Само си мисля: А дали във филма тия кичури не изглеждат по-добре
че така на подиума нещо гейско ми седят.
Само си мисля: А дали във филма тия кичури не изглеждат по-добре
че така на подиума нещо гейско ми седят.
Заглеждах се по саритата още на рисуването с къна, едно девойче даже си купи, ама аз едва ли ще го направя - от панталоните по-удобно не виждам. 

и тук смърт. Не се чудете дали ще ми хареса, просто пишете вие какво гледате. Та моля, помогнете!
Заглеждах се по саритата още на рисуването с къна, едно девойче даже си купи, ама аз едва ли ще го направя - от панталоните по-удобно не виждам. 

и тук смърт. Не се чудете дали ще ми хареса, просто пишете вие какво гледате. Та моля, помогнете!

като прочетох "Ye Hai Mohabbatein" няма как да го подмина. Сериалът не е за изпускане, препоръчвам го. Загледах го от любопитство и докато се усетя "изгълтах" сто епизода
Не е типичната любовна история, поне за мен. Не може да се причисли изцяло към романтичните. Ако ви се гледа АРШИ
в действие, няма да стане
Но сюжета е добър, на мен ми въздейства. След първият епизод още, забравих, че реално Пател не е пръв красавец, а Трипати е чаровница която разцъфва в сериала
Всички играят добре, майките на двамата са големи образи. Особенно неговата
Погледнах да видя до къде са го превели рускините, не са много ( 41еп. ) не съм следила, но мисля че бавно го превеждат. Като цяло сериалът e добър 

Препоръчани теми