Бихте ли се върнали в България?

• 204 949
  • 2 696
  •   1
Отговори
# 285
Хич не ти се отдава четенето, Титина.

Преди е било това:
Скрит текст:

и

Гето 100%.

Ето снимка от статия малко преди разрушаването на последният висок панел това лято:
Скрит текст:
и
- тук се вижда последната панелка - в център и леко в ляво.
Хората са си същите.

# 286
.

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 15:51 от Markrit

# 287
т.к. на теб ти се отдава четенето отиди прочети какво е гето...

Винаги съм се чудела за хора които хич не им харесва да са в България, за тях там е абсолютната мизерия,и още и още...е какво правите в български форум? Нали имате всичко, нали нищо не ви липсва...защо? Защо си причиншвате дискомфорта да убеждавате хора като нас, колко добре сте се интегрирали...и пак се връщате тук?

# 288
Титина, в този форум съм от повече от 10 години, много преди да си помисля за емиграция.

Мога да покажа още снимки, на други части от Дъблин, който преди десетилетие са изглеждали по-зле от Столипиново, а сега къщите струват по половин милион. С пари от ЕС и само за едно десетилетие - значи може и в Бг да се случи, не само да се краде. Когато се случи това, може и да се върнем.

# 289
  • SF
бг мамма няма претенции да е форум за родолюбци.

# 290
# 291
Ако някой не знае, това на снимката се казва радиоточка.

# 292
бг мамма няма претенции да е форум за родолюбци.
да съм казала някъде това   newsm78 Въпросът ми беше съвсем друг

# 293
  • SF
Да съм казала, че си го казала? Аз съм го казала, мой е цитатът.
Не ти се е разбрал другият въпрос.

# 294
  • Seattle-USA

Винаги съм се чудела за хора които хич не им харесва да са в България, за тях там е абсолютната мизерия,и още и още...е какво правите в български форум? Нали имате всичко, нали нищо не ви липсва...защо? Защо си причиншвате дискомфорта да убеждавате хора като нас, колко добре сте се интегрирали...и пак се връщате тук?

И аз това се чудя на себе си, защо се връщам чат пат да чета.  Laughing Че и мнение изказвам понякога:) крастаааааааа Laughing
Имам приятели от детството мое с радиоточките, имам близки роднини в България, форума е смешен по типично български начин трудно обясним, понякога ми се иска да нарека някой каква крива чутура е, ама незнам как на английски:)интересно е как мислят различни генерации, понякога е зоологическа градина, понякога има интересна информация и научаваш неща за които не знаеш че се тълкуват така в България. Обобщено "интересен клюкарник за забава, когато стане твърде сериозно около теб и ти се иска да избягаш и да четеш глупости и тук таме нещо смислено"Simple Smile Някоя рецепта ако ти трябва.  Това което съм решила за себе си е че няма да гласувам по точно тази причина-не планирам връщане и не живея в България. Не знаех че не трябва да чета в Български форуми:) Чета понякога и в нашия селски форум на градчето където живеем и там е пълно с местни глупости и клюки:)

# 295
  • SF
Карат ли се хората по форумите на градчето, в което живеете?

# 296
  • Seattle-USA
Карат ли се хората по форумите на градчето, в което живеете?
Досега не съм видяла, но всички пишат на едно и за всичко. Няма разделение на подтеми. Аз не ги чета редовно, но определено протестират и дрънкат глупости все едно ще разрешат проблема ако побликуват снимка на кола която е превишила скоростта с 5 мили в час, или изказват мнение което няма факти и опредлено не е вярно. Когато някои протестира и друг не е съгласен с мнението така се замазва че не се разбира кои какво всъщност е искал да каже:) Но всеки е там със лична снимка и не е анонимен и трябва да те приемат:)Сега съжалявам че се записах и не мога да се махна че ще питат защо:) Ами не ми е интересно и не ме интересува пред супера кои е спрял на забранено място. Мислех че ще може да се дискутира как ние можем да имаме глас в решенията за бъдещето на градчето и решенията на местната управа че такава беше уж рекламата за форум "съседи в град еди си кои", ама не. В много от местните вестници онлайн хората си побликуват мнения за статии-там понеже са анонимни стават кавги , триене, модератори:)

# 297
Мери Ан ТИ НЕ СИ ЛИ В сИАТЪЛ? Crazy

# 298
При нас местния форум е много полезен...инфо има каквото ти дойде на ум, а и така организират хората, че удпяха да се преборят за пощенския клон. Да не кажа,чче и една жена от охраната ни беше в болница и организираха готвене и носене на храна цели 2 месеца...въобще ни информират за всичко....

Не ставаше дума за това дали трябва да се чете или не във форума, въпросът брше какво плравят така добре интегрираните в бг форум, нали нищо не им липсва  newsm78

# 299
  • SF
Аз такива неща, каквито ти четеш в този форум, не съм срещала.

Общи условия

Активация на акаунт