Инвитро в Истанбул - тема 15

• 107 199
  • 790
  •   1
Отговори
# 210
Аз определено няма да правя повече излишни интервенции. Не е гаранция, че в Турция ще се получи, но поне искам да опитам, а докато си давам парите тук, няма да мога да събера за Мемориал.

# 211
Здравейте, на мен ми включиха и Менагон. Знае ли някой за какво служи това лекарство? Благодаря за отговорите  bouquet

# 212
Здравейте. При нас нещата съм към финала. Останаха ми Меногон и Гонал Ф. Ако някоя от вас проявява интерес да ми пише на лични.

# 213
Здравей,
ако си закупила Меногон-а от Идил може да го върнеш там - няма проблем. Само Гонал не връщат.
Връщала съм и Цетротид също.
Стискам ти палци и ти пожелавам успех!

# 214
  • София
Искам да допълня малко информация за цените в Бахчеджи:
 - замразен трансфер - 2900 лири
 - хистероскопия - 1900 лири
 - комбинирана лапароскопия и хистероскопия (извършва се в съседна клиника) - 9000 лири

# 215
Ако са неразпечатани (но не и тези за хладилник) ще ти ги приемат обратно в Идил, но иначе можеш да ги оставиш на Севда. Винаги има някой закъсал в неделя например:)

# 216
Здравей,
ако си закупила Меногон-а от Идил може да го върнеш там - няма проблем. Само Гонал не връщат.
Връщала съм и Цетротид също.
Стискам ти палци и ти пожелавам успех!
Благодаря за стистнатите палци. Точно Гоналът е неразпечатан, а него ми казаха, че не мога да им го върна. Ако има девойки от форума в начало на стимулацията биха могли да се свържат с мен. Ние ще бъдем в Истанбул поне още седмица.

# 217
Девойки имам следните въпроси относно крион гела:
1. Къде го съхранявате?
2. Налага ми се спешно да пътувам до БГ в рамките на деня. Проблем ли ще е да не спазя 12 часовия интервал един път. Да речем ще си го поставям всеки ден в 9 ч., но точно въпросният ден ще го сложа в 6 ч. сутринта и в 9 ч.вечерта.
Благодаря за отговорите.

# 218
1. Къде го съхранявате?
2. Налага ми се спешно да пътувам до БГ в рамките на деня. Проблем ли ще е да не спазя 12 часовия интервал един път. Да речем ще си го поставям всеки ден в 9 ч., но точно въпросният ден ще го сложа в 6 ч. сутринта и в 9 ч.вечерта.
Благодаря за отговорите.

На мен никой не ми е казвал , че трябва да го слагам на 12 часа. Слагам го сутрин след ставане и преди лягане без да спазвам часове. Относно съхранението също няма нищо специално само да не е при висока температура.

# 219
1. Къде го съхранявате?
Благодаря за отговорите.

На мен никой не ми е казвал , че трябва да го слагам на 12 часа. Слагам го сутрин след ставане и преди лягане без да спазвам часове. Относно съхранението също няма нищо специално само да не е при висока температура.
Севда ми каза да спазвам 12 часов интервал. Ти в Бахчеджи ли си или в Мемориал?

# 220
В Бахчеджи

# 221
Явно са пропуснали да обяснят. В Мемориал такива са насоките на координаторката.

# 222
Момичета, предстои ми тест за бременност и се усетих, че не са ми казали, какво се прави при положителен тест, за отрицателен е ясно, че лекарствата се спират. Нека да сме оптимисти, обаче:)
Аз съм на Кринон гел * 2 и лепенки Климара смяна веднъж на седмицата.

# 223
Момичета, предстои ми тест за бременност и се усетих, че не са ми казали, какво се прави при положителен тест, за отрицателен е ясно, че лекарствата се спират. Нека да сме оптимисти, обаче:)
Аз съм на Кринон гел * 2 и лепенки Климара смяна веднъж на седмицата.

В клиника си

# 224
Момичета, предстои ми тест за бременност и се усетих, че не са ми казали, какво се прави при положителен тест, за отрицателен е ясно, че лекарствата се спират.
Аз минах веднъж дневно на кринон гел до 12 седмица на бременноста, след втория +тест. За климарата не знам.Успех

GeriNik, аз не съм спазвала часове за слагане на кринона, но не помня какви са били препоръките. Мисля, че веднъж няма проблем да го сложиш в различни часове.

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 23:02 от musleto

Общи условия

Активация на акаунт