

# 396
Paro, благодаря, веднага го пускам. Simple Smile bouquet
Кажи после дали ти е харесал Wink

# 397
Ехей, Магди, здравей!
Мислех, че само аз съм среднощен вампир.
  И като гледам наградите - ще взема да хвърля едно око на Yeh Mohabbat Ha i(дано не сбърках името). newsm78

Здрасти. Аааа как точно ти не знаеш, чак вампир не съм, но совичка си падам.

Аз последно покрай търсенето на песни се позагледах в някой филм, но след Пътеките ни сериал ни филм ме впечатляват чак толкова.  Следя всички сериали с любимите ни Сарун. Изгледах Гит, но така и не се впечатлих.

Ye Hai Mohabbatein се казва сериала който е много интересен в главните роли са Каран Пател и Дивиянка Трипати Дхая е скоро ще е готов 2 епизод с превод

# 398
  • София

И като гледам наградите - ще взема да хвърля едно око на Yeh Mohabbat Ha i(дано не сбърках името). newsm78

Здравейте момичета Hug Hug Hug
 Набързичко Laughing още до "Пътеките" не мога да стигна  Crazy
512 Hug като прочетох "Ye Hai Mohabbatein"  няма как да го подмина. Сериалът не е за изпускане, препоръчвам го. Загледах го от любопитство и докато се усетя "изгълтах" сто епизода  Grinning Не е типичната любовна история, поне за мен.  Не може да се причисли изцяло към романтичните. Ако ви се гледа АРШИ Heart Eyes в действие, няма да стане Peace Но сюжета е добър, на мен ми въздейства. След първият епизод още, забравих, че реално Пател не е пръв красавец, а Трипати е чаровница която разцъфва в сериала Laughing  Историята и играта  им те увлича Hug Всички играят добре, майките на двамата са големи образи. Особенно неговата hahaha Погледнах да видя до къде са го превели рускините, не са много ( 41еп. ) не съм следила, но мисля че бавно го превеждат. Като цяло сериалът e добър Hug

Скрит текст:

# 399
Miha, благодаря за инфо - то. Аз търся романтични, та този ще си го оставя за по-нататък. Simple Smile А и да преведат повечко епизоди. bouquet

# 400
Аз следя 2 единият е Флирт, който не е върха на сладоледа, а другият е Я влюбился в тебя що поделать, който мен ме заинтригува повече, освен, че участвуват и някои добре познати артисти.

# 401
Аз следя 2 единият е Флирт, който не е върха на сладоледа, а другият е Я влюбился в тебя що поделать, който мен ме заинтригува повече, освен, че участвуват и някои добре познати артисти.
Може ли линк на 2 рия

# 402
Може ли линк на 2 рия
А намерих го той е със Варун Туркей хубав е  Wink

# 403
А до колкото до Романтичните сериали ето ви малък списък :
Dil Se Di Dua... Saubhagyavati Bhava,Naamkarann,Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hai,Saath Nibhaana Saathiya,Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir,Pyar Ka Dard Hai Meetha Meetha Pyara Pyara,Jana Na Dil Se Door,Silsila Pyaar Ka,Kuch Toh Hai Tere Mere Darmiyaan,

# 404
Заповядай http://great-tv.ru/indian-serials/ya-vlyubilsya-v-tebya-chto-podelat-2016-india Направен по класическата схема за индийски сериали, но има интересни образи.

Общи условия

Активация на акаунт