Интериорен SOS /8/

• 175 916
  • 828
  •   1
Отговори
# 525
Много благодаря,разглеждам с интерес .Снимката от албума не беше целенасочена, по- скоро допълва представата за интерес към даден стил, отворена съм за всякакви предложения 😊

# 526
Здравейте!
Поздравление за всичко красиво и полезно, което споделяте в теззи теми!  bouquet

Ще се вклча и аз с конкретен въпрос ако може.
Купих си жилище, направих почти всичко, обзаведох го и се получи точно както го мислех и си го представях. Само едно нещо ми остана, дреболия, но детайлите за мен са важни и те са, което продава завъшеност и създава уюта Simple Smile Исках акцентите в дневната и кухнята да са в керемидено, така го планувах, но се оказа че да намеря разни декорации в този цвят е много трудно, да не кажа почти невъзможно. Можете ли да ми кажете някое място онлайн където мога да търся?
Благодаря!

# 527
Здравейте момичета,
И аз се обръщам към вас с молба за съвет. В момента минавам през кошмара на новодомец и одисеята продължава вече 4 месеца над първоначално планираните. В крайна сметка всичко се прави на парче и вече нямам сили за проучване и изграждане на цялостна концепция за визия на апартамента.
Но въпросът ми е конкретен - какъв цвят первази да си поставя при следните дадености: обеденени антре и хол ( умишлено не сложих интериорна врата), сиви графитени подови плочки, бели стени, настилка в хола - естествен дъб и сива дограма  даденост от строителя) . Белите первази се сливат със стените , а сивите ми се струва,че няма да си паснат с паркета. А следва да са един цвят защото независимо от чупките помещенията са преходни и оформят едно цяло.
Сигурно ви изумих с безумен въпрос Simple Smile, но разчитам на съвет.

# 528
Здравейте, ремонтирам апартамент и имам колебания за холокухнята. Горните шкафове ще са светъл крем, а долните-тъмнолилаво. Идеята ми е да е светла стая. Ще се опитам да го постигна и с по-светли мебели, но се чудя за паркета и стените  newsm78 Харесва ми по-тъмен паркет, но ако направя и стените светло капучино да не стане мрачно?
Искам да имам и бледозелени стени. Предполагам, че в кухнята няма да се вържат с лилавите шкафове, така че сигурно ще остане за коридора. Не знам. Приемам идеи  Embarassed

# 529
Здравейте, ремонтирам апартамент и имам колебания за холокухнята. Горните шкафове ще са светъл крем, а долните-тъмнолилаво. Идеята ми е да е светла стая. Ще се опитам да го постигна и с по-светли мебели, но се чудя за паркета и стените  newsm78 Харесва ми по-тъмен паркет, но ако направя и стените светло капучино да не стане мрачно?
Искам да имам и бледозелени стени. Предполагам, че в кухнята няма да се вържат с лилавите шкафове, така че сигурно ще остане за коридора. Не знам. Приемам идеи  Embarassed

Внимателно с нюанса. Зелено и лилаво си отиват. Орех пода.
Нямате проблем.

# 530
Здравейте!

Имам нужда от помощ и ще ви бъда много благодарна, ако ми ударите едно рамо с някое предложение или насока... Simple Smile
Та... трябва да сътворя някакво холно, но съм много зле с въображението.
Проблемът е, че на стената, на която трябва да е въпросното холно има една носеща колона, която много ми усложнява положението. Иска ми се "холното" по някакъв начин да "обхване и нея" за да не стои и то, и колоната като кръпка.

Тук има снимки на помещението. Снимката с ТВ-то е стената, на която трябва да е.

http://fustuka.snimka.bg/other/dnevna.946707.37931171

# 531
Нещо такова, на една съфорумка е, като стена е и изглежда много добре http://zmeikovica.snimka.bg/other/b-deshtiyat-ni-dom-proekti.204184.12721953

# 532
Нещо такова, на една съфорумка е, като стена е и изглежда много добре http://zmeikovica.snimka.bg/other/b-deshtiyat-ni-dom-proekti.204184.12721953

Наистина изглежда много хубаво, но ми се струва, че в моя случай ми трябва нещо "по-олекотено". Просто помещението не е голямо и ми се струва, че една такава "стена" съвсем ще го захлупи. Иначе е вариант. Много ти благодаря!

# 533
Много ми хареса кухнята ти  Blush  Hug

# 534
Много ми хареса кухнята ти  Blush  Hug
Благодаря! Много се радвам, че ти е харесала. 😊

# 535
Няма ли как масата да мине на отсрещната стена- между комина( чупката) и плота. А за телевизора- една ниска секция под прозореца от дивана до стената - така хем ще се вижда от всякъде, хем ще е с гръб към слънцето.

# 536
Няма ли как масата да мине на отсрещната стена- между комина( чупката) и плота. А за телевизора- една ниска секция под прозореца от дивана до стената - така хем ще се вижда от всякъде, хем ще е с гръб към слънцето.

Под прозореца не мога да сложа нищо, защото радиаторът на парното е там. Относно масата.. в края на бара, откъм стената, имам шкафове, които ще станат неотваряеми, а и разстоянието е малко и масата ще може да се събере само откъм късата страна, което означава, че ще имам само 3 седящи места и то с гръб към телевизора. Ако съм те разбрала правилно де.

# 537
Разбрах. Тогава може би някаква олекотена секция на стената, на която и сега е телевизора, включваща и колоната -
т.е. колоната да се впише в секцията. Като телевизорът може да се закачи на колоната( ако е колона).
Нещо такова-  не е най-добрият пример и е пример за вписването, а не за самата секция, но все пак.
http://gtcdesign.bg/wp-content/uploads/2013/02/TV1.jpg

# 538
Разбрах. Тогава може би някаква олекотена секция на стената, на която и сега е телевизора, включваща и колоната -
т.е. колоната да се впише в секцията. Като телевизорът може да се закачи на колоната( ако е колона).
Нещо такова-  не е най-добрият пример и е пример за вписването, а не за самата секция, но все пак.
http://gtcdesign.bg/wp-content/uploads/2013/02/TV1.jpg

Точно такава е и моята идея, но нещо не мога да си я избистря докрай.
Секцията, която ми сподели много ми харесва, но дали ще е ОК, ако цялата е един цвят- тъмна, като кухнята?

# 539
Мисля, че ще е добре, но това е мое мнение. Аз харесвам едноцветни мебели по принцип. Евентуално може страниците на секцията или част от нея да е в сиво като плота на кухнята (такъв цвят го виждам поне).

Общи условия

Активация на акаунт