Инвитро в Истанбул - тема 15

• 106 495
  • 790
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря за топлия прием, момичета.

Направихме първата стъпка - час за първоначален преглед на 30.12.2015 Simple Smile

# 166
Здравейте момичета! Минавам да се запиша с днешният резултат 11-ти ден е 422.5mIU/ml. на 9-ти ден беше 170

# 167
Браво, Гери, почти се е утроило  Laughing Сега повечко пазене, поне 6-7 г.с докато чуете тоновете. леко бременеене до термин и щастлив ревлив финал!

# 168
Честито, Гери! Дано имаш късмет! bouquet

# 169
  • Варна
Момичета, имам записани часове за първичен преглед на 9.12 и 10.12 за Мемориал и Бахчеджи, но няма да отидем. Ако някой иска часовете нека ми пише.  bouquet

# 170
Здравейте, да раздвижим темата с малко инфо от Мемориал. Започнах стимулацията на 2.12 при д-р Емре Тургут. Към момента тук има 3-4 бг двойки, като едната е за втори опит. Днес бяхме на втори преглед, утре на трети, все при доктора. Имам само 2 фоликула, но с ИЯР е така, а и ФСХ е 12. Гоналът го увеличихме от 225 на 250. Ще съм доволна, ако и 2те Я успеят да узреят и да се оплодят. При първия си опит в БГ имах 5 фол., но нашите некадърници извадиха само 3 зрели и оплодиха само една #2gunfire. Това е засега, след някой друг ден ще пиша пак.  Sunglasses

# 171
Момичета, да дам кураж на всички тук.
3 неуспешни опита в БГ, 1 неуспешен в Мемориал .
Втори опит Мемориал - 9 ден ЗЕТ на 2 добри ембриона 5 ден - чхг 356 , 11 ден -1185 .
Момичета вярвайте

# 172
Момичета, да дам кураж на всички тук.
3 неуспешни опита в БГ, 1 неуспешен в Мемориал .
Втори опит Мемориал - 9 ден ЗЕТ на 2 добри ембриона 5 ден - чхг 356 , 11 ден -1185 .
Момичета вярвайте

Честито Екатерина2.Flowers Four Leaf Clover

# 173
Супер! Поздравления!

# 174
Честито Екатерина  Hug Hug

Ало Ало, пожелавам ти две хубави Я, които да станат 2 отлични Е, а в последствие и две бебета. Много късмет и дано това е твоето Коледно чудо  Hug

# 175
Момичета от Мемориал, Ели вече не е на работа и ме помоли да споделя. Така, че няма да отговаря на e-mail. Севда ще поема всички български двойки.  Успех на Севда и дано скоро се намери момиче, с което да си поделят многото работа, с която са затрупани  Laughing
Пожелавам успех на всички, насочили се към Турция!!!

# 176
Момичета от Мемориал, Ели вече не е на работа и ме помоли да споделя. Така, че няма да отговаря на e-mail. Севда ще поема всички български двойки.  Успех на Севда и дано скоро се намери момиче, с което да си поделят многото работа, с която са затрупани  Laughing

Каква е причината да не е на работа? Аз с нея всъщност кореспондирах...  newsm78

# 177
Някой беше писал,  че Елис е бременна.
Някой да се връща скоро, да помоля за кринон гел? ( София или Пловдив)
 Благодаря

# 178
  • Варна
Да, Елис е бременна и най-накрая дойде и нейния момент за почивка. Пожелавам й успешен финал на бременността и скорошно завръщане. Аз също комуникирах с нея и съм и признателна за помощта.

# 179

Каква е причината да не е на работа? Аз с нея всъщност кореспондирах...  newsm78
Да, в напреднала бременност е. Да й пожелаем късмет и ревлив финал.   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт