Инвитро в Истанбул - тема 15

• 106 437
  • 790
  •   1
Отговори
# 45
Относно антибиотика:ДЕКЕМВРИ 2014 не са ми искали паспорт,но и да изискват не виждам проблем.
Ако на някой му трябва имам излишни за двама със срок 2018 г.Подарявам ги.

# 46
  • Varna
Момичета, коментарите ви ми бяха много полезни.
Благодаря ви!

# 47
Относно антибиотика:ДЕКЕМВРИ 2014 не са ми искали паспорт,но и да изискват не виждам проблем.
Ако на някой му трябва имам излишни за двама със срок 2018 г.Подарявам ги.
Инфото ми е от преди две седмици. И Да, няма проблем, исках да знаят момичетата, за да няма излишно разхождане, ако някой не го носи в себе си  Peace

# 48
Здравейте, имам два въпроса:
1. Къде точно е тази аптека ИДИЛ? Аз знам тази в Перпа, търг. център в близост до Мемориал.
2. След пункцията се бият мускулни инжекции. Има ли някоя сред вас, която да е прибягвала към услугите на турска мед. сестра за поставянето на тези инжекции. Аз имам лош опит с тях и ми е мн трудно да си представя, че немедицинско лице ще ми ги поставя.
Мн благодаря за отговорите.

# 49
Записвам се да ви следя, момичета.
+1 за д-р Сигридов, аз също се следя при него. Преглежда в МЦ" Света Петка" - София

# 50
Ало ало, аптека идил е като излезеш от централния вход тръгваш по уличката в дясно нагоре и след 100м слизаш по едни стълбички от дясно. Аптеката е под един блок. 2 аптеки една до друга са. Отгоре пише идил. Колкото до антибиотика и на нас ни искаха паспорт. И ние сме в истанбул, утре ни е вторият преглед, но при нас стимулацията мисля че е доста пообрана защото сме с мъжки фактор. Уж при мен няма проблеми, надявам се да не се появи някой. Успех на всички. Стискам палци.

# 51
Писах на лични, Ало, но все пак-след пункцията в Мемориал няма никакви инжекции. Единствено Кринонгел-вагинално и Фолибол -фолиева киселина  bouquet

# 52

Ало,Ало дано така да се ориентираш

# 53
Мн благодаря на всички за отговорите. bouquet

# 54
За тези, които се чудят, къде да си запазят нощувки в Истанбул:)

Ние си бяхме запазили един апартамент близо до Мемориал. Намерихме го от сайта www.airbnb.com, a жената, с която контактуваме се казва Айсун и може да и пишете на следния мейл - aysunde@hotmail.com - на английски. Много е отзивчива и влиза в положение. Апартаментът се намира на 15тина минути бавно ходене от Мемориал. Има малко катерене и спускане, но то целият Истанбул е такъв:) Кварталът не е от най-луксозните, но за целия ни престой не сме имали никакви притеснения. На 2 мин има пекарна и хранителни магазинчета. На 500-600 метра е Bomonti-Тünel, от където може да се хване автобус или на 1,6 км са различните спирки на  Perpa, от където също може да се хванат различни автобуси или метробус (супер бързи са, защото си имат собствена лента).
Апартаментът разполага с 2 спални, хол и отделна кухня (с абсолютно всички необходими уреди и посуда).
Снимки може да разгледате на сайта на airbnb - търсете Big lovely apartment. За цената си говорете направо с Айсун, отговаря много бързо и е почти нон стоп онлайн.

# 55
Здравейте! В петък бяхме на преглед и правихме спермограма. Знам, че отнема около 2-3 дни. Но до сега нямаме изпратени резултати. Та се чудя дали ние трябва да пишем на Севда или просто да чакаме да ни ги изпрати!?

# 56
Момичета ако някой има нужда от клексан 0,4 имам 2 кутии , които няма да ползвам.

# 57
Момичета, извинявам се за спама в темата ви! В момента сам след зет процедура тук в бг, но ми се налага да си търся ампули прогестерон. Ако има някой ще се радвам да ми пише, ще си ги откупя.  Извинявам се за спама още веднъж  Hug

# 58
Здравейте! В петък бяхме на преглед и правихме спермограма. Знам, че отнема около 2-3 дни. Но до сега нямаме изпратени резултати. Та се чудя дали ние трябва да пишем на Севда или просто да чакаме да ни ги изпрати!?

Здравей,
Ние правихме спермограма миналата сряда и я получихме днес. Спокойно, предполагам,че са доста заети в момента, просто изчакай малко, особено ако не ти бърка плановете за опита.

# 59
Здравейтеее Simple Smile Бяхме сега в Стара Загора, дадохме кръвчица за кариотип- бяха много любезни и доц. Попов много отзивчив по телефона. Надявам се всичко да е добре. За всичко останало в Бургас казаха, че ще пратят до София в Цеболаб. Но не откриваме къде да направим Лупус? Може ли да ми съдействате къде го правихте.

Общи условия

Активация на акаунт